Módon viselni egy brosst

Módon viselni egy brosst

És azonnal a kérdés: Szereted brossok is szeretem őket Ya viselni? Gyűjtsük össze? Csodálja? Kialakított? Vagy együtt - leplezetlen öröm.Az én esetemben, az egész kezdődött egy kreatív kísérlet kódnevén „Moon Cat”. Csináltam - beszorult - és összegyűjtött egy csomó bókokat. az összes csatlakozott a soraiban szenvedélyes broshkolyubov.

Szép kit lehet teljesen megváltoztatni a kinézetét, adjunk hozzá egy stílus, személyiség. A bross adhat az egész hangulat végig, hogy mit akar. Pin a medve - és te kedves lány egy virág - és romantikus hölgy bross retro stílus -, és nagyon elegáns. Ez dísz mindig divatos ma - a csúcs a népszerűség és az új trendek, nem teszi semmissé a fő kanonokok: megfelelés intézkedés és ízét. Bemutatom az egyszerű szabályokat, hogy mondja el, hogyan kell viselni egy brosst helyesen.

Először is, hogy milyen sorrendben, ahol viselni?

Szakértők azt mondják, hogy a helyszín a fibulák - talán a legfontosabb tényező, amely meghatározza, hogy fog kinézni, vagy sem. Viseljen bross lehet, ahogy tetszik, a legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, hogy a bross - egy részlet, hogy magára vonja a figyelmet, ezért meg kell határozni a helyet, hangsúlyozva az erősségeit. Például a bross közelében található a nyak, felhívni a figyelmet, hogy az arc.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a többség nem néz blúzok bross tűzött a gallért a központ, de vannak kivételek, például a gomb lefelé ing. Ha úgy dönt, nem nyakkivágás - tegye a bross az alján a bevágás.

Módon viselni egy brosst

Módon viselni egy brosst

A felsőruházat

Semmi sem elegánsabb, mint a bross tűzött a hajtókáján egy kabát vagy kabátot, de nagyon fontos, hogy arányokat. A kis gallérját nem fér hatalmas díszek és kis bross egyszerűen elvesztette a széles hajtóka. Érdekes, hogy nézd bross a derék kabát, ha ezek helyettesítik a csat.

Módon viselni egy brosst

Módon viselni egy brosst

blúz

Mint már említettük, ez a legjobb hely a brosst off-center, hacsak nem jön a blúzok gombos. Kis bross rögzíthetők alján a gallér. Brossok lehet viselni pulóverek, tűzött őket a csúcsra, vagy aszimmetrikus kardigán. Itt bross is helyettesítheti a csatot vagy csattal. Egyébként, ne a központ.

Módon viselni egy brosst

Brossok lehet kombinálni, akkor létrehozhat egy egész dal. „Ha unatkozol egy régi ruha, hozott egy bross, és lehetőleg több, és egy öltönyt azonnal poveseleet!” (Evelina Khromchenko).

Módon viselni egy brosst

Módon viselni egy brosst

Módon viselni egy brosst

Módon viselni egy brosst

Módon viselni egy brosst


Egyes nők nem viselnek bross egyik oka: az károsíthatja az anyag, különösen, ha beszélünk egy drága blúz. Ahhoz, hogy megoldja ezt a problémát segítségével egy epoxi ragasztó, aceton, 2-4 kis mágnesekkel és láthatatlan. Távolítsuk el a PIN fibulák és tisztítsa a felületet acetonnal. Ezután rögzítse a mágnest a hátsó oldalsó csapokat ragasztó. Amikor a ragasztó megszárad, akkor csatolja a bross a ruhájára. Kis dekorációk jól tartsa a mágnes, ültetett a rossz oldalon. Nagyobb tételek kell rögzíteni a két mágnes összekötött láthatatlan. Most akkor lehet díszíteni a kedvenc blúz, félelem nélkül kár.

Módon viselni egy brosst

A bross képes felvenni egy elegáns kézitáska. Meg lehet csatolni, és nagy táskák, és kuplung. A fibulák még a lakonikus kuplung válhat ünnepélyes.

Nyaklánc és karkötő

Egy nagyszerű módja annak, hogy a ékszerek egyedi - csatolja a brosst. Bross Add mazsola kép és a személyiség, teszi több kihívást jelentő, érdekes. Egy vagy több is alkalmazható attól függően, hogy a méret a kitűző. Azonban jobb, ha nem megy messzire.

Módon viselni egy brosst

A haj, karika, kötszer

Bross könnyen átalakítható luxus haj tartozék. Attól függően, hogy milyen típusú bross, ő is részévé vált az esti frizura és szép kiegészítője a napi megjelenés. Ez nagyon egyszerű, akkor csak szilikon ragasztóval és kiegészítő, amely akkor illessze brosst. Mivel a tér között, a termék maga, és a PIN-kódot, akkor könnyen elrejtheti a haj minden felesleges, és hagyja csak a nagyon díszítés látható. A legjobb, hogy vizsgálja meg a gyönyörű brossok frizura, de akkor mindig vegye fel a lehetőséget a mindennapi frizura.

Módon viselni egy brosst

Módon viselni egy brosst

több árnyalatot

Dobj egy sál a váll és rögzítse bross - ez a részlet lesz, hogy egy nagyon elegáns módon.

A bross lehet csatolni cipő (speciális tartozékok - klipek). Természetesen jobb, ha ebben az esetben megvan ugyanaz a két fibulák. Ez egy nagyon frissítési ruhában.

Ahhoz, hogy hozzon létre egy ragyogó hangulatban helye bross a kalapot.

Ez dísz képes átalakítani és a biztonsági öv.

Bross - nem csak divatos és szép tartozék. Ez lehet egy igazi megváltás, ha hirtelen elvált a villám, vagy jön le gombot. Legyen ez mindig veled, de jobb - az Ön számára.

Módon viselni egy brosst

Módon viselni egy brosst

Módon viselni egy brosst

Módon viselni egy brosst

Módon viselni egy brosst

divatirányzatok

ANIMALIZMALISTICHESKIE motívumok. képekkel krokodilok és kígyók, egzotikus madarak, szokatlan állatok: a félelmetes, aranyos, vicces és ironikus, felháborító. Rovarvilága - a kétségtelen javára. Bright lepkék, meglepetés annak esztétikus bogarak, és természetesen az összes kedvenc strekozki.

Módon viselni egy brosst

Vintage & Retro. Érmek & Stars és a méz.

Kis segítség: a retro lehet számítani kivétel nélkül a régi és elavult elemeket és a szüret - az egyetlen kiemelkedő dolog az elmúlt évek, és csak azok, akik újra felhasználni.

Flower téma - Időtlen klasszikusok:

Módon viselni egy brosst

Az absztrakt formák és a fantázia témák:

Alexander Vasiliev - nagy rajongója az ilyen díszítőelemek.

Módon viselni egy brosst

Brossok - egyike azoknak a termékek, amelyek nem mennek ki a divatból soha. Ez a sokoldalú dekoráció mindenhol szükséges helyre. Lehetnek nagy, különböző anyagokból készült. Ők díszítik a blúzok és ruhák, estélyi ruhák és üzleti öltözék, kötött pulóverek, kabátok, rögzítse sál, tűzött a zsákok.

Felvette sikeresen bross, akkor nem csak hasznos, hogy elindult a ruhát, hanem hangsúlyozni egyéniségüket.

Nem visszafogni magam: a kedvenc broshiiz gyapjú még csak nem akarja elengedni - egy szép bónusz terápiás)). Úgy sugároz meleget, így a komfortérzetet, felfedi a belső világ, a személy karaktere. Ezek brossok teljesen eredeti! Élénk színek hihetetlenül életigenlő, hogy örömet és pozitív töltést. *

Függetlenül attól, hogy az anyag, amelyből készült, bross - sok éve, hogy a kedvenc díszítéssel. Ez egy abszolút kell.

A kézzel készített kitűző - garantáltan egyedi és időtálló trend.

Legyen szép és egyedi!

Kulcsszavak