Mit tehet a gyermek 2 éves

Szóval, mi lehet a gyermek 2 éves?

fizikai fejlődését

Tipegő séták, fut, és ugrik, mászik, és leereszkedik a lépcsőn, és próbálja megmászni a bordásfal. Tudja, hogyan kell bekapcsolni bukfencet, dobás, fogása és rugdossa a labdát, tánc zene, képes pedálok a kerékpár.A fejlesztés a finom motoros készségek
készségek Self
Beszéd a gyermek fejlődését
A szellemi fejlődését a gyermek

Gyakran évesek feltűnő felnőtt Nevezetesen: köszönhetően a tanulás, a már kialakult memória, valamint hiányában pszichológiai akadályok igazolja készségek öntött az idősebb generáció sokk. Itt van Peter, egy-két alkalommal megfigyelni, hogy a pápa kezdődik rajzfilmek számítógép, elhagyta a nagyanyja, köztük ez a készülék, és reprodukálja minden apa keresetét. Vagy Marina megfosztja anya kulcsokat a lakásban is megnyílik alacsonyabb egyszerű zár. Persze, a gyerekek még mindig nem érti a lényegét működés által rájuk, de ez nem fontos, mert az eredmény érhető el!Ezek a példák szemléltetik a tény, hogy a természet által a gyermekek nagy lehetőségek rejlenek. És ha a természetes kíváncsiság ösztönözte, a siker is meglepte szkeptikusok.

Vannak gyerekek, akik két éve tudom betűket és számokat. Mivel a gyakorlat azt mutatja, hogy megtanulják a baba sokkal könnyebb, mint amilyennek látszik első pillantásra; A másik dolog az, hogy a siker ez a vállalkozás szüksége van egy valódi érdeklődés a részét a gyermek.

Kommunikáció és a szocializáció

Ha legfeljebb 2 éves kisgyermek volt, nem éppen „run” a szülők, ez a kor volt már jó kommunikálni társaik: van saját mechanizmusokkal árukapcsolás szerelem (főleg hosszú nonverbális: hogy a kéz, hogy minden gyermek egy játék, stb ), egy másik gyermek részvétele a játékban, van némi tapasztalattal rendelkeznek konfliktushelyzeteket. A gyerek már néhány ötlet, amit a kollektív játékszabályokat: nem viselkednek önző, akkor jobb, hogy megosszák a játékok, ha azt szeretné, hogy a társaság által elfogadott; akkor nem lehet agresszív, mert akkor kap a szállítás. Ez motiválja őt jobban odafigyel a többi gyerek, és megpróbálja megérteni a szükségleteiket.