Mivel a sajtó szivattyú férfiak otthoni ötletek és képek

Letöltése a sajtó otthon: gyakorlatok a férfiak

Nyomja otthont a férfiak: a legjobb gyakorlat

Nem kell, hogy őket minden nap, elég hetente 2-szer 15 percig. Továbbá, ne felejtsd el, hogy figyeljen a többi testrész, hogy úgy tűnjön harmonikus és bátran.Ha úgy gondolja, hogy a testmozgás önmagában segít a szivattyú fel a kocka, akkor tévedsz. Továbbá, figyelni kell a diéta - felejtsd el a káros termékek használatában a gyomor ugyanaz lesz petyhüdt, akkor is, ha megy a swing a sajtónak.

Szabályzat étel, amit meg kell emlékezni:

  • Csak enni lassú szénhidrátokat, és felejtsd el gyorsan. Az étlapon gabonafélék, magvak és magvak
  • Egyél annyi friss zöldséget és gyógynövény, gyümölcs - kis mennyiségű
  • Előnyben részesítik az alacsony zsírtartalmú hústermékek, tartalmaz fehérjét maximális és minimális a káros koleszterin
  • Válassza fats wisely - feledkezzünk sült, margarin és a vaj. Egyél finomítatlan növényi olaj, halolaj, avokádó és a magvakat.
  • Egyél kis étkezés minden 3-4 órában, nem kevesebb,

A legjobb média képzés a férfiak

Planck. Ez az egyik legjobb gyakorlatok, hogy működik a hasi izmok. Továbbá, az ő segítségével erősíti a hát, a lábak és a fenék és a vállát. Végezze három, próbálja túlélni egy ilyen helyzetben, ahogy a képeken, ameddig csak lehetséges. mind jobb minden alkalommal, amikor nem.

Mivel a sajtó szivattyú férfiak otthoni ötletek és képekHegymászó. Exercise úgynevezett mert hasonlít a mozgás a hegymászó, aki felmászik a csúcsra. Ez erősíti a szívet, a hasi izmok és a fenék. Vegyük az ugyanabban a helyzetben, mint push-up, és most mozgatni a jobb térd a mellkasát, visszatér a kiindulási helyzetbe. Ismételjük meg ugyanezt a jobb lábát, mint ha megy fel a hegyre, elkezd gyorsulni.

Mivel a sajtó szivattyú férfiak otthoni ötletek és képek

Felemeli a lábát és a törzs. Az egyik egyszerű gyakorlatok a teljesítményt, de nem kevésbé hatásos. Meg kell feküdni és fel mindkét lábát és a törzs 90 fokos szögben. Ügyeljen arra, hogy a hát és a lábak egyenesek, ne hajlítsa meg. Végezze 15 ismétlést 3 készletek. Végezze emelő lassan, nézd meg a mozgás, és ne rohanjon.

Mivel a sajtó szivattyú férfiak otthoni ötletek és képek

A henger nyomja. Ez megéri olcsó, de az eredmény - lenyűgöző! De hogy ne vegyenek részt vele olyan könnyű, ne használja, ha hátproblémák.

Letérdeltek a mat, tartsa a kereket a kezével, és lassan húzza előre a test, majd ismét jön vissza ugyanúgy a kiinduló helyzetbe.

Mivel a sajtó szivattyú férfiak otthoni ötletek és képek

Bike. Ez a gyakorlat ismerős számunkra a gyermekkortól. Feküdjön vissza, hajlítsa be térdét, kezét a feje mögött. Lekerekített vissza, és kissé emelt a felső részén. Most indul, hogy mozgását lábát behajlítva a térd, mint ha mentek egy kerékpár.

Mivel a sajtó szivattyú férfiak otthoni ötletek és képek

Fent, mi vezetett, hogy néhány, a leghatékonyabb gyakorlatok a sajtó. Performing őket rendszeresen, és a helyes étkezés, akkor veszi észre a hatás egy pár hétig. Sok szerencsét!

Férfi online magazin Mensweekly.ru