Mit jelent az, felálló - értelmében szavak

Keresés értékeit / szavak értelmezése

Rész nagyon könnyen használható. A javaslat doboz elég belépni a kívánt szót, és mi ad egy listát annak értékeit. Szeretném megjegyezni, hogy a weboldal különböző forrásokból származó adatok - enciklopédikus, értelmes, szóalkotás szótárak. Itt is megismerkedhetnek példákat szavak használatát megadott.Értelmező szótár a magyar nyelv. DN Ushakov

eregiruyu, eregiruesh, Nesov. (Fiziol.). Duzzanat miatt a merevedés.

Példák a szó használata egyenesen az irodalomban.

Egyedül soha nem gyárak, egy macska és egy kutya egy erős mágneses mező, és az erekció a nyilvánosság előtt. még nem csapódik.

Egyedül soha nem gyárak, mint egy macska, kutya egy erős mágneses mező, és az emberek egyenesen, amíg csapadék nem.

A teste, ezekkel szögletes vonalvezetés, váratlan kombinációk nyálkahártyát haj vonalat, az extensor izmokat eregiruyuschimi szöveteket hív engem enciklopédia torz jellemzői.Ő még nem ért véget az orgazmus, amikor felkelt - gyorsan, szinte egy bunkó - és elküldte neki a merev pénisz.

Ha követjük ezt a logikát, hogy én, egy intelligens fiatalember állt elhelyezni fényképeket egy merev pénisz, miután méretének növelése a Photoshop.

Öt másodperccel később már megérintette az én merev pénisz keresztül a nadrágját, majd hirtelen felém fordult, és a haja shone bright halo a bíbor háttér a nap, és megsimogattam a sárkány tetoválást alkarja.

Mert ha egy nő, akik megszokták, hogy fontolja forrásként menstruáció és általános nedves és szagú folyás a nemi szerveket, udvarias mosollyal és egy világi hangot kínál óvszert hordani szex előtt a merev pénisz, annak érdekében, hogy elkerüljék az esetleges fertőzés - a normális ember azt akarom, hogy a fertőzés elkerülése érdekében a szexuális aktus is, amennyire csak lehetséges, és hogy elkerüljék a közösülés, és a fertőzés, és a legtöbb nő, és ez jobb inni limonádét vagy vodka, vagy játszani a barátaival a medencében, vagy legjobb esetben, hogy megpróbálja Xia foglalkozó maszturbáció, elképzeli szex jelenetek egy gyönyörű hercegnő, hogy a szavak és ezek közül néhány nem tudom, és ha használja a pecsétet, az anya-királyné tanított neki egy zsenge korú, mit kell mondani ezekről a témákról ízléstelen és társadalom - ez egyszerűen lehetetlen.

Talán a háttérben kollégák Sharonov - az ő faltörő bizalmát, és állandóan felálló vezetés - zavlab Pavlov elkomolyodott.

Forrás: Library Maksima Moshkova

Átírás: eregirovat "
Visszafelé szól: tavorigere
Felálló áll 11 betűből