Mit mond a Biblia a pokolról

A Biblia azt mondja, hogy valaki nem kerül rögzítésre a könyv az élet Isten lesz öntött a tóba a tűz és kénkő, az örök gyötrelem nélkül képes megváltoztatni a dolgokat.És az élet könyvében írta, akik elfogadják Jézus Krisztust, mint Urunk és Megváltónk, és megváltoztatja az életüket szerint Isten Igéjét. Azok, akik folyamatosan magukat tisztaság és szentség beleesik a mennyei Isten országát nélkül bármilyen formában a tárgyalás.

De azok, akik már írva az élet -, aki megtért és szentelte az életét Istennek, de valahogy nem tartotta annak tisztaságát a bűntől, akkor lesz a bíróság, amely a Biblia „szörnyű”. Ott is fognak dönteni a sorsát.

Ad- jelentése nem büntetés és tisztítása. Ha azt szeretnénk, hogy a kezdeti rezgési frekvenciák. „Tisztító tűz”. körülbelül egy pokolian sokat, gondolom, kitalálni, és elég okos ahhoz, hogy megfélemlítsék az embereket szabályozásával emberi agresszió, indulat, a „rossz” gondolatok, stb Az emberek egy másik nem érvelni, hogy szeretnünk kell minden élőlény és környezete, különben nem történt előrelépés a civilizáció fejlődését egyetlen Be- háborúk messze nem menekülhet. Ahhoz, hogy ebbe a világba, ahol eredetileg, mi kell egy tiszta lelkiismerettel. )1. A Biblia szerint, miután a személy halála már nem tehet semmit. De a bűn zsoldja a halál, amint az a Róma 6:23, így halála után a személy egyszerűen feloszlatták a vegyi anyagokra, nem ott, és akkor semmit sem tehet (Prédikátor 9, 5,10 versek)

  1. Ami a pokol, hogy nem beszélnek róla, mint egy hely, ahol a kínzás az emberek a Bibliában. A szó fene - a közös sírba az emberiség. Továbbá, az 1 János 4: „Az Isten szeretet”, és ezért nem tud kínozni az embereket, annál örökre.
  2. Ami az emberi lélek, akkor fordítsuk figyelmünket a Genesis 2: 7, ami azt mondja, „az Úr teremtette az embert, és így lett az ember élő lélekké” azt jelenti, nincs egyéni lélek - az ember maga a lélek. Ez olyan, mint, hogy egy kutya, és a kutya - érezni a különbséget? Tehát egy személy meghal - meghal a lélek, és semmi a halál után nincs hová senki szenved.
  3. És igen, valóban a Biblia szerint eljön az idő, amikor az emberek lesz feltámadás. Az is érdekes, de széles kérdés, ha érdekel, meg tudom mutatni, ahol azt mondja a Biblia.