Mivel a hulladék és parafa néz terhesség

Minden nő társítja a terhesség nem csak egy fontos időszak az életemben, és egy hosszú út, amely két embert. Az egész család türelmetlenül várja a megjelenése izgalom és a fő családtag.Miután dugó terhes nőknél lehet elmozdult, hogy felkészüljenek a közelgő szülés.

Egyes nők szeretnék születési jött a lehető leghamarabb, míg mások, éppen ellenkezőleg, félnek ezt a pillanatot. Azonban az egyik kívánja, hogy a kismama és az orvosok egy kicsit, egy természetes folyamat csak akkor lehetséges, a természet törvényei.

Várandós szülők csak várni a baba, és a szabadidejében, álom az, hogy mi lesz a baba.

Ügyeljünk arra, hogy:

Mivel a hulladék és parafa néz terhesség
Terhesség van osztva 3 kifejezések, amelyek mindegyike jellemző a saját változik. A három trimeszter jelentett, mint 40 hetes folyamatos a magzat fejlődését.

új élet

Kezdve a 36 hét. A gyermek készül a szülés. Harminchetedik hét előfutára a fajta. Ez azt jelenti, hogy egy nő úgy érzi, egyfajta megkönnyebbülés, mert a nyomás a hatóságokat kissé csökkentek. Az utolsó trimeszterében kísért gyakori vizeletürítés. Azonban, ahogy a nő megérti, hogy itt az ideje, hogy menjen a kórházba? Sok nő nem ismeri ezt a fogalmat, mint a nyákdugó. Ma az a feladatunk, hogy azonban az ügy tisztázására. Reméljük, hogy a jövőben anyukák érdekes lesz látni, amikor a cső mozog, a szülés során, és a terhesség alatt.

Mi ez?

A terhesség korai szakaszában, a méhnyak nyákot kumulálódik. Cork egy terhes nő kezd formát ölteni hatása alatt a hormonok. Jellemzően ez a folyamat végén kezdődik az első hónapban a terhesség. Ez a nyálka fejleszti magát a méhben ovuláció alatt. Ennek során a terhesség a váladék sűrű lesz a következetesség. Tehát van egy nyaki elzáródást. Nyákdugó hajt végre egy adott funkció - ez megakadályozza a behatolást a fertőzés kívülről a hüvely. Azonban, késő harmadik trimeszterében a női test egy aktív fejlesztése a női nemi hormon, az ösztrogén van neve. Ez annak köszönhető, hogy ez van egy lágyító nyálka.

Köpés vastag köteg nyálka azt jelzi, hogy a nő lépett az aktív fázis és egy gyermek megszületni készült. Azonban, mivel a női test egy komplex és egyedi rendszer, ez nem mindig a köpködés jár szállítás. Egyes nők, a szülés előfordulhat néhány órán belül, míg mások néhány napig vagy hétig.

Mivel a hulladék és parafa néz terhesség
Azonban sok nő szülés előtt cső nem távozik. Ebben az esetben, egy darab nyálka eltávolítjuk a szülés során.

Funkciók generikus parafa

A generikus dugó megbízott számos fontos funkciót, többek között:

 • Védelem származó embriók különböző baktériumok és a baktériumok.
 • Mechanikus akadály, hogy a méh.

Ezen kívül, lehetővé teszi a hozzáférést a medence és a szexuálisan aktív. Továbbá, a nyálkahártya dugót jellemzi baktériumölő tulajdonságait.

Míg nyák dugó a helyén van, hogy a várandós anya biztonságos és normális életet.

Mind a nyálka dugó

Ahhoz, hogy a jövőben anya nem keveredtek más kisülési cső alább részletesen nyákdugó. Kezdjük méretét.

Ami a méretek, az átlagos tömege nem haladja meg a 50 mm-es, és a mérete változik 10,5-2 cm. Színe is nagyon fontos, mivel nem természetes színárnyalat jelezheti rendellenességek.

Mivel a hulladék és parafa néz terhesség


normál színes

Sok anya, a kérdésre, parafa színű, prioritást élvez. Egyértelmű válasz erre sürgető kérdést nem lehetséges, mivel ez egy paletta tól bézs és barna. Egyes esetekben, a nyálka kiegészül egy vérrög. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a folyamat a méhnyak dilatáció van egy törés a kis hajszálerek. Ez azzal magyarázható, széles palettáját személyiség a női test és a terhességet. Természetesen, a krónikus betegségek, a stressz és a szorongás hatása szerkezetét és színét a nyálka.

Az orvosok szerint a az árnyékban a sárga és a barna normális és nem okoz gondot.

kóros árnyék

Az ok az aggodalomra sötétbarna és világos árnyalatú nyálka. Sötétbarna jelzi a mentesítés a méhlepényen. Ez a helyzet veszélyes mind az anya és a születendő gyermeket. A nyálka egy fényes színárnyalat, amely egészíti ki a vér jelenlétét jelzi egy kóros állapot a terhesség.

Hogyan állapítható meg a mentesítést a forgalmi dugók?

Jellemzően, ezt a folyamat azonos, a szempontjából fiziológia az elején a menstruációs ciklus. Jövő anya úgy érzi, zsémbes fájdalom az alsó has és derék területén. Ami, ha a dugó mozog, a válasz erre a kérdésre nehéz. Ez akkor fordulhat elő, ha vesz egy zuhanyzó, megy a WC. Ebben az esetben a folyamat átlátható, hogy a nő. Minden más esetben, ez a folyamat nyilvánvaló. Ebben az esetben a fehérnemű lesz goo.

Mivel a hulladék és parafa néz terhesség
A legtöbb esetben ez a folyamat fiziológiailag érzi hasonló időszakban a menstruáció. Egy terhes nő úgy érezheti, kortyolgatva fájdalmak a has és az ágyéki régióban. Cork letép egy látogatás során a WC terhes, akkor nem valószínű, hogy észre. Érdemes megjegyezni, hogy jöhet egy teljes egészében vagy részben formájában pecsételő. Minden attól függ, hormonális jövőbeli anyukák.

Miért indul nyákdugó?

Mint fentebb említettük, a generikus dugó mozog természetes folyamat, és nem okoz szorongást a nők.

Általában a fő oka a hulladék sűrű váladék, amely a következő tényezők:

 • Változások a hormonális háttér.
 • Feszültség hüvelyi izmok.
 • Kísérleteket.
 • Mechanikai behatolás.
 • A fertőző betegségek - Colpitis a terhesség alatt.
 • A finomságok a folyamat

Mint fentebb említettük, a női test és az egyes megjósolni a szervezet válasza bizonyos változtatásokat lehetetlen. Azonban az első szülés megvannak a saját jellegzetességei. Az alábbiakban azt tekintjük parafa születés előtt a nők, akik arra készülnek, hogy legyen egy anya az első alkalommal.

Természetesen a szervezet, amely nem szembesül egy ilyen folyamat, mint a születés, sokkal nehezebb. A szült nők eljárásban divergencia gyakorlatilag nem különbözik a folyamat többször anyák. Ugyanakkor maga az út, hogy a szülés a baba egy hosszú és fájdalmas, mint az első alkalommal szembesül ezzel.

Ami az újjászületés, a kisülés a dugó vezet a gyors szállítás. Mivel a gyakorlat azt mutatja, a második és a szülést követő gyors.

A szült nők szülés után lépett cső, kezdődhet néhány órán belül (napok, hetek alatt), akkor a nők, akik szült, ez a folyamat csökken néhány óra.

aktuális kérdés

Egy másik fontos kérdés a kérdés, hogy a hulladékot a betegek zárjuk a terhesség alatt? Különösen ez a kérdés érinti azoknak a nőknek, akiknek fájdalmat küszöb alacsony. Egyes nők azt állítják, hogy ez a folyamat észrevétlen marad, míg mások azt mondják, a fájdalom emlékeztető havonta. Azonban súlyos fájdalom és nagyon ritkán.

Elvonási tünetek nyálka dugó

Egy világos különbséget a víz és a dugó, hozzon létre egy táblázatot, amely egyértelműen leírja a két folyamat.

 1. megnyilvánulásai
 2. törzsi dugó
 3. víz
 4. Az az időszak, divergencia
 5. Alig néhány nappal / héttel a szülés előtt
 6. Az első szakaszban a munkaerő
 7. szín
 8. Bézs és sötétbarna. Megengedett vér vénákban
 9. átlátszó
 10. sűrűség
 11. Folyékony, nyálkahártya
 12. vizes
 13. frekvencia
 14. részek
 15. állandóan
 16. akciók
 17. várjon
 18. Menj a kórházba
 19. Mint látható, amikor elhaladnak a dugó szállítás nem azonnal jelentkeznek, és nem kell menni a kórházba.
 20. befejez

Most jövőben anyukák, tudod sok általános forgalom. Reméljük, hogy a megszerzett tudás segít felkészülni a születés, és hogy a család egy egészséges és boldog ember. Ne feledje, hogy a születés - ez teljesen természetes és gyönyörű folyamat, és a női test van szükség, hogy megbirkózzon egy ilyen felelősségteljes küldetés.

Weboldal „Elsőszülött” egyedülálló, mert itt megpróbáltuk kiemelni a különböző véleményeket és nézeteket kérdések az oktatás és gyermekgondozás az élet korai szakaszában. A honlapon találsz egy leírást a előnyeiről és hátrányairól az eltérő gyermekek dolgokat, valamint az előnyeit és hátrányait a modern és a hagyományos módszereket a gyermekgondozás és az oktatás. „Elsőszülött” célja, hogy segítse a szülőket navigálni a baba sokféle áruk és szolgáltatások a gyermekek számára.

TÖBB HÍR:

Mivel a hulladék és parafa néz terhesség

Mivel a hulladék és parafa néz terhesség

Mivel a hulladék és parafa néz terhesség