Mivel a menyasszony kiválasztani esküvői dekoráció az ő kép volt harmonikus

Egy nő minden korban nélkül dísztárgyak - mint egy virág a bontatlan bud: nem számít, milyen szép is az, hogy a szépség nem tárni. Mit mondhatunk a menyasszony - ebben a varázslatos, csodálatos, a nap, a lakodalomban, minden hercegnő akar lenni a legnagyobb leginkább úgy, hogy a Prince megdöbbentette a tökéletesség az ő hölgy zihál vendégek, sőt az egész világ a lába, engedelmesség páratlan tökéletesség . Ruha, cipő, kesztyű, fodrász, és végül, esküvői ékszerek a menyasszony. Ezek nélkül a kép nem lesz kész, és biztos, hogy keletkezik egy érzés, hogy mintha valami hiányzik. Milyen ékszereket választani, ami alkalmas ünnepi viseletben és frizura - ez a mai, és beszélgetünk.

Mivel a menyasszony kiválasztani esküvői dekoráció az ő kép volt harmonikusEsküvői dekorációk és jelek

Kezdeni, megtudja, milyen ékszer lesz kívánatos, hogy nem költenek elvesztegetett időt, pénzt és elkerülni a kellemetlen pillanatokat kapcsolatos jelek.

 • Nem lehet a saját esküvői viselet ékszer valódi gyöngy, különösen a nyakláncot. Nem számít, milyen szép, és mivel nem ideális a menyasszonyi ruha, egyik jele a gyöngy jelképezi a könnyek. Nemcsak az ünneplés (érintés nélkül könnyek, nem tehet), de a jövőben házasélet.
 • Nagyon drága ékszereket. Először is, akkor veszíteni - a menyasszony nem lesz ideje megnézni, ha nem törött csattal, és ha a lánc elszakadt. Másodszor, az azonos jeleket, és az igazság az élet luxus fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk okozhat irigység valaki a vendégek és a menyasszony szándékosan vagy véletlenül elküldött egy hatalmas folyam a negatív energia. Úgy véljük, hogy ez a legalkalmasabb, hogy a menyasszonyi ruha ékszer, mint most kínálnak egy nagyon szép és elegáns dekoráció.
 • Gyűrűk szülők nem lehet használni, mint egy esküvő, vagy ismételje meg a sorsát, akiknek gyűrűk voltak.
 • Az öv nem csap virágok (erre take lehet súlyos születési idő).
És még egy dolog: fülbevaló menyasszony segítenie kell fektetni egy barátom, aki sikeresen kifejlesztett egy családi életet, és esküvői dekoráció nem kell bérelni. Minden tartozék meg lehet vásárolni, annak érdekében, vagy hogy a saját kezét.

Hogyan válasszuk ki a ékszerek

Minden menyasszony más. Szem szín, bőrszín, haj szín, forma, stílus ruha - mindezek árnyalatok, hogy fontolja meg, amikor kiválasztják a menyasszonyi ékszerek. Emlékeztetni kell arra, hogy a díszítések vásárolt az utolsó kör (illeszkedik a ruha), és nem fordítva. Egyébként is, lehet kapni egy nagyon szép elemekről vagy külön ékszerek, de aztán kiderül, hogy nem alkalmas arra, hogy a menyasszonyi ruha, amit megálmodott. Vagy keressen ruha, amely alkalmas az ilyen kiegészítők lesz olyan nehéz, hogy nem lesz szép ünnepi lelkesedés.

Mivel a menyasszony kiválasztani esküvői dekoráció az ő kép volt harmonikus
Forms engedheti meg magának egy nagy dísztárgyak, többszintű, komplex, fényes kövek. Csak meg kell tudni, hogy mikor kell abbahagyni - ne legyen túl felakasztják őket mind ugyanaz - nincs felszerelés nélkül ékszerek és egyéb kiegészítők, a legfontosabb dolog - ez a menyasszony, hogy az esküvő napján kell kinéznie egy luxus gyémánt drága keretben. Sokkal jobb, ha van két fényes díszek és egy szinte észrevehetetlen. Egy jó kombináció - nyaklánc és fülbevaló, nyaklánc és tiara (diszkrét dekoráció ebben az esetben - fülbevaló).

 • Mert világos sötét bőrű barnák jobb nem is lehetne alkalmasabb dekoráció fényes kő - ezek villognak jobban észrevehető a bőr színe a barack vagy csokoládés tej.
 • Gyengéd szőke, kék szeme lehet felvenni egy remek „levegő” ékszerek kövekkel alatt a szem színét.
 • Van ékszerek Swarovski kristályokkal, és gyakran a modern menyasszony inkább ezeket a termékeket, összhangban a szeme színét - kék, zöld kövek, vagy a színe kávé tejjel.
 • Színes drágakövekkel (vagy újra, Swarovski kristály) is tökéletesen kiegészíti a hófehér menyasszonyi ruha, díszített színes elemekkel.


 • Egy luxus ruha ruha szerényebb fülbevaló, nyaklánc, tiara - lehetetlen menyasszonyi ruha és díszek „kiáltás” egymással. Modest azonos ruhát díszíteni, és felélénkül fényes kiegészítők. Egy nagy koszorút jön a csodálatos ruhát, akkor felhívják a figyelmet a szép arc a menyasszony. Hogy a ruha pánt díszítéssel a nyak kell megválasztani nagyon óvatosan - minél közelebb vannak egymáshoz, annál kisebb legyen a részleteket a nyakláncot. Továbbá, ha a menyasszony nem nagy jellemzők - nagy szemek, telt ajkak, a túl nagy látványos nyaklánc vagy nyaklánc is húzza a minden figyelmet és elvonja a menyasszony arcát.

  Hogy van egy ötlete, hogy mit lehet jönni, akkor láthatjuk az esküvői dekoráció egy fotó a menyasszony.

  A menyasszony díszítik magukat?

  Tartozékok frizurák

  Ez a csap strasszokkal, dekoratív klipek, bimbó, tiaras. Lehet vásárolni lehet tenni annak érdekében, és ez lehet néhány ilyen díszek, hogy saját kezébe - ez adja a kép egyediségét. Például, csapok és klipek - vásárolni egyszerű hairclip, fehér, kék vagy bármely más színű, alkalmas az esküvői ruha. Óvatosan ragasztó művirág, strassz, szép gyöngyöket. Továbbá, a ragasztó hasznos lehet kötszer ezüst vagy arany csillogás. Az ilyen tárgyak pontosan senki nem lesz több!

  Mivel a menyasszony kiválasztani esküvői dekoráció az ő kép volt harmonikus
  Több magad, akkor lehet, hogy az eredeti és nagyon szép fátylat - alapján a tüll varrni, és díszítse szerint a díszes szalagok, flitterek, gyöngyök. Biztosítsa a fátyol általában egy fésű is csap.
  Mivel a menyasszony kiválasztani esküvői dekoráció az ő kép volt harmonikus
  Bride virágok szőtt haját, amelyhez olyan frizura - zsenge rügyeket hozzon létre egy romantikus képet. A fényes nagy virágok megfelelő, ha a menyasszony választotta extravagáns ruhában és az esküvő zajlik, például a Hawaii-stílusban. Virágok frizura, megismételve a minta a ruha lesz az eredeti mellett a menyasszonyi ruha.

  Között a menyasszonyi ékszerek a menyasszony saját kezűleg népszerű romantikus koszorúk. Ahhoz, hogy ezeket használhatja élő vagy művirágok (az utóbbi sokkal praktikusabb és nem kell aggódnia, hogy elsorvad), szalagok, gyöngyök, kristályok.

  Mivel a menyasszony kiválasztani esküvői dekoráció az ő kép volt harmonikus
  Ha egy bonyolult frizura - illik diszkrét dekoráció, akkor is, ha ez az egyik dolog - például egy miniatűr csokor készült saját kezűleg.

  Amikor finom sima styling hajdíszek jó lesz diadém.

  Törékeny menyasszony - elegáns egy fülledt fiatal hölgy, „a költő álma” lehet masszívabb. Kövek a színe a szem - és a Princess egyedülálló!

  Mivel a menyasszony kiválasztani esküvői dekoráció az ő kép volt harmonikus

  Esküvői ékszerek a menyasszony a nyakon

  Nyaklánc és nyakláncok megvásárolhatók a szalonban, és akkor nem a legtöbb - kap, és nem is olyan drága, és eredeti. Amikor a szorgalom - nem rosszabb, mint boltban vásárolt dekoráció, érdemes több száz (és néha több ezer) rubelt. Gyöngyök felfűzve egy bázis, csatolja a vezetékes vagy vastag fehér szál fehér művirág, halványzöld levelek és fényűző dekoráció kész! A minta, amit megtehetsz az ékszerek értékesített online áruházak és a saját kezét, mint lehetséges.

  Ha nincs ideje vagy türelme, hogy mindent a kezüket, vagy vegye fel külön minden dísz lehet megvásárolni kiegészítő készletek. A legjobb, hogy próbálja meg őket a kabinban, valamint a ruha, hogy ne találjam fit, vagy sem.

  És a legfontosabb - válasszon egy esküvői ruha és ékszer neki öröm, azon a napon, amikor jó hangulatban. És akkor minden bizonnyal a legszebb menyasszony és felülmúl minden körül tökéletesség!