Mivel nem szükséges megnevezni a baba

Válassza ki a nevet az újszülött néha olyan nehéz, mint úgy döntött, hogy egy baba. Hogy, hogy nem hívja fel a baba? Az élet példát, hogy segítsen elkerülni a gyakori hibákat.
Mivel nem szükséges megnevezni a baba

Név és földrajz

Ne szórakozz a helyesírási

magyar komoly problémákat okozhat iker neveket. végződő -iya vagy -ya, például Natalia és Natalia. Hogy a gyermek nem volt probléma megszerzése hivatalos dokumentumok, akkor jobb, hogy válasszon egy gyakori opció.

Ez csökkenti a hibák előfordulásának valószínűsége a dokumentumokban: Natalia (Natalija nem), Lily (Lily nem), Anastasia (Nastassja nem), és így tovább.

negatív asszociációk

Apa és a nagyi boldog nevében Anne, és nem osztják ezt a lelkesedést? Ön egyetért azzal, hogy a név szép és harmonikus, de akkor idézik fel a képet a szemközti lányok, akik kötekedik, és hívni az iskolában?

Akkor a gyermek ezt a nevet nem megfelelő. Kerüljék a nevek, amelyek miatt kellemetlen egyesületek rezonál a nevét a betegségek és más bajok.


Mivel nem szükséges megnevezni a baba

Ellenőrizze a kompatibilitást a teljes és rövid formája a nevét az a kellemetlen egyesületek és szójátékok, a változó helyüket. Sok esetben a gyermek nevezhető név és vezetéknév vagy eredetű név.

A lista iskola lány Zina név Cor azt jelenti, nem Zinaida Cor, Cor és Zina. Is, figyeljen arra, hogy minden rendben van a monogramja. Leo O. Tails kockáztatja, hogy sértő becenevet.

kellemetlen egybeeséscsaládi örökség

Most vissza divat elfelejtett nevek. és sok gyermek boldogan nevezett Lucian Miron, Ostap, Matrona és Barbara. Néhány tisztelegni divat, néhány tisztelik a memória a dédszülőkig.

Ha úgy dönt, a régi orosz nevét, próbálja meg, hogy a megállapodást a pápa baba. Talán ez a választás úgy tűnik, ki a hely.

Pop Culture

Néhány fiatal szülők úgy tűnik, egy jó ötlet, hogy nevét egy gyermek után kedvenc énekesem vagy énekes. De a probléma az, hogy Shakira és Britney elfelejtenek néhány év, és a lány lesz, hogy minden nap, hogy ismertesse, hol van ez a név. Ha ez a rendeltetése, hogy legyen, mint mindenki más - ő fogja kiválasztani a nevén. De később.


Mivel nem szükséges megnevezni a baba

Nagybetűvel

Előfordul, hogy a család, hogy a gyermekek neveit kell kezdődnie ugyanazt a betűt. Minden eszközt meg kell hívni, például K (Katya és Kostya Cyrus).

A szülők szeretnék gyermekeiket van valami közös, ami össze őket, és az egész család - egy csodálatos vágy, de egy betű életében nem valósult meg. Ezért, ha a családban már van Vjacseszlav, Vladimir és Victor, nem lehet szakadt Vszevolod, Vseslav és Vladilen - hívhatja őt bármely más módon.

Pszichológusok nem ajánlom, amely az ikrek hasonló neveket. például Dasha és Danja, Misha és Mása, vagy rímelő nevek, mint például Cyrus és Ira, Olya és Kolja a felnőtt gyermek, hogy bosszantó lehet.

Is, akkor ne neveket, hogy a rím a nevét. Brit énekesnő Devid Boui nevű fiát Zowie. Grown Zoui Boui megváltoztatta a nevét Joe.

Utyutyunyushki

Szerencsére a mi kultúránkban általában nem adott a gyermekeknek „komolytalan” elnevezések hivatalosan. Lala végül pedig Olga és kaszálás - valójában Constantine útlevél.

Visszatartani magát, ha a hatása alatt ecstasy és érzelem szeretne felvenni a születési bizonyítvány „játék” nevet. Alert alkalmazottak anyakönyvvezető valószínűleg fog gátolják meg.

Film! Film! Film!

Elnevezése a gyermekek után híres hősök filmek hazánkban mindig is elfogadott. Vassa Zheleznov egyszer benyomást sok szovjet nőket. Most a film és televíziós látható a fő külföldi filmek, és az ország kezdtek megjelenni Marisabel és Amelie.

Akár versenyez?

Mindannyian tudjuk, hogy a hírességek szeretik, hogy a gyermekek szokatlan nevek. Sher nevű lánya Chastity (szüzesség), egyik fia David Beckham neve Romeo. Ha a gyermek a rendeltetése, hogy bizonyítani, hogy ő, aki ezt tenné, és vigye el neki fülbemászó alias, ha szükséges.