Mit vársz

Het - középpontjában a történelem egy romantikus és / vagy szexuális kapcsolatok között egy férfi és egy nő

EXO - K / M. BlackPink (crossover)
Rögzített: Park Chanyeol Jenny Kim (Jenny) Peyring: Jennie x Chanyeol Értékelés: - fanfiki amelyben kapcsolat a csókolózás szinten és / vagy közölt nyomokat az erőszak és más nehéz pillanatok leírható „> PG-13 Műfajok. :. Romance - fic a szelíd és romantikus kapcsolat általában egy happy end „> romantikus .. College - jelentős része a cselekvés fanfic zajlik az iskolában, vagy az iskola környékén, illetve a tanuló mindennapi élet „> College Soulmeyty - .. Az univerzum, ahol az emberek osztottak szét oly módon, hogy a szülés minden egyes ember várakozik a másik felét szánják karaktert felismerik egymást nyilvánvalóan bizonyos értelemben. , gyakran nevezik „> Soulmeyty Figyelmeztetés: - a ki a karakter,«nem a természet »- olyan helyzet, amikor fic karakter teljesen eltérően viselkedik, ahogy várható annak leírása a kánonba.«.> OOC Méret: - Male ky fanfic. A méret egy gépelt oldal 20. „> Mini. 5. oldal, 1 rész Státusz: befejezett


Díjak az olvasók:

- Mit vársz? - Jenny kiáltotta, nézte a srác, aki a másik végén a tető, szorosan kapaszkodott egy csomó könyvet. - Ne aggódj, ha visítás, mint egy lány, nem fogom elmondani senkinek - kacsintott játékosan mosolygó barna.


Közzététele más oldalakon:

Kulcsszavak: tető, fiatalok, frendzona
érzés, sóvárgás szimpátia.

- Mit vársz? - Jenny kiáltotta, nézte a srác, aki a másik végén a tető, szorosan kapaszkodott egy csomó könyvet. - Ne aggódj, ha visítás, mint egy lány, nem fogom elmondani senkinek - kacsintott játékosan mosolygó barna.

Ismét incselkedett vele „hülye Chanolya” a határozatlanság, az extra félelem és fájdalmasan furcsa tapasztalatok mindent. Csak szerette látni kétméteres egyik hozza a szemöldökét, és a hídon, Burch valamit az orra alatt, határozottan halad feléje. Brunette szereti keltésére neki, hogy egy jogi aktus sosem tudta tenni magam. Bizonyos mértékig Kim azt hitte, hogy az ő mentőcsónak, amely segít a fiú, hogy a világ jobb.

Jenny is soha nem kérte tőle, hogy miért Pak mindig végzik a játékosság. Ha az barna egyszer megkérdezte egy barátom róla, Chanol habozás nélkül azt mondta: jól érzem magam, hogy hol van.

A srác tényleg nem félt, hogy maradjon az élet árnyéka extrém barátnője, csak, hogy képes legyen, mint mindig, a közelében lenni. Chanol nem volt bizonytalan, ügyetlen vagy kényelmetlen, vagy inkább már régóta megszűnt. Csak szerette látni a boldog mosollyal az arcán egy barátja volt, amikor ugratás vele. Ha nem ezek az élő érzelmek és a szokásos körülmények között két, akkor Chanol elveszhet. Azt el fog veszni és nem megy vissza a Dzhenni Kim.

- Mit fogsz ott csinálni? - kiáltotta a srác még mindig nem budging.

barna hangja volt, mint a drog, mint állandóan figyelj rá agyatlan fecsegés, érv az élet értelme, vagy valamilyen lányos gondolatok, hogy valahogy nem tudta megosztani ismerőseivel. Chanol már megállt küzd, és csak levágta az agyban, amikor a következő aranyos fiú, aki látta Kim a tévében.

Tehát, ha a barna kap a srác ellopja a hatalmas karton ember a szupermarket, csak Jenny nyikorgott, és tedd a sarokban a szobájában. Chanol gyakran sajnálta, hogy én tettem, mert minden alkalommal, amikor látogatóba érkezik, hallod: „Taemin-oppa, mondd ennek a csodálatos fickó köszönöm, amit adtál. Én gondoskodom rólad. "

Jenny a mások szemében - egy erős, független, egy kicsit vakmerő, de még mindig hihetetlen. A lány, aki vándorol kb este az éjszaka Szöul hallgat underground zenét.

Jenny szeme Chanol - egy kicsit elveszett macska, aki végig ezeket a trükköket, azt akarja, hogy észre. Ezért még mindig ott van, hogy megmutassa, mindig meg csak nézett rá.

- Tudod, hogy megy a tetőn tilos, kivéve, ha azt látjuk, mi vagyunk a holttesteket.

- Tudom, tudom - gyorsan mondta Kim, állt a szélén a tető. - Be kell látni, csak gyere.

Smile Dzhenni Kim - egy tömegpusztító fegyver.

Chanolyu szeretett mindent róla az, hogy ő folyamatosan megszegi az iskola szabályait, és jön egy fényes piros szoknyát, hogy kitűnjön a tömegből. Formájában Véleményem szerint, ha azt hiszi, hogy valaki megsértett. Az, ahogy szeret sétálni a tetőn, és nyissa meg a barátja új távlatokat.

Jenny mindig azt mondta, hogy ha felnőnek, biztosak lehetünk abban, repül a világ minden tájáról, és csak akkor lesz teljesen elégedett. Végtére is, az egyetlen módja Chanol tudja nyitni még több új távlatokat a fejéből.

Ül a szélén a tető mellett a lány, Chanol nézett kivörösödött a hideg orr, a fejlődő szél haj és a végtelen csillogás a szemében Dzhenni Kim.

Piros sállal köré a nyak egy lány, tökéletesen illeszkedik a piros szoknyát, ami nélkülözhetetlen eleme az ő iskolai ruha. Még jobb, viseld, ha tiltják iskolai szabályokat.

A hangulat még inkább csodálatos, amikor az ég nagy pelyhek, kezdett esni a hó. Mindent körül lesz olyan varázslatos, izgalmas és vonzó, hogy akartam felejteni mindent, ami zavar most dobja a bilincsek frendzony és hangosan kiabálni a szó a szeretet egy nagyon szokatlan ember.Miért Chanol biztos volt benne, hogy ő már gondolkodtam egy kis pihenés a sípálya, és hogyan kell meggyőzni, hogy az ember megy vele. Miután Chanol piros szoknya - lényeges része minden őt őrült utazást.

Azonban, azt hittem, Jenny sokkal mélyebb és bölcsebb, mint azt lehetett gondolni a srác.

- Tudod, azt mondják, ha felismeri az ember szerelmes, amikor az első téli hó, azt fogja viszonozni, - álmodozva mondta a lány, nézte a homályos ég, amelyből a pelyhek esett hópelyhek.

Jenny volt, mint egy hópehely - ez egy millió alkalommal meg akarta mutatni magát igaz, de az utat a olvadás, mert mi kellett viselni egy piros szoknya mutatni az embereknek, hogy mélyen rejtett identitás.

- Tudja, én szeretlek, - Chanol kész betörni milliárd darab, mert lejátszani millió alkalommal a fejemben szó felismerés, és ha van rá esély, azt mondta, banális: szeretlek.

Jenny kétértelmű mosollyal nézett a srác. Chanolyu nem kell szó, hogy megértsék, hogy még egyszer nem hallottam, hogy Jenny Kim úgy döntött, hogy csak felejtsd Pak érzések, bár azt nem mondta ezeket a szavakat. Ez mindig is így volt. Lehet, hogy még jobb.

- Kelj fel - abban állt a kövön, Kim kinyúlt, hogy a barátja. Azt chanol könnyen vette a kis kezét, és megállt mellette.

- Ez az utolsó évben az iskolában, ami után megy egy út, és ... és boldogan éltek, nem igaz? - hangja remegett, hogy. - Félek, hogy ha most szorosabb lesz, mint ez, az én jövőben fognak tűnni. Nem akarom elveszíteni, még inkább a magányos, mint én most. És ... - nyelt egyet, akik a mellét srác. - Ha én nem, akkor a fiatalok nem fogja kellemes emlékek, mi?

Chanol őszintén nem értem, hogy miért mindig benne Jenny most néz ki, mint az azonos elveszett cica. Miért ebben a pillanatban, ő csupasz lelke? Miért gondolja, hogy a fiatalok nem jó emlékeket, hiszen Pak nem lenne elég, az örökkévalóságra, beszélni minden izgalmas, nyaktörő dolog, ami történt velük.

- Mondd, ezeket a szavakat később, amikor már képes lesz reagálni rájuk cserébe.

Mi a helyzet a következő életben?

mentálisan kérdezte, nézte a nagy szemek barátja.

Pak nem vette észre, hogy milyen erősen átölelte barátja, préselés arcát a férfi mellkasához. Tudta, hogy még ezek a szavak adott neki kemény, és ő csak azt, hogy az ő ideje. Elvégre ő vár egész életében, talán nehéz lesz várni egy kicsit?

- Hé, Puck, akkor hozta a csomagot - kiáltotta szobatársa dobált az ágyon újabb értesítést. - Ismét a barátja küldte?

Chanolyu volt mit mondani, mert igen, a barátnője küldött neki egy csomagot egy új útra. Elvégre ők nem tudták, hogy együtt, nézzük a világot. De szerencsére kevésbé vágy, hogy Jenny és ő nem tetszik álmodik, az elme megnyitja határait barátja által küldött képek és emléktárgyak minden pont a világ.

Ezúttal ő volt viszonylag közel, Japánban. Ő megismerhető viszonylag hasonló ország kultúrájának, tanított nyelv és folyamatosan hívják Pak neki. Néha gondolkodtam, hogyan kell összecsomagolni és rohanás barátja látni legalább egyszer három évig él.

De minden alkalommal valami megállítja őt. Talán az ígéret ő adta neki az iskola tető meg kell várni, amennyit csak tudsz. Lehet, hogy a belső záró eredő határozatlanság és a tizenéves álmok az első szerelem, hogy jól olvasható a fejében.

Chanol nem akarja nyomni - és Jenny csak meg akarta várni, hogy biztosan az érzéseit.

A tizenkét éve a közös nem volt elég, mert az anyja mellett volt neki a szülés, de ez nem akadályozta meg őt, hogy hagyja el a lányát az ellátás nővére és elhajtott egy másik országba. Ezért Jenny akarta Pak szűnt meg szeretni őt, és talált egy másik lány, aki a kétségbeesés nem mérjük meg.

Minden évben karácsonyra Jenny küldött más „különleges” ajándékokat, amelyek beruháznak még több lélek. Gondosan kiválasztja egyes komponensek az ajándék, ha nem megy, hogy küldje el a Park Chan-Yeol, elnök Korea. És ebben az évben, azt ígérte, hogy egy ajándék több emlékezetes, mint lenni szokott. Chanolyu kellett tennie, hogy vedd fel.

Miután a férfi tett egy szokatlanul világos telek, rögtön ment a szálló a nyílt és nézd meg, mi ebben az évben küldött egy barát. Valahogy Chanol kivédeni, hogy a csomagban: a kimonó, szamuráj kard, és egy új gyűjtemény a manga, mert ez nagyon hasonlít Kim Dzhenni.

De ebben az évben, ott feküdt egy levél, elveszett a halom papír. Fekete lett egy gyorsan adja át olvasni a tartalmát:

Ebben az évben még sikerült meglepni meg az ő „különleges ajándék”, mi? Próbáltam nagyon nehéz.

Azt mondják, hogy a szöuli idén egy nagyon szép első hó, remélem tetszett, és végül azt mondta egy lány érzései? Ha nem, akkor jön és verte meg "

- Meg kellett volna jönnie régen, buta.

„Emlékszel, amikor megnéztük utóbbi időben az első hó együtt? Még mindig van azokat az emlékeket, és a hülye, kábulat előtt fogása Köln, még mindig álmodik, amikor szomorú vagyok. Megértem, hogy nem lehet tudni semmit. De én szívesen, ha jön az Ön ajándéka a tetőn a kollégiumi, a barátod kell otthagyta.

Chanol valahogy úgy érezte, olyan boldog és izgatott, hogy én nem is zavarta, hogy álcázza piros papucs és futott a tetőre, ahol várta egy ajándék. Valahogy, a srác azt remélte, hogy képes legyen látni, ahol Jenny Kim, ami elképzelhetetlen kihagyni.

Pak barátai gyakran mondta, hogy az érzései nem igazi, ha ő nem akarja, hogy a hátát és a bal oldalon. Chanol is hitték, hogy helyesen cselekszik azáltal ideje az első szerelem. És a végén, meg kell hallani a dédelgetett szó.

Gyorsan futott a tetőre, látta, hogy a barna feküdt a széle a doboz, és rájött, hogy légvárakat, amit most épül - volt a gyermekek álma nem túlzott. Gondolatok az igen Chanol hogy kész volt, hogy mindent a szeretet egy kedves lány.

Miután kinyitotta a dobozt, Chanol mosolygott, mert voltak: kimonó, szamuráj kard, játék és néhány sport manga. Még ha az idő múlásával, Jenny változatlan marad, az összes azonos típusú és haszontalan Jenny.

Szapora szívverés,
Pirulás és ígéretet ...
Hogyan legyünk bátrak?
Hogyan kell szeretni, ha
Annyira félek, hogy esik?
De látom, hogy hogyan állsz egyedül,
És én kétségek
Eltűnnek a saját,
Közelebb vagyunk egy lépésben.


Hirtelen a srác hallott wafting valahonnan zenét, és gyorsan elkezdett körülnézni, amíg nem látta találkozni fog vele barna, a nyak körül, melyet rendszerint kötött piros sállal.

Azt hal meg naponta, miközben vár rád.
Csak ne félj, drágám, én szerettelek
Ezer éve.
És én szeretlek is.

- Még mindig nem volt szerelmi vallomás - ezek a szavak, hirtelen jól ment a hó. Ugyanaz, mint a nap az ő első elismerést.

- Úgy tűnik, hogy az időjárás az Ön oldalán ,.

- Féltem, hogy nem jön - suttogta -, de mélyen remélte. Abban a reményben, dozhdeshsya rám. Csak azért, mert én tényleg szeretlek.

Chanol nem akar hallani mást, és csak közelebb jött, gyengéden megcsókolta a kedvenc a telt ajkak. Úgy kellett túl sokat várni, hogy megcsókolja, mint most a karácsonyi alatt hóesésben. Még ha ez nem az első hó ezen a télen, Jenny nem kell aggódnia, a kölcsönösség, mert ezekben az években még nem veszett Chanol és cseppek érzéseit neki. Ő csak növeli, hogy abban az időben, mint most, hogy neki az én szerelmem.

És Jenny lehetett azonnal érezni a meleget chanolevoy szeretet a szívedben. Nincs több üres és kétségbeesett, és tele van szeretettel Park Chan-Yeol, hogy egész életében közel volt.

Vártak egymást sokáig. Sikerült át minden szakaszában: barátságból - frendzony - akár igaz szerelem. Az egyetlen dolog, voltak benne, hogy most már neki több Chanol nem engedi el, de Jenny nem is hiszem, menekül tőle.

Köszönöm szépen, hogy elolvasták a munkámat: s
Azt nagyon boldog lenne, ha hagyjuk, értékelje a véleménye: s
Boldog olvasás: