Mit lehet tenni egy régi porszívó ekspertbyt

A tulajdonosok a háztartási gépek folyamatosan szembesülnek a különböző kérdésekben. Miért hűtőbe folyik? Hogyan válasszuk ki a sütőt és a főzőlapot? A habzásgátlószert helyett a porszívó. És még sokan mások. De az idő múlásával, bármely készülék elromlik, és nem sikerül.Mit lehet tenni egy régi porszívó ekspertbyt

Sokak számára az egyetlen kiút ez a helyzet a kiadás a készüléket egy hulladéklerakó, de sok más módon használja a régi készülékek. Ma elmondjuk, hogyan kell adni egy második életet egy nem működő tisztító.

egyszerű átalakítási

Annak ellenére, hogy hatalmas különféle lehetőségeket az otthoni készülékek tárolja porszívók működnek ugyanazon az elven. A motor során folyamatos működés hajtja a más alkatrészek - lapátkerék hogy fúj a maga végzi a nagy mennyiségű levegőt tömeget.

Ez a működési elv jön létre a vákuum csöves eszköz, ahol a por és egyéb kisebb tételek szívja be a zacskóba szemétgyűjtő. Áthaladó több szűrő légtömegek jönnek szinte teljesen eltűnt. Ez alapján a működési elve felszereléseket, még bukása után is lehet használni különböző célokra.

Szóval, mit lehet tenni egy régi porszívó? Kézművesek különböző összetevői a készülék előállító kompresszor egy autó, a levegő szivattyú felfújása különböző gumi termékek, fűnyírók, és még a gyermekek kört szokatlan. A két legnépszerűbb átalakítási lehetőségeket.

ventilátor

Mit lehet tenni egy régi porszívó ekspertbyt


Ha úgy gondolja, hogy lehet tenni egy régi porszívó, a praktikus megoldás az otthoni kompresszor légtömegek. Ehhez egyszerűen csatlakoztatható hagyományos gumi tömlőt a kilépő a berendezés, így használhatja a készüléket felfújása különböző gumi termékek:

  • matracok;
  • körök, karperecek úszós;
  • hajók;
  • felfújható medencék.

De a pontos és folyamatos működtetése a befúvó manuálisan kell elvégeznie alaposan meg kell tisztítani a tartályt vagy gyűjtőzacskóval törmeléket esetleges szennyeződésektől, mert különben a kis por és egyéb részecskék belsejébe a felfújható termékek.

Tovább a készülék használata, hogy tisztítsa meg a kerti utak, pázsit és kertek a kis törmelék, száraz fű vagy egyéb szennyeződéseket. Ez elég ahhoz, hogy egy speciális tömlőcsatlakozó szűk kiöntő. Légtömegek ha fúj kap nagy sebességű, hogy a homok, kis kövek, száraz levelek és a fű könnyen fújva.

Pumpás, kézzel készült, és lehet otthon. Különösen hasznos ez lesz a mesterek. Például, az alkalmazástól függően, és a tömlő csatlakozó eszköz kiviteli alakja lehet használni fúj és szívó fűrészpor, fapor, finom por.

Ez a szokatlan elrendezés hasznos lehet tisztítására munkaterület példány előkészítése festés előtt, vagy az azt követő feldolgozás és így tovább.

kertészet fűkasza

A kifinomultabb módja, hogy használja a készüléket - a termelés a fűnyírók, hogy lehet levonni a motor. Létrehozásához szükség lesz további termékek és alkatrészek, valamint egy kis ügyesség és tervezési tapasztalat.

Mit lehet tenni egy régi porszívó ekspertbyt

A keret a fűnyíró teheti Textolit lemez, azzal jellemezve, hogy szükség van, hogy egy lyukat rögzítésére a ház. Helyett a pull-turbinák tudunk műanyag kerék damil közepén rögzül. Annak megakadályozása érdekében behatolása motor levágott fű részecskék tovább kell védeni az előre gyártott ház.

A könnyű kezelhetőség érdekében a szerkezet szükséges rögzíteni a kocsi 2 vagy 4 kerék (rögzítésére használt erős csavar) és rögzítse a fogantyút, hogy a fűnyíró, hogy gyors és könnyű ahhoz.

Ha van egy régebbi háztartási készülékek, most már tudod, hogyan kell használni, és mi a teendő egy régi porszívó. Sikeres kísérletet!