Mit lehet tenni a motort a porszívó

Ha vásárol egy új porszívót, egy régi gép gyakran eldobják. De ha egy régebbi porszívó még mindig fut, és ez illik a munka, ő is kap egy második életet. Egyes módszerek szükség műszaki oktatás, mint a technika, hogy változtassa meg a veszélyes üzem, különösen motorok és tudatlan emberek jobb nem kockáztatni az egészségét, és bízza ezt a munkát a szakemberek. A legbiztonságosabb és legegyszerűbb módja, hogy mit lehet tenni a motort a porszívó vagy rá, bemutatásra kerül ebben a cikkben.  • Darálógépek
  • gép
  • vonzódás
  • ventilátor

Darálógépek

Darálógépek tenné a motor porszívó akkor szükség van néhány készség. Az emberek, akik nem értik az adatokat a készülék és hasonló eszközök, nem változtatják meg a saját motort Darálógépek.

Mit lehet tenni a motort a porszívó
Először meg kell, hogy az alapja egy négyzet rétegelt lemezre, és rögzítse a motort, ami tengelyhez negyven milliméter esett le. A acéllemezt kell telepíteni egy menetes farok, és rögzítse a lemezt dióval, ujjak és alátétek. Mindkét oldalán a tengely, az elülső él kell kihegyezett, és a tengelyirányú furatba magának kell elvégezni, pontosan a lemez közepén.

Ez lenne a munkatér Darálógépek a jövőre nézve, hogy nem a gyűrű alakú test fémből csíkokra. Bármi is volt minden rendben, meg kell hajlítani a szélei kívül a gyűrű, mi lenne az általuk kialakított peremek tíz milliméter. Hogy ezeken keresztül peremek lehet csatolni az alaptest és ők is rögzíti a szitán.A tulajdonos az autó nagyon gondos és érzékeny a szállítási, a tisztítást kell a jó minőségű és gyors. Bármi pénzt költeni egy porszívót a gép, akkor egyszerűen egy régi háztartási porszívó. Ha a porszívó motor úgy működik, akkor könnyen megbirkózni a por, morzsa, és a szennyeződéseket a gép. Ezt fel lehet használni a tisztításhoz az ülések és szőnyegek.

Mivel a férfiak szeretik tölteni idejüket a garázsban javítási az autó vagy bármi más, a helyiség gyakran poros és piszkos. A garázsban készülék alkalmas tisztító forgács, por, homok és egyebek. Régi porszívó egy működő motor elengedhetetlen lesz a betakarítás egy garázs és autó.

vonzódás

Ha a régi porszívó motor még működik is, akkor tudja használni, mint egy vonzó a gyermekek számára. Ehhez meg kell, hogy átszúrja egy teniszlabda egy pin, ami pin volt mindkét oldalon. Akkor ez szükséges ahhoz, hogy a propeller polisztirol üvegekbe fogja meghatározni a tetején a labdát. A propeller elég lesz ode csíkokra vágva hagyományos írószerek olló.

Propeller kell áthatolni a középső és elterjedése egy csapos tengely. Az, hogy ő lett volna fonva gyorsabb és egyszerűbb, meg kell, hogy a csapágyakat a gyöngyök, amelyet át kell csatolni mindkét oldalán a propeller csíkokra. Továbbá, meg kell hajlítani a felső széle a PIN-kódot, így bármit volt túl sok holtjáték tengely. Egy ilyen „repülő labda” is befut a levegő keresztül levegőbefúvatásos funkciót. Idővel meg lehet tanulni, hogy manőverező a labdát a légáramot. Ha szükséges, a labda lehet díszíteni Glitter vagy díszíteni bármilyen színben.

ventilátor

Mit lehet tenni a motort a porszívó
Ha a régi porszívó motor még mindig fut, így elég munkaképességét. Amellett, hogy a szokásos feladatai, a porszívót lehet használni, mint egy ventillátor. Ő tökéletes felfújása gyermek medencék, bálok és matracok.

Ezen kívül egy régi porszívó, egy működő motor, akkor lehet vezetni az országot, és használja azt ott. Ő tökéletes tisztítására a levelek segítségével a fordított áramlása, azaz egyszerűen fújja őket a választott irányba.