Mit lehet tenni egy régi porszívó a kezét

Sok tulajdonos a készülékek nem sokat, hogy mit lehet tenni egy régi porszívóval. Elég gyakran vesz egy új porszívó, míg a régi még mindig üzemképes állapotban van. Dobja az elavult eszköz egy szánalom. Ugyanakkor, azt egy meghatározott helye a lakásban. Egy ilyen eszköz, amely vált hirtelen használhatatlanná a házban, akkor is szolgálnak házigazdák. Azonban egy teljesen más minőség. A világban olyan sok modell porszívók, de minden működik az elvet. Működés elegendően erős motor nagy menetek száma a legfontosabb, hogy a járókerék forgása. Ez belefúj jelentős mennyiségű levegő. A bemenetnél egy vákuum-berendezéssel, amely lehetővé teszi, hogy kiszívja a port a vevőben. A kimeneti légsugarat létre, tisztított szűrők a portól. Meg lehet sikeresen alkalmazták sok célra.ventilátor

Például, akkor használja a porszívót felfújja gyermek medencék, matracok az úszás. Sok modell a modern porszívók van, amellett, hogy a bemeneti és kimeneti sőt. Csak csatlakoztassa a tömlőt úgy, hogy egy meglehetősen erős forrása a levegő. Természetesen, a készülék használata előtt, mint olyan, jól kell tiszta edénybe befogadására por. Sőt, a működése során ott felhalmozódott egy csomó törmeléket. Az ilyen tisztítószerek hasznos lenne a motor, mert a piszok képes behatolni.

Az így kapott levegőt befúvó hasznos tulajdonosok falusi házak.

Az eszköz lehet sikeresen használni, hogy tiszta minden törmeléket a számokat. Ehhez végén a tömlőcsatlakozó szerelve egy keskeny nyíláson. Az ilyen fúvóka legyek, nagy sebességgel légsugár, hogy törölje le a felületet a por, szennyeződés, elhagyja.

A tulajdonosok a régi porszívók, akinek ház saját műhely, akkor előfordulhat, hogy egynél több kérelmet. Elavult aggregátumokat kifújja a port a felületek készített festés. Alternatív módon, a funkciója, mint Chip blowers gyűjtése fa vagy fém por.

Vidám gyermek attrakciók

Jelenleg nehéz meglepni a gyerekek minden játék. A szaküzletekben, akkor választhatják meg a dolog, a szórakozás. Mindazonáltal, a gyermekek vonzó lehet szórakoztató egy repülő labdát. Szintén a régi porszívó tömlő csatlakozik a konnektorba kell ilyen tételek:  1. Több golyó játékra asztalitenisz.
  2. Pre-mosott tégelyek polisztirolból, amelyek korábban voltak termékek, például baba sajt.
  3. Vékony csapokat.
  4. Kis kerek gyöngyök.

Először is, meg kell alaposan átszúrja izzó fal mindkét oldalán. Ezután vágja a propeller további biztosítása a tetején a labdát. Ahhoz, hogy ezt keresztül helyhez kötött ollós vágott egy jar kis csík amelynek hossza megközelítőleg 5-7 cm, és a szélesség -. 1 cm Ezután légcsavar kell, hogy átszúrja a középső és fér meg egy csap. Ahhoz, hogy a forgatás, szükség van a felső és alsó csíkok polisztirol gyöngyöt elhelyezhet. A felső csúcsa a pin kell meghajlítani.

Továbbra is csak a kapcsolja ki a porszívót a labdát, és küldjön egy patak alább. Annak hatására a propeller forogni kezd, így a labda lebegnek a levegőben. Azonban azt nem csak képes lógni az űrben, de még mozogni. a labda lehet színes, világos mintás, amennyiben szükséges.

Mit lehet tenni egy régi porszívó a kezét

fűnyírógép

Ha a régi porszívó motor működése nem okoz problémát, akkor tökéletesen más célra. Például, hogy működjön a készülék, szükség van az országban. Motoros kaszák elég teljesítmény 500 watt. Egy fontos részlet, amely nélkül a fűnyíró nem lesz képes ellátni a funkcióját, egy késsel. tömör acél kiváló minőségű van szükség annak előállítására.

Akkor meg kell, hogy vegye fel a tollat ​​az új eszközt. Az ideális megoldás az lenne, hogy részei a régi babakocsi. Ott van a használata nem csak a kilincset a babakocsi, hanem a keret, kerekek. Tápkábelt a porszívó megfelelő.

A keret a motor készült az alábbiak szerint. Vegyük a fémlemez legalább 3 mm vastag négyzet alakú vágás azokból. Ennek közepén van egy lyuk a motor alá. Akkor meg kell, hogy a burkolat, amely megvédi a motort a törmeléket és a fű maradványok. A legegyszerűbb az, a burkolat egy doboz. Letette a motor tengelyén.

Mit lehet tenni egy régi porszívó a kezét

Ezt követően, a kés van rögzítve, és a kerekek. A kereten mire kell hegeszteni rá a sarkokban lyukakkal. Nem szabad elfelejteni, hogy a kést kell elhelyezni magasságban 5-7 cm-re a föld felszínén. Az optimális hossza a nyél 90 cm. Továbbra is csatlakoztassa a tápkábelt, és rögzítse a háló célja, hogy megvédje a repülő minden irányban fű darab. Egy személy a technikai képességek, hogy a fűnyíró a kezét nem lesz nehéz.

Így a régi porszívó, amely már régóta használják a tervezett célra, meg lehet találni a váratlan, látszólag alkalmazás. Ezért ne siess, hogy részt vele. Különösen, ha a motor még mindig üzemképes állapotban van. Ebben az esetben, meg lehet próbálni, hogy „adja” a készülék teljesen más életet. Azt is megpróbálja kijavítani a porszívót kézzel.