Modern konyhai függöny kezével

Modern konyhai függöny kezével
Hogyan válasszuk ki a függöny a konyhában (fotó lent függönyök és minták). Milyen típusú függöny lenne a leginkább alkalmas a konyha és hogyan kell varrni függönyök a konyhában kezével? Ebben a cikkben fogjuk megvitatni részletesen hogyan válasszuk ki a boltba, vagy a saját kezét, és néhány függönyök tervezése függönyök a konyhában a legmegfelelőbb. Kattints a linkre, hogy fúró mesterkurzusokat amellyel könnyedén varrni függönyök a nappaliban vagy a hálószobában az övé.


Konyha - egy kedvenc helye minden családban, ahol több időt tölt, mint bárhol máshol a házban. Számos fesztiválon, tea és barátságos ünnepek tartanak a konyhaasztalon.

Kiválasztásánál függönyök a konyhában, kell, hogy vezérelje nem csak esztétikai felfogás, hanem a kényelem. Függöny ne legyen túl világos és zavaró. Különböző ráncok és dekorációk is, nem lesz megfelelő. Gőz és füst minden esetben lesz a konyhában (bármi a motorháztető).


Ha a konyha kicsi. rövid függöny alkalmas rá. Fontos, hogy ebben a szobában nem volt elég fény. A szövet nem nagyban akadályozza a penetráció a napfény. Nézd meg a fotót konyhai függöny alatt, és jegyezze fel a mintákat, amelyek alkalmasak arra, varrás függöny kezével.
Anyag jobb, hogy szintetikus vagy vegyes. a függöny könnyen mosható és hosszú legyen szíves úrnője a szem, anélkül, hogy elveszítené színét.
Ha komolyan vesszük az ablakkeretet, akkor vizuális kép a szoba Függönyökkel, és ha szükséges, hogy vizuálisan megemeli.
Lehet használni kívánt függöny, mint a csúcspontja a konyha belső. Egy érdekes lehetőség! De ne felejtsük el, hogy mindenekelőtt a konyhában kell fény.

Válasszuk ki a tervezés függöny csak a konyhában nem túl nehéz, tekintve, hogy a lehetőségek ugyanabban a térben van több mint egy tucat. A hangsúly lehet, hogy a textúra és a mintázat elemek a függöny, és a színösszeállítás.

Nézd meg a különböző árnyalatai a konyhában, ami írt képek alatti és néhány beállítás tetszett. Varrni függönyök a konyhában kezével tud teljesen minden nő. Doing saját függöny, akkor rájönnek, hogy ez a design, hogy kitölti a konyhában kényelmet és meleget. Az alábbiakban talál tippeket, melynek segítségével javítani a belső a konyha a kezével, valamint egy mintát varrás függöny otthon.

► Kattintson a linkre, és bővíteni FOTÓMŰHELY KONYHA varrás függöny.
Reméljük, hogy ez az anyag segít nem csak, hogy kiválassza a megfelelő kialakítása függönyök a konyhában, hanem hogy megpróbáljuk ezt a fontos és funkcionális dekor elemek saját kezűleg. Bármilyen szép függönyök a konyhában, egy fényképet, amit korábban láttuk, ez lehet a leginkább otthon. Ma különösen népszerű az úgynevezett római rolók, ami sok család számára egy univerzális megoldás a konyha, amely egyesíti az elegáns egyszerűség és a praktikum.