Mit válasszak

Mit válasszak

Laptop vagy netbook?

Viszonylag nemrég egy új osztályát mobil eszközök - netbookok. Netbookok gyorsan elnyerte a szeretet a felhasználók, köszönhetően extrém hordozhatóságot és az alacsony ár.Az első ilyen típusú eszközzel egy netbook az Asus cég - eeePC. Az eszköz kiderült egészen kis méretű, és nagyon olcsó. Asus tovább fejlesszék saját netbook és létrehozott egy külön sorozatot nevezett készülék az Asus Eee PC. Miután a hatalmas sikere Asus a piacon a hordozható eszközök, laptop gyártók odafigyelt a magas szintű értékesítési netbookok és kezdett kialakulni a saját modellek. Szinte minden notebook gyártó a saját sorában netbookok.

Lássuk mik a főbb különbségek a laptopok és netbookok, hogy miben különböznek, és miért ezeket az eszközöket.

Szabványos méretű netbook - 8-13 hüvelyk átlósan. A netbook talál optikai meghajtó, mivel időbe telik túl sok helyet az épületben így extra súly és extra energiafogyasztást.

Vannak is subnotebooks. Ez laptopok kis méret. Ezek a laptopok drágák, mert a funkciók a készülék nem vágja le, de a méretei kompaktak. A fő hátránya subnotebooks képest netbookok - kisebb az akkumulátor élettartamát.

netbook alkatrészek olcsóbbak, mint egy laptop alkatrészek. Ez mindenkit érint, alacsony költségű processzor, lapkakészlet, a legtöbb netbook test anyaga olcsó műanyag. Különösen a fejlesztők netbook processzor és alaplap beépített processzorok alacsony fogyasztású, hogy egy netbook is működik akkumulátorról hosszabb. Ez az aggodalom hosszú ideig az akkumulátor élettartamát, arra a tényre, hogy a rendszer teljesítményét, és esik a kihívásokat netbook nem tud megbirkózni.

Laptop gyakran áll a komponens megismétli a jellemzőit egy asztali számítógép, azzal az egyetlen különbséggel, hogy a belső nem helyettesíti a fő összetevője az erősebb.

Laptop - a tökéletes választás azok számára, akik kevés hely a lakásban hogy egy nagy számítógép, vagy azok számára, akik gyakran utaznak.

Ne vegyél egy netbook, mint egy olcsó csere kompakt otthoni számítógépre, akkor nagyon boldogtalan végző ismerős feladatokat, amely tökéletesen megfelel az otthoni PC.

Ne vegyen egy netbook figyel csak az alacsony ár, akkor jobb, ha fizetni, és kap egy teljes értékű laptop, hogy tökéletes lesz, hogy a munkát bízott rá.

Tekintsük az alapvető előnyeiről és hátrányairól netbookok és notebookok.
 • (-) Gyenge teljesítmény;
 • (-) nincs meghajtó CD lemezek olvasására (de lehet kapni egy külső meghajtót, az egyetlen dolog, ez nem mindig lehetséges, hogy hozzon magával);
 • (-) A kis képernyő mérete és sűrített billentyűzet;
 • (+) Egy kényelmes eszköz méretének;
 • (+) Hosszú üzemidő az akkumulátor;
 • (+) Alacsony ár;
 • (-) Nagy méretű
 • (-) miatt a nagyobb méretű, súlygyarapodás
 • (-) Egy kis akkumulátor élettartamát
 • (-) Néha egy nagyobb fűtési
 • (+) Teljesítmény, mint egy hagyományos számítógépes
 • (+) A kényelmes billentyűzet és a teljes méretű képernyő
 • (+) A széles körű notebook teljesítménye alapján

stb is kapnak feladatokat, amelyek képesek elvégezni feladatait egy netbook és akivel nem tud megbirkózni, és ami jobb, hogy vesz egy laptop.
Cope netbook:

Feladatok melyek laptop megfelelnek hosszabb (könnyen bármilyen feladatot, amellyel a netbook képes kezelni):Meg kell jegyezni, hogy a különböző laptopok különböző feladatokat, de a netbook kicsi a különbség a részét a vízvezeték és az összes tervezett szűk körű feladatokat.
Mérjük meg a előnyeiről és hátrányairól, és válassza ki az eszközt, amely segít mindennapi feladatokat.

Nem tudtam választani, hogy pontosan mit vásárolnak: laptop vagy netbook. PC számítógép, és azt akarta, valami tömörebb. Miután sok gyötrelmes mérlegelést köpött, és vette a laptop. Hogy őszinte legyek, nem Narada. By the way, és az akkumulátor nem nagyon leül, és teljesítménye sokkal jobb, mint a régi kompa.V általános elégedett vagyok, és ajánlom mindenkinek! Sokkal jobb, egyszer egy kicsit többet fizetni egy normális autót, mint csalódni. Néha kívánatos lenne nemcsak nete ül, majd a laptop kéznél. Sok szerencsét mindenkinek!

Laptop és netbook kiélezte különböző célok, és ennek megfelelően kiválasztott speciális feladatok megoldására. Van egy laptop örülök vele, mert nem fog viselni, de ha a rugalmas munkavégzésre, a netbook lesz nélkülözhetetlen dolog.

Én több egymást követő évben is volt egy asztali számítógép, de sajnos semmi nem tart örökké. A számítógép nem bírta a túlfeszültség és elégették. Egy hónappal később úgy döntött, hogy vesz egy újat, de a tanácsára barátok ment laptopok és a netbookok, és most el kellett választani, hogy mit tegyen? Minden az én igények és kérések, hogy csak a cég Asus laptop. A jellemzői a laptop és netbook ugyanaz a cég rájött, hogy a notebook nagyon értékes dolog, és utazni, és dolgozni.

Egy héttel ezelőtt volt a választás - netbook vagy laptop. Válasszak egy laptop, és nem bántam. Összehasonlítva a netbook egy nagy memória, ez biztonságosabb. Az internet használatához hasonló módon ez lehetséges, és egy laptop. Szerencsére a modern civilizáció feltalált flash-modemek. Általában a jelentését a netbook lásd teljesen. Az egyetlen plusz - alacsony áron. Úgy gondolom, hogy jobb, ha többet fizetnek, de vesz egy normális autót.

Azt hiszem, jobb, hogy válasszon egy laptop. Mert ez sokkal kényelmesebb és egyszerűbb. Ellentétben netbookok van egy meghajtó! Egyszer volt egy választás - netbook vagy laptop?
Örülök, hogy válasszon egy laptop és egy csepp nem sajnos!

Viszonylag nemrég, a legtöbb gyártó már nem tudnak megegyezni, hogy a netbookok, az osztály eszközök elavult. Ugyanazon az áron lehet kapni egy igazi laptop vagy táblagép, valamint hogy csökkentsék az árat még tovább - saját veszedelem.
Ezen túlmenően, netbookok MeGoo elvesztették jelentőségüket, a Windows új verzióját nem elég kapacitás. Mivel előnyös túlfizetik extra 2000 és vásárolni egy laptop, vagy ugyanazon az áron, hogy a tabletta Android vagy IOS.

Úgy vélem, hogy a legjobb laptopok. Elfogadom nemotrya a tömörség, a netbookok gyakran kényelmetlen dolgozni, mert túl kicsi billentyűzet és egy kis képernyőre. Ezen túlmenően, a laptop sokkal nagyobb teljesítmény, a kényelem és a tartósság. Saját laptop repült 15-ször az asztalra, és még mindig működik, mint új korában.

Én magam egy laptop és örülök vele tól Z-ig, mindig kéznél van, nem túl nehéz, és mellesleg működik hosszú ideig anélkül podzaryadki.U netbook barátnője, és azt is nagyon elégedett velük. A legfontosabb, hogy el kell távolítani egy kézitáskában, hogy van, aki viszi mindenhová magával. Ez is nagyon kényelmes. így minden az övé. És ez egész kezdődött Dinokompov, terjedelmes dobozokat egy üveg képernyő, amely elérte, hogy az elért tetszik, hamarosan kitalálni valami még kényelmesebb és könnyen kezelhető).

Még nem tette választás mellett a netbookok, amelyek azonban nem különösebben sajnálom. Sok print, vesz egy csomó sebességet, és namastyrilsya főleg noutbukovskoy billentyűzeten. Minden előnye elég karcsú, míg a hátrányok valósak. Mint egy barát hozta a netbook, az elszívó le a képeket az érdemi, elkezdtünk keresni ... e-én, van is letette ezt a hosszú szenvedés által okozott alacsony termelékenység. Így működik a parole és egyik szárnya, azt nem kell. Ami az akkumulátor - Van a nyári mini-generátor, ha a fény kivágják -, hogy töltse fel nem probléma, van benzin a minimum. Szóval ez nem néz jó a jó, és az egyetlen laptop laptop.

A férjem adott egy netbook, azt hiszem, ez a lehetőség sokkal gazdaságosabb és jobb laptopok. Nagyon hosszú bírja az akkumulátor, kompakt és kényelmes lehetőség egy, az összes kap ugyanaz, mint egy laptop, az egyetlen dolog, amit nem lehet beszúrni őket. Általánosságban elmondhatjuk, hogy egy változata a rendkívül figyelemre méltó. Ami a hazai dolgozik asztali számítógép.

Véleményem szerint ez egy netbook és noutbuk- két bár hasonló készülékek, de hogy módosítsa a netbook még rosszabb. Mobilitás is nincs különbség a két készülék között. Én csak egy laptop, és boldog voltam mindennel. Ami az akkumulátor élettartama Azt lehet mondani, hogy a laptop van néhány változtatás egyáltalán nem rosszabb, mint a netbookok, sőt túlszárnyalja.

Szeretnék venni a gyermek egy netbook. Még túl korai lenne a saját noutom (8 év). És azoknak, akik dolgoznak a számítógépen csökken egy egyszerű művelet, nem kell pénzt költeni egy laptop. Azonban az úton, még mindig szerette volna, hogy a netbook. Kompakt, kényelmes és biztonságos. És a laptop az út, hogy zhalko- soha nem lehet tudni, mi történik, a dolog nem olcsó mulatság. Sokkal jobb, hogy van ez, és ez.

A választás kell tenni a követelményeknek. Bár valaki, hogy és mit kell. Én személy szerint inkább egy laptop. Ugyanazokat a funkciókat, mint egy hagyományos számítógép, de akkor vigye magával, vagy dolgozik, hogy feküdjön le a díványra. Ami a netbookok, akkor megfelel azoknak, akik csak olvasd e-mailt.

Előttem volt egy választás, akkor jobb, hogy egy laptop vagy netbook? Miután egy hosszú látogatás, világossá vált, hogy a netbook elsősorban azért van szükség az interneten, vagy a világon, így lehetséges, hogy használja a szabadidős vagy útközben. És a laptop jobban működik, ezért vettem magamnak samsung laptop egy processzor AI5 aggódj, valójában a gépet ...