Mivel kedvese, vagy barátja, hogy férjhez önmagára

Mivel kedvese, vagy barátja, hogy férjhez önmagára

Úgy döntött, hogy neki, hogy feleségül ...!?

Ki fogja mondani, a legszélsőségesebb módszerekkel.

„Hogy, hogy valóban egy férfi vagy fiú feleségül ...”

Igyon egy italt vele sok alkoholt, és kérte, hogy megígérte, hogy feleségül. Bár nem volt részeg, kérte, hogy írjon az „ígéret” egy papírlapra. Hadd biztosítsam arról, az ő aláírása.Kezdje együtt élni. Válassz egy időben, ha lehet mondani, hogy álmodik, hogy legalizálja a kapcsolatot. Legyen felkészülve arra, hogy ő nem ért egyet azonnal. Légy kész vicc, viccek, és megváltoztatni a hangulat.

Beszéljen a srác a gyerekek. Ha szereti a gyerekeket, azt mondanám, hogy van ideje, hogy férjhez, hogy vezesse őket. Ne sírj, és ne legyen ideges, ha kap elutasította. Sokan úgy vélik, a srácok, hogy a bélyegző az útlevélben - ez egy közönséges formalitás. Adja meg a srác, hogy megérti, hogy ez nem így van.

Hogyan készítsünk egy szeretett elvenni magát? Lehet, hogy nem kell, hogy! Talán kéne „push” rá. Fordul elő a Földön, és félénk (félénk) emberek!Már együtt egy hosszú idő, de még mindig nem volt szex? Tegyük fel, hogy minden fog történni között csak ha férjhez. A fickó kezd neheztelni, hogy pillanatok alatt átkozódva, káromkodás, de nem adja fel a saját. Erősebb lesz, mint az összes szavát „fegyver”.

Ígérd srác tette őt kedvese, és feleségül valaki, ha nem változik a hozzáállás, hogy írja alá a kérelmet. A fiatalember nem tudja elhinni, hogy mire vagy képes ezt tenni vele. Bizonyítsd be neki! Tegyen fel egy jó barátom játszani magával, hogy úgy tűnjön természetes. Meglátjuk, mi történik, hogy a szeretett elvégre ez a „látvány”.

Beszélj az esküvő témát valahol egy hónappal korábban a születésnapja. A fiú megkéri, hogy adományozni. Mondd meg neki, hogy az ő vezetéknevét. Tegyük fel, hogy akkor nem csak azt magam próbáltam, hogy ő lesz őrülten szerelmes, és nagyon illik.

Próbáld elképzelni róla. Meséljen a terhesség. Tedd a nyilatkozat, hogy adsz a gyerek (baby) a nevét, ha nem házasodnak a szülés előtt. A szavak, hogy az ember valamit. Azonban az esküvő lesz szerény, de kapsz az övé.

Beszéljünk egy kicsit arról, hogy mit ne tegyünk. Ne verekedő neki, hogy öngyilkos lett. Talán azt fogja hinni, amit mondasz, de a házasságot csak szánalomból és az együttérzés.

Ne csinálj hisztit. A férfiak nem állhatom, ha egy nő elkezd megtenni. És nem szeretnék nem megfelelő viselkedés egy szeretett! Amit szenvedett, szenvedett, szenvedett .... És egy ponton, hogy megszökött, eltűnt, eltűntek, és elkezd élni egy új életet. Ő is tegyék ugyanezt.

Megtudja ... - Miért a férfiak nem kívánja elvenni?

Megigéz szíve ... - Hogyan varázsa egy ember?

Súgó ... - White Magic Love.

(2 szavazat, átlagos: 5.00 out of 5)