Mit jelent az, hogy a férjes asszony, hogy feleségül egy álom tanulni a különböző forrásokból származó

Esküvő - ez mindig jó, és az álom és a valóság. Gyakran a lányok, akik álom esküvő egy álom lehet látni az eseményt. De ha a nő házas, és az álom újra megnősül, értelmezése az álom eltérő lehet.Sleep tudja megjósolni, milyen sikeres rendezvény, és nem így van. Ebben az esetben meg kell figyelni, hogy a részleteket az alvás. akik számára egy nő hozzámegy és mit visel.

Egy férjes asszony egy álom házas férje

Mit jelent az, hogy egy férjes nőt feleségül venni egy álom tanulni a különböző forrásokból származó
Egyéb nyugtatók értelmezze ezt az álmot különböző módon, de általában ez az álom egy pozitív színben. Elvenni a férje gyakran álom, egy álom a boldogság és a család jólétét.

Az álom, a nő újra éli boldog pillanatokat kapcsolódó esküvő, így a valóságban volt egy nagyon meleg kapcsolata férjével, ami idővel csak egyre erősebb. Álom megjövendöli, hogy a családi nők nem baj, az árulás és a viszályt.

Ha álom nő házas férje, akivel a valóságban volt probléma a kapcsolat, akkor ez az álom megjövendöli, hogy a családi élete meg fog változni a jobb kapcsolatokban lesz egy új esélyt, és az érzés nem csak folytatható, de lesz erősebb és fényesebb, talán még Amellett, hogy a család.

Mit jelent az, hogy egy férjes asszony, hogy feleségül álomban tanulni a különböző forrásokból származó
Az álom azt sugallja, hogy szükség van, hogy valami újat a hozzáállása, hogy nem tűnik el. Ha álom egy álom, amikor a konfliktusok a házastársak között és a veszekedés, meg kell gondolni az oka ezeknek a különbségeknek, és erőfeszítések egyeztetésre.

De ez az álom, és kellemetlen mellékhatásokat. Talán az energia területén a nők megsértették, és ez hatással van valamilyen mágikus, mint például a szemmel verés vagy sérülés. Sleep kellene tekinteni, mint egy figyelmeztetés, és legyen óvatos.

Tovább álom értelmezése beszél, hogy egy fontos döntés, amely hatással lehet a jövőben nem csak a család, hanem a karrier. A döntés meghozatala nem könnyű, de ez pozitív hatással van az élet.

De mit mond az álom, ha egy férjes asszony kapja feleségül valaki másnak?

A házas nő az álom mást vesz feleségül

Mit jelent az, hogy egy férjes asszony, hogy feleségül egy álom tanulni a különböző forrásokból származó
Ez az álom nem jót, és figyelmeztet az esetleges árulás és az árulás egy házastárs.

Lehet, hogy a nő nem biztos a férj és a gyanúsítottak hűtlenség.

Érdemes odafigyelni, hogy a család és kapcsolatok, annak érdekében, hogy megakadályozzák a baj.

Ugyanez fejlesztések portend egy álom, amelyben egy nő hozzámegy egy idegen.

Házas, hogy egy idegen

Ez az álom azt mondja, hogy a családon belül nincs bizalom, intimitás. megértést. Nő keres szerelem egy álom az oldalán, de a valóságban is lehetséges veszekedés és nézeteltérések férjével és hűtlenség.

Felesége az előbbi

Álom figyelmeztet férjes asszony a hiba. Talán alábecsüli a férje és a nosztalgikus egykori barátja. tudat alatt készült rá.

Ez az álom kell mondani, hogy a következő, aki boldoggá tette, és az előbbit egy múltbeli élet.

Az én álmom, hogy feleségül elhunyt

Mit jelent az, hogy egy férjes asszony, hogy feleségül egy álom tanulni a különböző forrásokból származó
Ha egy férjes nő hozzámegy halott, az álom figyelmeztet a veszélyre. A lehetséges problémák az emberi psziché.

Talán ideges kimerültség, izgalom. Meg kell nézni magad, megérteni a források a problémák és aggodalmak. továbbá, hogy legyen óvatos mindenben, valamint a lehetséges sérülések, egészségügyi problémák, baleset.Ha a vőlegény álma áll halott, akit ismert életében, talán a szellem az elhunyt védnöke ennek a nőnek.

Ahhoz, hogy megértsük, mi az a férjes asszony álmodik esküvő, akkor kell figyelni, hogy a szín a ruha, amiben férjhez.

Egy férjes asszony az álom nősül fehér ruhában

Bár úgy véljük, hogy a fehér ruha - ez a szimbólum a tisztaság, fény és tisztaság, egy álom, akkor szerencsét hoz csak házas lány. Ha a férjes asszony az álom nősül a fehér ruhát. azt mondja, hogy az ő kapcsolata a férjének van néhány probléma. hogy foglalkozni kell annak érdekében, hogy a család együtt.

Házasság egy piros ruhát

Mit jelent az, hogy egy férjes asszony, hogy feleségül egy álom tanulni a különböző forrásokból származó
Piros - jelképe a szenvedély, élénk intimitás. Ha egy férjes asszony az álom nősül egy piros ruhát, az azt jelenti, hogy ő nem elégedett a szexuális életet a férjével. Keresi a élénk színek, új tapasztalatokat és a sokféleség az ágyban.

Ne szégyellje a vágyaik, és megérdemli, hogy azt mondta róla, hogy férje, különben előfordulhat, hogy az élénk érzetek előfordulhatnak házasságon kívül.

Ha a részletek és a részleteket az alvás elfelejtette, érdemes elolvasni értelmezett különböző nyugtatók esküvői férjes asszony.

Értelmezése különböző álom könyv

  • álom-book Wanderer értelmezi, hogy a következő két napon garantáltan pozitív érzelmek;
  • Család sonnik figyelmeztet az árulás vagy hűtlenség;
  • Freud álom könyv azt mondja, hogy ez az álom jelzi elégedetlenségét a kapcsolatot a férjével, kell tenni a családi élet valami újat;
  • Álom könyv D. Miller jósolja, hogy ez az álom azt mutatja, a belső korú nők mintegy annak elutasítása frivol és léha intézkedéseket;
  • Álom könyv a XXI század ígéri, hogy a családi házimunkát és váratlan pénzügyi ráfordítások.

Megosztás a Twitteren Megosztás a Vkontakte Share on Odnoklassniki

Eugene, kösz mesélnivalóját álom ilyen részletesen. Álmok egy esküvő a legtöbb esetben nem vetítheti semmi rosszat. Így a közeljövőben lesz béke és nyugalom a család. Az álom amit kaptatok, hogy megértsék, hogy most már abban a szakaszban a fejlődés és az élet, amikor rájössz, minden érték a család, a szeretet és tisztelet a férje. Az egyetlen dolog, amit meg kell jegyezni, hogy talán ebben az időben a családi élet meglehetősen monoton. Legvalószínűbb, hogy kell, hogy valamilyen sokszínűség: az utazás férje pihenni, vagy hogy ajándékokat egymásnak, nem kötődik bármilyen alkalomra.

Voice Le Válasz

1 hónap 7 napja

Megosztás a Twitteren Megosztás a Vkontakte Share on Odnoklassniki

Tehát egyértelműen álmodtam felkészülés az esküvő. De én nem láttam őt nagyon. Vagyok férjes asszony az életemben, férjhez egy gyönyörű fekete-fehér ruha, de egy egyszerű lófarok. A legcsodálatosabb dolog: az álom nagyon élénk. Étkezési elő az otthon, ahol felnőttem, de most már nem- lebontották. A felkészülés az ünnepségen vettem részt szeretett elhunyt édesanyja. És az álom Tudtam házas, és nem is hagyja el a férjét, de most úgy döntött, hogy férjhez újra. A vőlegény nem látni, de ez érthető, hogy ő nagyon kedves volt velem, és ő is szeret engem.

Voice Le Válasz

1 hónap 7 napja

Megosztás a Twitteren Megosztás a Vkontakte Share on Odnoklassniki

Eugene, kösz mesélnivalóját álom olyan részletesen. Álmok egy esküvő az esetek többségében nem vetítheti semmi rosszat. Így a közeljövőben lesz béke és nyugalom a család. Az álom amit kaptatok, hogy megértsék, hogy most már abban a szakaszban a fejlődés és az élet, amikor rájössz, minden érték a család, a szeretet és tisztelet a férje. Az egyetlen dolog, amit meg kell jegyezni, hogy talán ebben az időben a családi élet meglehetősen monoton. Legvalószínűbb, hogy kell, hogy valamilyen sokszínűség: az utazás férje pihenni, vagy hogy ajándékokat egymásnak, nem kötődik bármilyen alkalomra.

Voice Le Válasz

1 hónap 7 napja

Megosztás a Twitteren Megosztás a Vkontakte Share on Odnoklassniki

Ma volt egy álmom, hogy én hagyja, hogy férjhez a fehér ruhát (bár én házas) falujukban (bár élek egy másik faluban) megy részeg, beragadt a sárba, és elesett. Ebben nyomán ...

Voice Le Válasz

5 hónap, 14 nappal ezelőtt

Megosztás a Twitteren Megosztás a Vkontakte Share on Odnoklassniki

Az álom, én férjhez az elnök ugyan már házas, jön az azonos halott anyja, és táncol egy gyönyörű orosz táncokat és örül. A férjem ugyanakkor próbál megcsókolni. Mondd el, mi az álom?

Voice Le Válasz

6 hónap 2 nappal ezelőtt

Megosztás a Twitteren Megosztás a Vkontakte Share on Odnoklassniki

Egy férjes asszony feleségül sne- rossz jel, és élvezze teljesen semmit. És az alvás és még késő anyja volt egy álmom. A halott anyja mindig arról álmodik, hogy baj, mint ha ő is akarja, hogy figyelmeztesse a következőket: - valamit. Szórakozás és tánc az Ön esetében, beszélni a közelgő bajt. Az elnök testesíti meg a magas rangú tisztviselő, például a főnök. Vagy talán van egy rejtett szimpátiát neki, és maguk félnek bevallani? De lehet, hogy mivel lehet, meg kell, hogy vizsgálja felül a kapcsolatot a férjével, mint az álom mutatja a belső családi egyensúly. És ez az álom nem vált valóra, elemzi a családi helyzet.

Voice Le Válasz

6 hónap 1 nappal ezelőtt

Megosztás a Twitteren Megosztás a Vkontakte Share on Odnoklassniki

Mi két lány rózsaszín ruha házas, menyegzőt valamit, a férjemmel is, voltam egy esküvőn

Voice Le Válasz

7 hónap, 27 nap

Megosztás a Twitteren Megosztás a Vkontakte Share on Odnoklassniki

Álmai lehet különbözőképpen értelmezik. Ha érvényesül egy álom volt, hogy milyen stílusban volt a ruha, milyen színárnyalatot, ha álomban figyelni rá, akkor csak nem közömbös, hogy a változás a ruhát, és egy tervet a közeljövőben a kiváló vásárlási élményt. Azonban a rózsaszín ruhák így az ágy egyfajta szerelem és a romantika. Lásd mellett egy esküvő ugyanazon nemű partner, az azt jelenti, kísértés és a képmutatást, tekintettel arra, hogy a jelenlegi férje is ott volt, akkor megérinti a közeljövőben. Mindenesetre, az álmod neked nem ígér semmi baj, minden rendben lesz.

Voice Le Válasz

7 hónap, 26 nappal ezelőtt