Mivel a kezüket, hogy családfát

Mivel a kezüket, hogy családfát

A történelem a meghatározás és rokonsági vizsgálat tudomány, amely az úgynevezett „családfa”. A görög fordítása a tudás a család. Genealógia lehetővé teszi, hogy a történelmi gyökerek és eredetét, mint egyének és egész dinasztiák.Ahhoz, hogy végre minden konkrét feladat végzett speciális vizsgálat, melynek eredménye lesz egy családfát. Az egyértelműség kedvéért, akkor kézzel készült. Lehet nyomon követni az egész történelem egy sort, kezdve az első, és befejezve a képviselői a kortársak. Egy másik név egy ilyen rendszer - leszármazási listából. Ezek listákat az összes családtag bontásban generációk. A lista tartalmazza:

 • nevét családtagok
 • születési dátum;
 • esküvő időpontját;
 • a halál időpontját.

Követésére rokonsági számozási rendszert használják, amely magában foglalja mind az egyének és a termelés.

családfa rajza a kép

Általában családfa így utánozza a természetes fa. A talapzaton helyezkedik őse. A levelek használják utal a családtagok, és gallyakból kapcsolatot hoznak létre a családokat. Egy ilyen rendszer lehet tenni a saját kezében van. A családfát lehet létrehozni két fő típusa van, nevezetesen:

 • lefelé, ez a fajta, hogy az első képviselője;
 • emelkedő, azaz a leszármazottai.

Mivel a kezüket, hogy családfát

A kép a családfát, akkor egy másik rendszer - formájában körökben. A központban egy üres lappal kell hívni egy kört megjelölésével, akinek faj fogják tanulmányozni. Felhívjuk majd a külső kör, hogy oszlik két részre, amelyek mindegyike az apa és az anya fel van tüntetve. A következő körben meg kell osztani négy részre, és adja meg a nagyszülők.

Bizonyos esetekben, töltsük fel egy asztalt, amelyen nyomon lehessen követni a kapcsolat a két család között ugyanazon nemzetség. Jellemzően az asztalok közé csak bizonyos kommunikációs oldalán vágási vonalakat is, amelyek nem érdekesek.

A legtöbb családfa vonal hím jellegű, azaz a szolgáltató nevét. Ugyanakkor az elmúlt években egyre inkább kezdett fordulni lefelé egy változata a vegyes családfa.

Az első lépések

A mai napig, a rendelkezésre álló információk lehetővé teszi, hogy meghatározza az ős mintegy 12 generációval ezelőtt. A tudósok becslése szerint a nemzetség, ami 12 generáció is összesen 250 képviselője. Közepe táján a 17. században az ország területének neve szerepelt. Mivel a szabad emberek lépnek különféle jogi dokumentumok, szükséges volt, hogy egy adott nevet. Annak érdekében, hogy a férfi neve, szükséges volt, hogy legalizálja a felhasználónév és a nevét egy egyedi. Rendeljen nevet lehet több módon: 1. Nevében a nagyapja vagy apja, például Petrenko.
 2. Foglalkozás, a szakma, például a fazekas vagy Cooper.
 3. Szerint becenevek, például Wise, Gyors.
 4. Ha egy család az apa meghal, a gyerekek kaptak névre az anyja neve, például Lubin gyerekek - Lubchenco.

Mivel a kezüket, hogy családfát

Mivel a lakosság különböző osztályokba soroljuk, információk a nevek és a képviselők a nemzetség vált nehezebb megtalálni. Ez szükségessé teszi a tanulmány archív dokumentumokat. Ha az ősök állítólag jött egy család a parasztok, a rajtuk lévő adatok megtalálhatók az anyakönyveket, felekezeti nyilatkozatok és regisztrált hímek mesék. Születési idejét és a halál rögzítettük anyakönyveket. Revision listák - a dokumentum, amely információkat tartalmaz a népszámlálás, amelyet végeztek a yard létrehozására irányuló adózás. Confessional kimutatások elkészítésekor ünnepe előtt a húsvét, amikor a parasztok az egész család jött a templomba gyónni.

Létrehozásának irányelvei családfát

Beszélni, hogy hogyan kell kinéznie egy családfát. A teremtés követnie kell a szabályokat, amelyeket elsősorban szabályozott útján grafikus kép konkrét adatok a családról. A leírás szerint az a fajta jellemzői, mely speciálisan leszármazási rendszer megfelel az ország hagyományait. A mi esetünkben úgy az európai rendszerbe.

Mivel a kezüket, hogy családfát

Ezek a szabályok könnyen megtalálja az interneten vagy speciális kiadványok. Ha azt szeretnénk, hogy egyszerűsítse a folyamat, vegye fel a megfelelő program az interneten, beleértve a szabad és előre elkészített sablonokat. Telepítésével a program, akkor képes lesz arra, hogy a szükséges információkat, és ennek eredményeként kap egy családfa chart, épült a szabályok betartását.

lefelé fa

Ez módszer hosszabb törzskönyv rejlő arisztokrata családok. Ez általában nevezik „családfát”. Alapján - az alapító a nemzetség, amelyek leszármazottai az ág. Általában a női vonal leánykori név ebben az esetben hiányzik. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a házasság után a lánya a névváltoztatást, és már nem említi vele kapcsolatban. Ha szükséges, akkor meg minden típusú az adott színt egy grafikus kép.

ősfáról

Ez az építési mód magában foglalja a vizsgálat a nemzetség a ősök, mind a férfi és a női vonalat. Az elején vesszük az anya és az apa, majd hozzáadjuk a nagyszülők, de ezek majd dédszüleim.

Mivel a kezüket, hogy családfát

A folyamat, hogy egy családfát

A munka lesz szüksége:

 • fából készült táblák az azonos méretű mennyiségben 4 db;
 • keret és üveg;
 • lemez;
 • hurok;
 • horgok;
 • fehér festék;
 • barna festék;
 • zsákvászon;
 • ragasztó;
 • kartonból;
 • családi fotók;
 • gitt.

Mivel a kezüket, hogy családfát

Az eljárást kell követni:

 1. Méréseket a keret és az üveg.
 2. Deszkából, a beérkezett méretű készül egy doboz.
 3. A keret tenni a mélyülő a csuklópánt.
 4. Ready doboz és a keret bevonandó alapozóval.
 5. Végezze hurok kötőelemek és horog.
 6. Alján a doboz beillesztett zsákvászon vagy más természetes szövet
 7. A törzs a fa a jövő kell kivágott lemez.
 8. A vágott szárat alkalmazott vakolat, hogy ez a struktúra a természetes fa.
 9. Amikor a vakolat szárad, a felület a hordó csiszolt és bevonva barna festékkel.
 10. Most meg kell vágni levelek, fa, papír és ragasztó őket a csomagtartóba.
 11. Következő, kivágott képek a rokonok, amelyeket aztán ragasztva darab karton nagyobb, mint a képen.
 12. Fotók karton ragasztott a hordó útján kétoldalas szalagot.