Mivel a játék, hogy lowadi egyszarvú, prg-rb

a játék, hogy egy unikornis lowadi

 1. Unicorn megvásárolhatók 2 módon. Lehet megvenni, vagy növekszik.

a. Az aukción (ha van legalább 0 karma pontot, akkor eladni / vásárolni egy ló aukción. Ha a karma negatív, akkor nem férnek hozzá az aukción.)

b. lezárásáról eladásra (Hozzáférés privát értékesítés csak azokat a játékosokat, akik legalább 3 karma pontot és két élő lovak.)

Egyszarvúak nagyon ritkák, és szaporodnak mintha közönséges ló.
Született csecsemők Unicorns csak párzási a kanca és mén-Unicorn-Unicorn 10 óra és 11 perc (moszkvai idő). Megjegyzés: meg kell, hogy vezérelje az óra, amelyek a jobb felső sarokban, és nem időben a ló. A szülőknek kell az azonos fajtájú. Azonban, még ha megfelelnek az alábbi feltételek, az esélyét annak egy egyszarvú - az egyik a négy.

Kívánok sikeres vásárlást kívánunk!

 • Mint a korábban kibocsátott vásárlására több menetben, azok a régi egyszarvúak modern fajta :) Abban a pillanatban, akkor nyerni a részvények, vásárolni az aukción, és PE.
 • Egyszarvúak most népszerű ló. Úgy is létrehozhat szinte erőfeszítés nélkül.
  1 módja:
  Vásárolja egyszarvú - vagy csikó, vagy mén. Nem olcsó (szükséges, hogy kiad egy csomó halad, vagy 400.000 ECU).
  2. módszer:
  Sluch kanca Dilinem - egy esélyt, hogy megszületett egyszarvú nagy! Csak itt Dilinya fel, hogy megtalálják a nyílt párzási vryatli most már lehetséges - minden esetben az ő, de párzási lehetett javasolt 7500.
  3 módszer:
  Próbálja történt egyszarvú apa és az anya egyszarvút. Született egyszarvú - Lehet, hogy csak szerencsés. Csak még van idő - Dumb még a párzási festett másodperc. Ritka és nem könnyű eljutni!
  4 Way:
  Sluch minden kanca minden ló, neki az ajándékot a Getz. Hogy az első szülés, majd újra megtörténik -, akkor született egyszarvú (colt - unikornis).