Mit ne tegyünk az esküvőn

Az esküvő - az egyik legfontosabb esemény az életben. És persze, mindenki szeretné, hogy tökéletes legyen. Az alábbiakban 10 árnyalatokat hozhat fejfájást, és amelyek elkerülése érdekében.1. Ne tervez esküvőt valakit!

Ez a nap. Ismételjük meg ezt a kifejezést minden alkalommal, újra és újra, Pokey, akkor nem hiszem el. Valaki azt mondja, hogy kell-e vagy nem - nem figyel. Van két ember, akik dönteni - a menyasszony és a vőlegény. Igen, azt szeretnénk, hogy mint minden az esküvő, hogy mindenki jól érezte magát, de akkor is kell kielégíteni. Ezért hagyja mások elvárásainak, és összpontosítani, hogy mit szeretne látni az esküvő.

2. Ne hívja az embereket, nem akarja látni!

Az esküvő - a költségvetés aukció, meg kell helyezni az összes vendég listán. Igen, a nagynénje is mondani, hogy meg kell hívnia a több és unokatestvére is, aki külföldön él, és amit még soha nem láttam, de lehet, hogy szeretné meglátogatni az esküvő, és talán nem. Nem kell meghívni az embereket nem akarja látni. Meg kell veszik körül a nép szeret és tiszteletét. Tehát, ha egy listát a vendégek, akkor emlékezni róla.

3. Ne feledkezzünk meg a humora!

Minden jó TOASTMASTER fogja mondani, hogy az esküvő nem megy minden olyan világos tervet. Igen, persze, van néhány pár a világon, akik a tökéletes esküvő, ahol minden részlet ment a terv szerint, de az élet az élet, más esetekben. Tartsa a humorérzéke, és kedvező hangulat a nap folyamán. Lásd, és vegyük észre a pozitív dolgokat, még ha ez megtörténik, hogy valami nem elég jó. Is, akkor meghívja a személy, hogy segítsen, ami teljesen esküvőszervezés - akkor sokkal magabiztosabb.4. Ne felejtsd el az ételt.

Semmi sem rosszabb, mint egy részeg menyasszony. Ha sok alkoholt során az esküvő, ne felejtsük el továbbá a előétel - emlékszik a végén az esküvőt. Ne feledd, ha nem megy, hogy egy fél éhgyomorra.

5. Ne hagyja, hogy a vendégek sokat isznak.

Biztosítania kell, hogy a vendégek nem fogyasztott sok alkoholt, ha látja, hogy valaki a közönség kikerül az ellenőrzés, korlátozzák az alkohol. Semmi sem rontja az esküvő, mint a részeg vendégeket. Ott nem lehet csinálni harc nélkül, törött edények és visszaélés. Ne felejtsük el, hogy ha látod, hogy valaki részeg - győződjön meg arról, hogy ez a személy nem ül a volán mögé részegen, és találni valakit, aki segíthet neki biztonságosan hazajutni.

6. Ne felejtsük el megköszönni mindenkinek!

Ha kapsz ajándékba, ne felejtsük el, hogy köszönöm. Lefoglalni egy külön időt arra, hogy köszönetet mondani minden résztvevőnek, amit küldött, és közös az öröm ezen a napon veled.

7. Ügyeljen arra, hogy erősítse meg az összes megrendelést az esküvőre.

Ez hasznos lesz néhány nappal az esküvő előtt hívja mindazokat részt vesz a szervezet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ne felejtsük el, hogy hol, hogyan és mit kell csinálni. Ez megadja a lehetőséget, hogy előre, hogy megtalálja a kiutat a helyzet, ha az emberek, akikkel megállapodtak abban, hogy hirtelen megváltozott terveiket.

8. Ne felejtsük el, a tartalék lehetőségeket.

Ne feledje, a cikkszám 3, az a tény, hogy valamennyi tervezési lehetetlen. Van egy módja annak, hogy minimalizálja a kockázatot az ilyen helyzeteket. Például a fotós nem jelenne meg az esküvőre. Ebben az esetben meg kell, hogy egy biztonsági kamera. Lehet, hogy nem profi képek, de egy csomó jó - ez biztos.

Fontos, hogy mindig időben. Van egy pár oka. Először is, néhány ember, aki dolgozik az esküvő dolgozta ki az órát, és költsége is nagyobb, ha kiejti a menetrend. Másodszor, ez csúnya, hogy vendégei várni.

10. Ne felejtsük el, hogy egy jó ideje!

Miután az összes tervezés - a nap. Ne felejtsük el, hogy van egy jó neki. Megfeleljen mindenki szeretné látni, és a szórakozás és tánc a szíved vágyait!