Műkertészeti fa kezeddel (55 fotó) Mesterkurzus hogyan mandarin dekoratív

A belső tér kialakítása nem az utolsó helyet foglalja el saját kezűleg Műkertészet - Fa készült dekorációs anyagok. Sok háziasszony, akik szeretik a dekoráció szobák, próbálja díszítik otthonaikat termékek saját termelés. Dekoratív fák a környezet egyre népszerűbb - ezek könnyen előállíthatók, ugyanaz lehet használni teljesen, hogy bármilyen anyag megfelelőnek tűnnek.Műkertészeti fa kezeddel (55 fotó) Mesterkurzus hogyan mandarin dekoratív
A belső tér kialakítása nem az utolsó helyet foglalja el saját kezűleg Műkertészet - Fa készült dekorációs anyagok

Mi műkertészet

Műkertészet nevezik az ősi táj design. Ez a fogalom magában foglalja a göndör frizura növények a kertekben, így nekik egy szép forma - lehetséges, hogy végre a tervezési formájában geometriai alakzatokat, állatokat, és így tovább. Műkertészeti először néhány évszázaddal ezelőtt. A mai napig ezek a készítmények, más néven az „európai fa”, nagyon népszerű dekorációval. Azt is előfordulnak formájában eredeti díszítve bokrok, és abban a formában dekoratív kompozíciók, amelyek könnyen lehet végrehajtani, és jól néz ki. Úgy néz ki, a belső műkertészet fa, készült saját kezével.

Egyéb nevek a beltéri Műkertészet - Fa a szerelem és a fa a boldogság. Úgy véljük, hogy az ilyen kis dolgok a házban csalik szerencse, a jó hangulat és a pénz. Gyakran előfordul, hogy a stand-pot feltöltött érmék és a számlák kerülnek az ágak, a seb formájában virágok.

Műkertészeti fa kezeddel (55 fotó) Mesterkurzus hogyan mandarin dekoratív
Egyéb nevek a beltéri Műkertészet - Fa a szerelem és a boldogság fája

Műkertészeti fa köze a kezében, mint egy ajándék minden a szabadság, csak díszítő meg erre az alkalomra. Valentin nap szerelmes alkalmas fa, díszített szíveket. Ahhoz, hogy egy esküvő műkertészeti fát díszített dollárt, ábrázoló galambok. A kisbaba születése lehet építeni egy termék labdák és kényes virág, háromlábú - íjjal és virágok. Méretei a késztermék eltérő lehet - miniatűr, és néhány centiméter, és a nagy, alkalmas létesítmény, mint a padló a kompozíció.

Műkertészeti fa kezeddel (55 fotó) Mesterkurzus hogyan mandarin dekoratív

Hogyan készítsünk saját műkertészeti

Lásd még: Újévi ötletek gyertyatartókat kezük

Műkertészeti fa kezeddel (55 fotó) Mesterkurzus hogyan mandarin dekoratív
Műkertészeti fa köze a kezében, mint egy ajándék minden a szabadság, csak díszítő meg erre az alkalomra

Bármilyen Műkertészet kezével kell a törzs - tehető huzalból, vékony gallyakat összefonódott zsineget vagy színes papírt. Ön is használja a fák ágai, fedett foltot vagy lakk. Néhány kézművesek és craftswomen fatörzsek készült hagyományos ceruza.De a legtöbb kell mutatni a képzelet a termelés koronát. Ez történt a rúd és huzal, a kerületi alapítvány, díszített minden semmit - még a kávé bab használni, kavicsok, kagylók. Ennek során a színes szalvéták, zsineg és színes szalagok, mesterséges levelek és virágok, gyöngyök és elemek készült polimer agyag, szárított levelek és a tészta.

Műkertészeti saját kezét nem fog nélkül az állványt. Mert lehetséges, hogy egy kis csésze, dekoratív pot, kő, sőt kagylók. Alkalmas dekorációs és a darab csipke anyag, gyöngyök, flitterek. Az alap átmérőjének nem lehet nagyobb, mint az átmérője a fa koronája, különben a késztermék lesz nem túl vonzó.

Műkertészeti fa kezeddel (55 fotó) Mesterkurzus hogyan mandarin dekoratív
De a legtöbb kell mutatni a képzelet a termelés koronák

Az alapjai a választás tudunk adni a következő tanácsokat. A gyártás műkertészet kezüket, bármilyen alkalmas anyagból vagy töltőanyagok, amelyek lehet erősíteni rudat alátámasztó koronát. Erre a célra célszerű virágos szivacs, hab, poliuretán hab.

Változatok házi termékek

Ahhoz, hogy egy műkertészeti saját kezűleg, ajánlott, hogy a különböző képek - ezek segítenek meghatározni a kívánt készítményt. Így a minta sokkal könnyebb lesz. Ön is látogasson el Műkertészet műhely, ahol megtanulják, hogy egyszerű és szép belsőépítészeti.

  1. Fája boldogság lehet, hogy ez a helyzet. Készítsünk egy dekoratív pot, puszpáng gallyakat, a moha és néhány művirág, hab labda, egy kis kavics, drót. Puszpáng gallyakat ragadt a labdát úgy, hogy nem volt üregek között. Két ág szeres együtt, és nyakkendő vezetékes. A hab egy kis lyuk, és nyomja a labdát a botokat. Sikerül ebben a szakaszban Műkertészet kezével tegye a bankot. Szórjuk trunk kavics, feküdt a tetején egy kis moha. Akkor egy fotót a kész munkát.
  2. Gyönyörű korona, ha formája a világos színű szalagok, helyezzük el őket a cső formájú. Egy ilyen ajándék nem szégyen a közölt születésnapjára.
    A szükséges anyagok a következők: hab labda, ceruza vagy botot, ragasztó, szalag, láthatatlan, dekoratív bankot.
    Vegyük a szalagot, vágd apró csíkokra, és közülük gyűrű. Pin a keletkező gyűrűk, hogy a bázis. Ez nem maradhat üres hely - lyuk csúnya pillantást a kész terméket. Ezt követően a labdát kopás ceruza (ez lehet kihegyezett az egyik oldalon). Ready műkertészet saját kezét, meg a bankot, hogy rögzítse a kavicsos háttérkitöltési. Ahhoz, hogy az építkezés a gyengédség és a könnyedség, használja dekorációs fagy vagy vágott maradványai szalag apró darabokra, és megszórjuk őket „fa a szeretet”.
  3. Díszfatermesztés a virágok nagyon romantikus, de ez fog állni, sajnos, nem sokáig. Bár tudjuk, hogy bármilyen magvak, mint a mandarin fa díszítjük, amely a megjelenése mesterséges műkertészet. Készüljön virágos szivacs, egy pár pálcika kínai étel, egy darab polietilén, dekoratív bankot. Szükséged lesz még egy kis friss virág szárát, moha, drót és dekoratív szalaggal. A polietilén az edénybe. Ezután töltse ki a gitt, így a bal szélétől 7 cm - ez a tér tele van dekoratív moha. A töltőanyag csatlakoztassa a botot a közepén a törzs, és hagyja, hogy töltsön. Polietilén szélén trim ollóval. Vágjuk a virágos szivacs, hogy ő fordult volna egy kört, kitöltve a maradék helyet a bankot. Nedves, és tegyük a tetejére a moha. A közepén a betét a szára virágok elő. Meg kell kötni egy dekoratív szalaggal a szár a fa, hogy egy szép íj. A moha lábánál színek akkor kibír egy pár virágot, levágta a szárát.
  4. Gyönyörű kilátás nyílik a Műkertészet kezében tartja készült száz papír rózsa. Még a képek lenyűgözi, és ez egy pillanat alatt. gyártási rendszer rendkívül egyszerű. Ehhez a alapján polisztirol, dekoratív vázák és papír rózsa. Hogy azok egyszerű - hosszú szalagok papírmeghajlást egy ceruzával. Hogy fokozza a hatást feküdt egy bankot rózsa csemete smaragdzöld moha. Ehhez műkertészet a saját kezét, a koronát, akkor anyag kéznél - labdák, labdák és még papírt, gyűrött egy labdát.
  5. Candy fa egy tökéletes ajándék az új évet. Még a felnőttek nem maradhat közömbös, miután ilyen szép, mint egy ajándék. Készítsünk a bázis, szár, szalagot, és körülbelül 300 g fényes édességet-édességet. Jobb, ha választani azokat, amelyek a finom illata. Rod meg egy bankot. Ezután obkleyte léggömb piros szalaggal. Ezután csatold azt édességet - a papír, vagy sem. De ha kibír őket eltávolítása után a burkolat, eszik édességet már nem lehetséges. Megszórjuk cukorkák különböző színű egy bankot.

Lásd még: Kids kézműves természetes anyagokból

Miután elsajátította többféle termékek a mesterkurzusok, vagy egy fényképet, akkor képes lesz arra, hogy csodálatos ajándék a barátok és a család minden szabadság. Kevés lesz hajlandó ajándékot kap egy szép fa a szerelem, vagy hasznos mandarin fa. Ahhoz, hogy ezeket nem is kell drága anyagokból, és az örömet, hogy egy csomó. A gyártó csupán egy kis fantázia és a munka.