Mit kell, hogy a gyermek a kórházba

Most eladó vannak kész készletek a kórházba. Megvásárlásával ezt meg, fontos, hogy ellenőrizze ki, és ha szükséges kiegészítője.

Egy listát a szükséges dolgok a kórház kismamák általában be az osztályteremben anyák vagy képzéseken a szülésre. Pontosításra szorul, akkor mindig van egy orvos, aki látta a terhesség alatt, vagy az Ön által választott szülési kórházban.Mit kell, hogy a gyermek a kórházba


Mert a kórházi felvételt a várandós anya lesz szükség a dolgokat az újszülött és magának szülni, és kiüríti. valamint a dokumentumok. Készítsünk az útlevelét, csere kártya, biztosítási kötvény, a szerződést egy szülőotthon (személyes orvosa), vagy az irány születési bizonyítványt. Ha a munkaerő közös igényelnek útlevelet és elemzések férje.


Egyes szülőotthonok ad ki, amire szüksége van, így megpróbálja kideríteni előre, mi lesz szükség, hogy magával vigye. Hogy előkészítse a szállítási pamut hálóing vagy a hosszú póló, zokni, vékony pamut, mosható papucs, csomagolás nedves törlőkendők, szénsavmentes ásványvizet vagy gyógyteát termosz.


Egy másik csomag szeres dolog, hogy szüksége lesz rá a szülés után egy könnyű ruhát, hálóing húzózsinórral elöl, két csomag (12 db) speciális egészségügyi betét nők számára a szülés. öt eldobható alsónadrág, steril géz. Két vagy három héttel az átadás előtt vásárolni szoptatós melltartó széles hevederek, csatok és kényelmes levehető csésze. Handy és levehető melltámla, nedvszívó tejet. Ne felejtsük el, higiéniai cikkek: fogkefe és beillesztés, borotva, szappan, fésű, WC-papír, arckrém és kézkrém Mellbimbók (crack megelőzés).


Általános szabály, hogy az újszülött kismama ruhákat tűnt. Hozd a morzsa csak akkor kell az eldobható pelenkák. Ne vásároljon nekik csak egy csomó azonos márkájú, első megfigyelni a bőrreakció a gyermek. Lehet, hogy a gyerek meg fogja közelíteni a többi gyártó.


Végül a csomag ruhát az Ön és a baba is lemerült. Készítsünk azt előre, hogy az új apa siet nem véletlenül. Attól függően, hogy az évszaktól és a preferenciák gyermeknek szüksége lesz: a pelenka; mellény (kötött blúz) és csúszkák, vagy szerv; Pelenka (vékony és flanell); könnyű sapka és a kupakot az időjárás; zokni; vékony vagy meleg takarót, hogy fedezze bármely területén és szalagok.

Női kell készülni az út a kórházba, hogy a szükséges eszközöket, és a dokumentumokat. De minden esetben a kórház, amire szüksége van, így akkor is, ha nem készítették elő megfelelően, és végül a kórház sürgősségi, szülés lesz. Azonban jobb, ha a rokonok, hogy holmijukat, és dokumentumokat.

Mit kell, hogy a gyermek a kórházba

fontos dokumentumok


A dokumentumok, többek között: csere kártya, adat szűrés, orvosi igazolás, útlevél, MHI politika, születési anyakönyvi kivonat, SNILS ez jobb, hogy egy külön mappába és tárolja egy feltűnő. By the way, az hiányzik a politikai MLA vagy SNILS nem is olyan rossz - az orvos hívjanak a megnevezett biztosított, és tudja, ha a biztosított személy. SNILS megtalálható a nyugdíjalapba. A dolgozó nők kötelező másolata betegszabadság. Ha azt tervezi, hogy szülni a szerződés szerint - ne felejtsük el a szerződést.

Mire van szükség a vajúdás alatt


Csomagok jobban megosztani, és jelentkezzen be. A generikus osztály kell bizonyos dolgokat, és az anya és a gyermek maradni az irodában - egyéb. Fürdőköpeny, hálóing, kényelmes papucs, mosható jobb, zokni - szüksége van rá a vajúdás alatt, amikor a munkaerő kezdődik akkor viselni steril köpenyt. Ügyeljen arra, hogy egy italt - víz vagy cukrozatlan gyümölcs kompót a palackban egy alkoholista kifolyó és egy kis könnyű étkezés - száraz keksz, sajt, alma. Összehúzódások tarthat sokáig -, akkor megéhezik.

Egy kis törölköző, ami száraz ki zuhanyzás után (prenatális csarnokok zuhanyzó), hogy távolítsa el a víz áramlását a fájdalmas összehúzódásokat. Lazán gumi haj is jól jöhet, például chapstick - nagyon száraz ajkát. Partnert szállítások szükség sor tiszta ruhát és cipőt a partner számára. Ha egy nő a visszerek, akkor ajánlott, hogy különös kompressziós harisnya vagy rugalmas pólya. Egy gyermek lesz szüksége sapkák, zoknik és mellény csatokkal.A szükséges dolgok a szülés utáni kórteremben


Listája testápolási termékek függ a beállításokat. Szappan, jobb folyadék, sampon, WC-papír, egészségügyi betét, abszorbens betétek, fogkrém és fogkefe - legalább. Míg a kórházban nyújt tömítések, sok nő úgy találják, hogy az eldobható zacskók sokkal kényelmesebb. Sokkal jobb, ha veszel egy nyitott csomag szappan, fogkrém és sampon. Tehát nem lehet hazavinni extra súlyt, és dobja üres palackok jobb a kórházban.

Időbe fog telni néhány kis törölköző és egy nagy test, eldobható papír nagyon kényelmes - azok is elhozni. Pelenka vagy törülközővel az orvosi vizsgálatra van szükség. Sor ételek jobb, hogy vigyen magával, ha elfelejti - kérdezd meg a büfé. Termosz forró víz lehetővé teszi, hogy gyalog át minden csésze tea a hűvösebb vagy a kanna a folyosón. Kis szemeteszsákok és eldobható burkolatok WC egyszerűbbé az életét a kórházban.

Fehérnemű nem lehet mosni a kórházban, ezért érdemes elegendő számú gyávák, vagy használjon eldobható bugyi szülés után. Több melltartók etetéshez és a tojásrakás őket az esetben szivárogni fog a tej. Molokotsos take lehetséges, de nem feltétlenül. Vitaminok és gyógyszerek, hogy rászánja az időt is, nem kell elfelejteni.

Ruha mentesítés lehet venni egy előre vagy át a nap kisülés. Fókuszban az időjárás nyáron elég csúszkák, zoknik, sapkák és mellények, tél lesz szüksége meleg overall, meleg ruhát és sapkát. Ne feledkezz meg rólam: gyönyörű anya a mentesítési nap - ez nagyon fontos. A legfontosabb, hogy győződjön meg arról, hogy megfeleljen ne felejtsük el, hogy avtolyulki.

Díjak a kórházba - ez egy izgalmas tevékenység: ismeretlen, ha szükséges tárgyak és dokumentumok, mert a munkaerő kezdődhet bármikor. Fontos, hogy a jövendőbeli anya nem csak az összes szükséges ruházatot magad és a baba, hanem egy listát a szükséges dokumentumokat.

Mit kell, hogy a gyermek a kórházba

Gyűjtse szükséges dokumentumokat a kórházba előre. Az elmúlt hetekben az élet a legjobb, hogy tartsa őket magában, és minden egy helyen, a megfelelő időben nem fut pánik otthon.

Kiemelt fontosságú dokumentumok

Először is, meg kell útlevél, mert az azonosítódat. A legszélsőségesebb esetben a kórházban kell segítséget nyújtani, még útlevél nélkül, de jobb elkerülni az ilyen helyzet. Ha elfelejtette minden egyéb dokumentumot - nem néz ilyen bajok és problémamentes, mivel a megjelenése anélkül, hogy ez a dokumentum. Ha megváltoztatja az útlevél csak ebben az időben, hogy biztosan kérni az útlevél iroda segítségével. De lenne bölcsebb, természetesen változik az útlevelet a lehető leghamarabb és a születési időt volna vele a karjában.

A második szükséges dokumentum lesz kötelező egészségügyi biztosítást. Ez megerősíti regisztrációját az orvosok az egészségügyi rendszer, és megmutatja nekik, hogy tudod használni a szolgáltatást. A hiányzó politika nem elutasítási ok az időben segítséget és továbbra is létrehozhatja további komplexitást. Ha nem a politika, akkor kell menni a klinikára regisztrációját. Ez a folyamat több hónapot vehet igénybe, de akkor kap egy ideiglenes politika, amely ugyanúgy működik, mint a fő, csak korlátozott a használata az idő.

Az Exchange-kártya kerül a terhesgondozóval minden terhes az első látogatás. Ez jelölt adatok nőt információt az állapota a terhesség alatt, betegségekkel és fertőzésekkel, krónikus és örökletes betegségek, valamint az összes információt a magzat és az elemzést. Miután 20 hetes terhesség, ez a kártya ki, hogy egy nő a karjaiban, úgyhogy állandóan kellett neki, hogy magam. Az Exchange-kártya, biztos, hogy a kórházba, hogy az orvos, szüléskísérők voltam tisztában az egészségre a terhes nő és a baba. Ha egy nő eljut a kórházba nélkül csere kártyák, ez kerül a fertőző betegségek klinikán az orvosok nem ismerik az állam, hogy egészségének és a félelem, hogy ez árthat a többi kismamák és a babák.

további iratok

A kórház is van egy születési anyakönyvi kivonat - a dokumentum szerint, amely úgy döntött, a kórház kapjon kártérítést a szolgáltatást. Ez a rendszer célja, hogy ösztönözze a szülési kórházak és a terhességi jobb ellátás a terhes nők. Az ilyen igazolást kell kiállítani a konzultáció után a 30 hetes terhesség. Ezen felül, ha szerződést kötöttek fizetett szülési otthoni szolgáltatás, akkor kell, hogy vigyen magával, és annak érdekében, hogy erősítse meg ezt a megállapodást. És ha egy nő úgy vele partner szülés - férj vagy más rokon, akkor nem lenne szükség van egy útlevél és igazolás az elhaladó fluorography.

A dolgok a kórház jobb előre kidolgozzák az ideje 28-32 hét múlva, amikor az orvos már kapsz kezét csere kártyát. Ettől a pillanattól kezdve az összes szükséges iratokat szállítás, meg kell, hogy folyamatosan hordozhatóak, hogy készen álljon a rendkívüli eseményeket is.

Mit kell, hogy a gyermek a kórházba

  • Dokumentumok, a kórházi felvétel;
  • - dolgokat rodblok;
  • - dolgok a szülés utáni osztály;
  • - csecsemő higiénia.

Biztosítani kell, hogy az összes szükséges dokumentumokat kórházi felvétel. Meg kell egy útlevél és fénymásolatát, csere kártyát, ami akkor adott a terhesgondozóval (a hely, vagy a terhesség), MHI politika és fénymásoló, születési anyakönyvi kivonat, vagy szerződés alapján a biztosító társaság fizetett munkaerő. Születési anyakönyvi kivonat helyén a terhesség. De légy óvatos nézve a kereskedelmi egészségügyi intézményben - nem mindegyik engedélyezett kiadásának általános bizonyítványt. Természetesen, ha az a kórházi felvételt ez nem lesz orvosi segítségre van mindig lesz. Ha szülni a szerződés szerint, születési anyakönyvi kivonat, nem kell.

Ha szülni a férje (vagy valaki közül közeli barátok) gyűlnek össze, hogy neki egy külön táska a szükséges dolgokat. Elsősorban ez a jelzet: vérvizsgálat, mellkas röntgen néha. Minden kismama otthon az igények elemzésére, amelyre szükségük van, hogy tisztázza ezt a tényt. Készítsünk egy csere ruhát és cipőt, ami elkíséri lesz rodbloke - nadrág, ing és mosható gumi papucs.

Készítsünk, amire szükség van a baba. Vegyünk egy kis csomag pelenka csecsemőknek (újszülött) alatt a pelenka krém, fürdő testápoló vagy szappanos, nedves kendők. Újszülött ruházat ajánlott, hogy ne hozza, mert a kórház által használható steril kendők. De, persze, minden attól függ, az egészségügyi intézmény. Ott van a kórházban, ahol a morzsákat közvetlenül a születés után nem tud olyan dolog, amit oly gondosan választotta ki a nap előtt. Mindezek árnyalatok kell kitalálni előre.