Mit változtatna a lakodalomban esküvő vezérképviselethez Togliatti

Mit változtatna a lakodalomban esküvő vezérképviselethez Togliatti

• kinyilatkoztatás volt menyasszony esküvői fórumok

1. Azt nem lehet halogatni az utolsó éjjel és nappal, mindenféle dolgokat, és lefeküdt korán. Szerettem volna több mint 3 órát haj és smink, kiderült, hogy egy kabrió érkezett, és mi még mindig nincs kész, ennek eredményeként ő várt minket 40 percen át.Még viselt zárt cipőt, mert Kinyitom a nedves azonnal, és ez volt az a nagyon hideg. Hogy jöjjön fel, mit vegyek fel, ha hideg van. Az időjárás kiszámíthatatlan.

3. után lenne iktató hivatal és séták rendezett mini-büfé, étterem, és ehelyett azonnal elhajtott a nászútra. Vagy szélsőséges esetben a reggeli az esküvő után.

4. Az esküvő nem lenne velem, minden rendben volt. De előállítására - igen! Én ragaszkodott ahhoz, hogy a rokonok nem jön egy utolsó napján, és az elosztott, legalább az utolsó két napon. Úgy történt, hogy az egész napot voltunk kanyargott keresztül a város egyik végétől a másikig, az állomásról állomásra, de ez volt pénteken (emlékeznek, mi pénteken az utakon a városban) és este voltunk csak nikakuschy. Tipp azoknak, akik csak terv - próbálja eltávolítani az utolsó napon, a dolgok lesz mindegy, de nem kell nagyon sokat. ez fárasztó és eltompítja a tudat, hogy holnap mi esküvő!

5. hogy kirak magát, és adta a felelőssége, hogy néhány vendég. Én nem iszom a pezsgőt egyáltalán (fele a lakoma nem emlékszik)! Azt változtatni a mester és DJ - nem menteni ezt, és úgy döntött, a szakembereknek.9. Én nyilvánvalóan ellentétes fátyol! Felöltözött csak a kedvéért a férje, hogy a függöny a fejem annyira bosszantó! Mégis sajnálom, hogy folytatta a kedvenc!

És sajnálom, hogy hallotta az anyja, és rendelt egy csokor egy szivacs, a virágok még nem volt száraz. Rémálom, semmi él, szörnyű csokor!

És én felvette a rossz fotós. Nos, ez az én iskolában. Erre azért volt szükség, hogy kímélje a pénzt, és hogy a többi, de nem fér bele a költségvetés egyáltalán. Miért menteni a fotós?!

10. Most én soha nem hagyta semmit az autóban, amely már megérkezett. Nem tudom, hogy konkrétan vypasli minket: a fehér ruhát, vagy azért, mert az emberek elfelejtették szirmok és pezsgő gyakran szaladgálni, könnyű törzse. Általában kevesebb üveg autlendere más vőlegénye, mínusz Bag tanú dokumentumok (útlevél, voennik nem szükséges itt), mínusz a laptop zenével a hajón. Vagy mind a nyilvántartási hivatal volt, hogy húzza le, vagy autót bérelni egy profi sofőr, aki nem kell elöl, mind ülni és várni.

13. Azt megtagadják torta, amelyhez kaptak ajándékba az étteremben, ahol az esküvői ünneplik. Jobb lenne lefoglalni.

étterem torta nem volt rossz, és nem jó. Csak nem.

14. tenném ivott vodka nem rendelkező snack és lazítson. Én csak nagyon aggódik mindenki és minden. és az egész esküvő, hogy nem eszik, nem iszik, és minden tapasztalt, nyugodt csak a karja férje ..

Nevestushki - ez a nap! felejtsd el minden. le és élvezze a történetet, hogy az Ön által létrehozott, mert a jövő a mesebeli herceg. és ő számos kíséretével)))

Ábrára őket dugók, családok, éttermek, barátnők, barátok.

15. I. változott volna a képet. Túl néhány klasszikus menyasszony rám jött ki. Ki lenne megfelel rövid ruhát és világos cipő. Kísért a gondolat, és a férjem nem hajlandó szervezni az évforduló, ő nem költözött el a esküvő.

Nem bántam pénzt, és még mindig lenne meghívni egy zenei csoport. Aztán úgy tűnt, bölcs dolog túl sokat költeni, de mindhiába!

Nos, azt hiszem, a házasság regisztráció, hanem az időjárás szörnyű kockázatot.

17. És mi lett volna megrendelt 2 fotósok. Most azt tanácsolom barátok. Minden készen áll, elegáns, szép, és csak nekünk fotkali főleg, majd ezután úgy, ahogy minden érdekes, hogy fontolja meg. Megállapítás popafosney és vendégek 3-4 órán egyszerűbb megjelenés. És az az igazság, nincsenek fényképek a szülőkkel. Fotósok miért dolgozzon a forgatókönyvet, és nem válaszolt a észrevételeit és javaslatait.

div> Uk-panel „>„data-uk-grid-margin>