Mit tanítanak mesék gyerekeknek és mi a jobb olvasni meséket gyermek

Mindannyian nőtt fel tündérmesékben. Ezeket a csodálatos történeteket, amelyekben mágikus átszőtt intrika, a jó mindig győzedelmeskedik a gonosz felett, a hősök várnak sok kalandot és szörnyű veszélyekkel, izgatott a képzelet és a mi álmok készült több színes és izgalmas. Mint egy gyerek, akkor olvassa el a szülei, nagyszülei, és most sokan történeteket olvasni a gyerekeknek.Történetek a gyerekek - ez nem csak egy jó ideje, vagy olyan módon elaltatni a gyerekek, nagyon hatékony és ugyanakkor nem tolakodó módszer a tanítás. Olvassa az előnyök mindenki által ismert, és ez nemcsak az egyes tanítási anyagok, hanem a legegyszerűbb kitalált történeteket. A napi esti mese, hogy egy gyermek is csodákra a részét a fejlődését. Ez lesz figyelmes és szorgalmas, mert hallani a többi történet végéig szüksége van egy sok türelem. Vocabulary feltöltésére sokféle új szavak és fordulatok. Meg fogja tanulni, hogy tükrözze, és átgondolni a következményeket a saját és mások tetteit. Nem beszélve arról, hogyan lehet fejleszteni a fantáziáját a tündérmesékben, pihenést, és még motiválni. Gyermekek, akik megtanulják szeretni mesék, mint a gyermek, nem kétséges, viszi ezt a szeretetet könyvek felnőttkorban.

Mit tanítanak mesék gyerekeknek és mi a jobb olvasni meséket gyermek

Mi tanított mese?

Mesék hogy a gyermek az első benyomást a világ és az emberi kapcsolatok. Igen, ez egy kitalált és kitalált világban az emberek, de a helyzetet, amelyben találják magukat hősei gyerekek történetei mindig hordoznak valamilyen erkölcsi vagy egy élénk példa a fiatalabb generáció. Hogy a jó mindig győzedelmeskedik a gonosz felett - lehetséges legszörnyűbb közhely a felnőttek, hanem a gyermekek számára - ez az egyetlen helyes megoldás. Gyakran azonosítják magukat a karakterek nem csak könyveket, de a képregények, akik fáradhatatlanul emberek megmentésére és harcolni a gonosz ellen. Sok eszmék és erkölcsi értékek származnak tündérmesék, a fiatalos években világossá, mi a jó és mi a rossz:  • Kedvesség, igazságosság, nagylelkűség, odaadás - tulajdonságokkal rendelkezik egy igazi hős. A gyerekek, akik szeretnék lenni, mint a kedvenc hőse, törekszik arra, hogy a jó minőségű
  • Gonosztevők előbb-utóbb meg kell válaszolni a tetteikért. A mese, a gazemberek mindig hamis, gyáva és kegyetlen emberek. És mindig, kivétel nélkül, a gazság véget ér. Egyszerűen fogalmazva, ezek azt mutatják, a gyerekek, hogyan kell viselkedni, és nem lehet olyan rossz intézkedések eredményeként a büntetést.
  • Ahhoz, hogy a hősök is, nem minden megy könnyen, és ha már a nehézségek leküzdésére a saját útját. Az a tény, hogy még a hatalmas harcosok és hercegnők kell dolgozni, és a sok erőfeszítés kedvéért győzelem tanítja a gyermekeket, hogy az életben semmi sem megy könnyen, úgyhogy kemény munkára van szükség, még azok is, akik a természet a tehetség és erős
  • Egy hős lehet bárki. Gyakran a mesékben a hős válik jóindulatú és egyszerű gondolkodású srác, amely fölött minden gúnyt az elején. Emberek, akik gyakran alábecsülik is érvényesülhetnek, ami a legfontosabb, nem figyelni a nevetségessé és nem teszi lehetővé, hogy mások alacsonyabb magukat és képességeiket.
  • Erő - ez még nem minden. Persze, mindenki szeret történeteket hősök egyrészt lehet kiirtani évszázados tölgy, és a másik hack halálra a sárkány. De a fizikai fölény nem mindig segít megoldani a helyzetet. Fontos, hogy okos és ügyes, hogy képes legyen kijátszani az ellenséget.
  • Megbirkózni egyedül nem mindig lehetséges. Képes arra, hogy a barátok, segítenek egymásnak, és a munka, mint egy csapat - az egyik legfontosabb ismereteket a társadalom fiatal tagjai. Akár tetszik, akár nem, a személy állandóan valaki beszélgetni valakivel dolgozni és boldogulni, ezért a mese oly gyakran hangsúlyt fektet a csapatmunka, így a gyermek megértse, hogy nem számít, milyen erős volt a fő karakter, ő is segítségre van szüksége és baráti segítséget.

3 év után, akkor már, hogy az emberek egy képet arról, hogyan is kommunikálnak állatok egymással. Ebben az esetben, a történet még mindig egyszerű és egyértelmű a kiszámítható happy end. 4 éves kortól lehet szórakozni történeteket. Készíts egy kicsit a mágia és a csodák, mutasd meg a gyermek egy új világot, ahol minden más. És 5 költözni kifinomultabb izgalmas mese kaland, hősök, varázslók és más mese.

Ha elfogy a könyvek vagy gyűjtemények, akkor mindig talál új mesék gyerekeknek az interneten. Vagy megpróbál felér egy történetet.

Vegye figyelembe, hogy egy tündérmese - ez egy nagyszerű lehetőség, hogy időt tölteni a gyerekekkel. Ne utasítsa el őket, ha arra kérik, hogy olvassa el a történetet, hogy az idő, és valószínű, hogy lesz olyan vicces, mint a gyerekek.