Mit várhatunk a jövőben a technológia, rusbase

Gemalto cég végzett nagyszabású felmérés 1200 fiatalok a világ minden tájáról, kérve őket, hogy osszák meg gondolataikat, és mondja el, mit látnak a mobil technológia tíz év alatt.Rusbase infographic oroszul megjelent, és az eredményeket a tanulmány.

A felmérés a válaszadók egyértelműen pozitív hozzáállás a jövőben a mobil technológia. Vitatkoztak hálózati funkciókat és a kilátások a tartalomhoz való hozzáférés, 87% -a úgy véli, hogy a jövőben mi lesz könnyű és kényelmes hozzáférést biztosít a szükséges számunkra tartalom 61% -a úgy véli, hogy az általános gyakorlat lesz kirakodás a mobilhálózat-üzemeltetők segítségével a Wi -Fi.

A válaszadók 61% számíthat a kapcsolatot az interneten hálózatán keresztül mobilszolgáltatók lesz mindenütt, a Wi-Fi hozzáférés természetesen kiegészítik a mobil hálózat és használt kibocsátásra.

Hogy az Ön véleménye, lesz kinyitó mobil eszközök 2025-ben?

A válaszadók válaszok:

 1. 40,4% - még egy PIN-kód / jelszó;
 2. 39,5% - hangfelismerő - ez lesz elég csak mondani, hogy „Szia, én vagyok!”;
 3. 32,5% - DNS szkennelés speciálisan modult integrált technológia;
 4. 43,4% - a retina vizsgálata;
 5. 44,3% - arcfelismerő keresztül az elülső kamera, szkenner;
 6. 66,8% - ujjlenyomat-olvasó.

nemzetközi trendek

Francia és német fiatalok kevésbé optimista a jövőt illetően az ilyen szolgáltatások, valamint a válaszok igen heterogén: például csak a 19% -a francia várnak a mobilszolgáltatók nem egyszerű eszközökkel az elektronikus fizetés (az összehasonlítás, Brazíliában, hogy hány ilyen válaszadók 69%, és az átlagos értéket a minta - körülbelül 50%). Ezen túlmenően, a legkevésbé optimista francia kiállítás tekintetében a digitális személyi asszisztensek (19% - Franciaország ellen átlagban 40%). Ezzel szemben, a felhasználók Brazíliában és Kínában nagyon optimista a kilátásokat az ilyen technológiák, ami valószínűleg illusztrálja az a tendencia, hogy a fejlődő országok technológia „komló”, ​​amely kíséri a várható drámai technológiai fejlődés. Sőt, a kínai és a brazilok között, akik leginkább azt várja látogató mobil DNS szkennerek (47%, illetve 36% -kal - összehasonlítva az átlagos érték 32%).

Milyen szolgáltatásokat nyújt a mobil szolgáltatók 2025-ben?

Mit várhatunk a jövőben a technológia, rusbase


A válaszadók válaszok:


 • Nagy sebességű internet-hozzáférés.
 • Állandó kapcsolatot az interneten.
 • Automatikus frissítés szolgáltatás.
 • Kényelmes az elektronikus fizetések.
 • Digitális személyi asszisztens.
 • A személyes adatok tárolásának.
 • Biztosítása személyes biztonságát.

személyi asszisztensek

Személyi asszisztensek fog működni, mint egy nagyon kényelmes szolgáltatást ajánlásokat, míg 56% -a úgy véli, hogy az asszisztensek segít felfedezni valami újat. 43% úgy véli, hogy a tömegpusztító virtuális asszisztensek szabadíts meg minket meg kell tervezni „kiadása”, azonnal megadja nekünk a szükséges információkat.

Ezen felül, ezek asszisztensek a jövőben sokkal hasznosabb, mint ma, több mint a válaszadók fele egyetért abban, hogy az asszisztensek fogja kezelni minden tárgyak internete-eszközök és szolgáltatások. Még ma is, működni fog, akkor kapcsolja be az otthoni fűtési távolról. A jövőben, amint készen áll elhagyni a hivatalban, a személyi asszisztens vigyázni fog, hogy felkészüljenek a hazatérést, anélkül, hogy bármilyen beavatkozást.

Szerint a válaszadók 43% -a, a személyi asszisztensek tudni minket annyira, hogy tudtak off-line számunkra, hogy a vásárlást. Elképzelhető, hogy a herék elvégzi a szállítási ezek a vásárlások, és még visszatér a boltba, abban az esetben, hogy nem kell, vagy nem illik. Mintegy 42% -a úgy véli, mivel a személyi asszisztens, akkor nem kínozza a kérdés, hogy mit kell tenni egy szombat este, és minden szabadidőnket egyértelműen tervezték, hogy illeszkedjen a legérdekesebb események és tevékenységek zajlanak városunkban. Mintegy 41% -a úgy véli, hogy a jövőben Siri és Cortana képes lesz, hogy tudassa velünk az üzleti kérdésekben és a társaság irányítási problémák.

Milyen szolgáltatásokat elvár egy virtuális személyi asszisztensek - mint például a Siri?

A válaszadók válaszok:

42,9% - a végrehajtása vásárlások. Személyi asszisztens segítségével nyomon követheti az élelmiszer-ellátás otthonában, jelezve kell menni a boltba; Segít a kiválasztási estélyi ruhák, elemezve a szám; a kapcsolatot a bolt, hogy félre az utolsó megmaradt jelenlétében öltönyt a méretét.

érintés nélküli fizetési

Ma, a fizetési ipar időszakát éli a forradalmi változást, amikor két fontos párhuzamos tendenciák - a fejlesztési mobil fizetési és érintésmentes fizetések - radikálisan megváltoztatni a fizetési mód az áruk és szolgáltatások. Között a válaszokat arra a kérdésre, a jövőben a világ kifizetések legnagyobb kinyilatkoztatás volt az a tény, hogy szinte a válaszadók harmada (32%) úgy véli, hogy 2025-re, a tanfolyam nem lesz metál pénz, és a szám használt bankjegyek folyamatosan általában nulla. A penetráció érintésmentes és mobiltelefonos fizetések ma olyan magas, hogy nagyon is lehetséges, ezt az előrejelzést valóra válik.

A felmérés eredményei azt is gyakran jelenik meg a probléma megelőzése csalárd ügyleteket. Mintegy 70% -a az összes válaszadók úgy vélik, hogy a megjelenése dinamikus fizetési kártyák gyakran változnak az ellenőrző kódok jelentősen csökkenteni fogja a számítástechnikai bűnözés. És a könnyű használat az új fizetési technológiák szerint a válaszadók, hogy a jövőben nem fogunk korlátozható a kifizetéseket.

42% -a úgy véli, hogy képesek leszünk fizetni minden vásárlások, függetlenül az ár, egy kattintás a mobil készülék képernyőjén. Természetesen a fizetési folyamat is egyszerű és könnyű, szinte kétharmada a válaszadók (63%) egyetértett azzal, hogy a kifizetéseket azonnal.

Mi vár ránk 2025-ben kapcsolatban terjedésének érintésmentes fizetések?

A válaszadók válaszok: