Műkertészeti kezüket 3

A mesterkurzusokon saját kezűleg segítségével válik igazi needlewomen és nem a különböző kézműves, origami, decoupage és gyöngyfűzés. Itt található részletes mesterkurzusokat kötés és scrapbooking. Ismerje meg, hogy rendkívüli műanyag termékek és műanyag palackok, hogyan kell varrni babát Tilda, megtalálni kötés és gyöngyfűzés rendszer.Műkertészeti kezüket 3

mesterkurzusok „műkertészet” műkertészet saját kezét. A legjobb ötletek és mesterkurzusok

Ma már nagyon divatos, hogy a különböző ajándékok saját kezűleg, és létrehozta műkertészeti a kezüket, a mester osztály gyártása, kínálunk az alábbi nem kivétel.

Néhány szó arról, hogy mi a műkertészeti. „Műkertészet” - egy elegáns virág díszítéssel, amely harmonikusan kiegészíti és díszítse minden belső dekoráció emlékeztet egy kis figura csemete. Is, mint dekoráció gyakran nevezik „Tree of Happiness”, ezért gyakran szimbolikus ajándék alkalmával különböző ünnepségek.

Nézzük, és megpróbáljuk, hogy saját kápolnával, és segít nekünk ebben az első érdekes mester osztályban, hogyan kell egy műkertészeti kezüket.

Tehát, az első mester osztályban.

Műkertészeti szizál és művirágok.

Műkertészeti kezüket 3

Gyártásához ilyen műkertészet kell készíteni az ilyen anyagok:

- cement, gipsz vagy hab formájában;

- festékszóróval a dobozban;

- szizál zöld;

- művirágok és gyümölcsök;

- dekoratív kis pillangó;

- Dekoratív katicabogár;

- virágcserepet vagy üres műanyag vödör;

- Virág hab vagy hab formájában;

- twig vagy pálca, egy centiméter átmérőjű;

- szatén vékony szalag;

- műszőrme szalag vagy bársony fehér ruhát;

Műkertészeti virágok saját kezűleg - lépésről lépésre leírást.

Az első lépés. Kezdjük azzal, hogy a virág hab vagy habot kivágott alapján zhdya mi műkertészet az alakja egy labdát. Továbbá, ez a keret lehet tenni papírmasé vagy egy szűk összetörni rendes régi újság, hogy egy labdát belőle, majd zárjuk le a papírt átlátszó szalagot.

A második lépés. Ezután a kapott labdát, meg kell csatolni a fa törzsén jövőnk boldogság. Számára szedtünk fel előre kitalálta a gally, hogy vágják dekoratív szomorúfűz. Ahhoz, hogy a törzs tartott biztonságosan tenni a kivágott hab labda lyuk, helyezze a csomagtartóba, és töltse ki az összes ragasztót útján Melt.

A harmadik lépésben. Miután a ragasztó megszáradt, és a fát fog megjelenni törzs és korona, meg kell, hogy biztosítsa, hogy a bázison. Az alapokat, akkor bármilyen megfelelő méretű virágcserép, műanyag vödör alól a jégkrém vagy más edénybe. Az alsó végén a fatörzsből van behelyezve a tartályba úgy, hogy érinti az alsó és töltse ki az összes pre-hígított cement, gipsz, vagy habbal. Fenntartjuk műkertészet megszilárdulni.

A negyedik lépés. Alapja fa - teljesen kész, akkor elkezd díszítő azt. Kezdjük azzal, hogy veszünk egy csík műszőrme és tekerje szorosan vastag tekercsek a hordó műkertészet. Vége a szalag rögzíti a hab labdát.

Műkertészeti kezüket 3

Az ötödik lépésben. Továbbá, műszőrme csíkok ragasztott egy virágcserép vagy vödör, amely alapján műkertészet. Top díszíteni egy fazék vékony szatén szalagokkal, mint általánosan használt technika hímzés szalagok, mi veszi körül őket körül a bankot, és így egy ügyes kis íjak.

A hatodik lépés. Következő szizál zöld golyó képező kis mennyiség, akkora, mint egy labda ping-pong asztal. Az ilyen tetemes labdák illessze ragasztópisztoly teljes összes hab labdát.

Műkertészeti kezüket 3

A hetedik lépés. Műkertészeti kiegészítő mesterséges virágok és gyümölcsök, és ragasszuk egy kis pillangó.

A nyolcadik lépés. Fürdött egy bankot gipsz körül a hordó is díszített szizál és sadim neki egy kis dekoratív madár.

A kilencedik lépésben. A végén már díszítik a fa törzse egy kis katicabogár és a munka befejezése létrehozására fájának boldogságunk.

Mi mást tehet Műkertészet kezük megmondja mi a következő mester-osztály.

Műkertészeti kezüket kifogyott a papír

Műkertészeti kezüket 3

Gyártásához ilyen Műkertészet kell felvenni ezeket az anyagokat és eszközöket:

- kis műanyag golyókat;

- fehér irodai papír lap;

-fa nyársakat az előételek;

- Akril festék zöld;

- műanyag virágcserép,

- gipsz vagy vakolat;

- nagy dekoratív gyöngyökkel;

- vékony vörösréz vezetékek;

- kis dekoratív kavics

- fém színes papír vagy fólia;

Műkertészeti fa saját kezét a hullámpapír. Lépésről lépésre munka leírását.Az első lépés. Annak érdekében, hogy a készülő korona a jövőben a fák, meg kell, hogy az alapja egy műanyag labdát. Jellemzően ezek a golyók a feltöltéshez használt gyermek medencék száraz, könnyű és puha ahhoz. Paste egy labdát több réteg hagyományos újságok, az első réteg köthetjük a műanyag golyók segítségével közönséges vizet, de az utolsó két kell egy jó áztassa fehér ragasztó.

Műkertészeti kezüket 3

A második lépés. Elhalasztja az alapot a korona műkertészet száraz, és magukat ebben az időben, vállalja a gyártás egy fa törzse. Ehhez vegye egy ív fehér irodai papír és ragasztott rá két nagy oldala szélén a kétoldalas szalagot.

A harmadik lépésben. Vegye Zhmenya fa shpazhek snack körülbelül nyolc-tíz darab, őket az egyik oldalon a papírt a ragasztószalagot, majd szorosan csavarja be a papírt egy cső, amelynek belsejében van egy szilárd alapot a shpazhek. Hordó műkertészeti - kész!

Műkertészeti kezüket 3

A negyedik lépés. Egy hegyes késsel végzett a műanyag golyó, ragasztott újság lyuk és beiktatjuk a törzs az ő gyártja. Hogy szorosan tartja, töltse ki a lyukat segítségével ragasztópisztoly ragasztó.

Az ötödik lépésben. Megalapozásának egy kiválasztott műkertészet megfelelő méretű virágcserép úgy, hogy érinti a alján a hordó és töltse ki a pot kapacitás akár a felső hígított egy folyadék állapotban krém vagy alabástrom gipsz. Adunk cool.

A hatodik lépés. Az alapját a korona Műkertészet festeni akril festékkel zöld. Ön is használja a hétköznapi gouache festékkel, vagy nem festeni az alap.

Műkertészeti kezüket 3

A hetedik lépés. Ezután veszünk egy vékony rézdrót, és tedd rá a különböző nagy dekoratív gyöngyök, ezáltal az eredeti szuszpenzió szerint a létrehozásának elvét kézzel készített ékszerek.

Műkertészeti kezüket 3

A nyolcadik lépés. A írószer csövek tulajdonítanak a felfüggesztés a kör alakú koronát fa alapú minden oldalról, úgy, hogy azok lóg lefelé.

Műkertészeti kezüket 3

A kilencedik lépésben. A rendszer segítségével a fémezett fólia vagy színes papír díszíteni a törzs topiariyayu is ott lehet adni, mint dekoráció finom arany csipke, zsinór, szalag vagy zsinór apró gyöngyök.

A tizedik lépésben. Hullámpapír alkotó legegyszerűbb virágok, hasonló alakú szegecsekkel. Ezen felül, akkor vágott minden kis írószer tűzőgép. Szintén vágja ki papírlapokat.

Műkertészeti kezüket 3

Tizenegyedik lépés. Használja a ragasztópisztoly ragasztó virágok és levelek alapján egy kör alakú koronát a fa, úgyhogy sűrűn megtöltötték a teljes felületén.

Műkertészeti kezüket 3

A tizenkettedik lépésben. Fagyasztott felülete gipsz vagy a bankban, és szizál díszíteni kis dekoratív kavics, ami után befejezték a munkát a második fa a boldogság, ami ellentétben első dekoratív hullámos papírra.

Megjegyzendő azonban ugyanezt az elvet lehet előállítani származó Műkertészet megtörli a kezét.

Kínálunk egy másik mester-osztály, amelynek köszönhetően megtudhatja, hogy hozzon létre egy műkertészeti nemez.

Műkertészeti kezével fotó és leírás

Műkertészeti kezüket 3

Ahhoz, hogy létrehozza ezt Műkertészet, meg kell választani az alábbi anyagokat és segédeszközöket:

- egy kis műanyag vagy gumi labda;

- fa nyársakat az előételek;

- gyapjú vagy akril fonal zöld;

- Építési gipsz vagy cement;

- szatén vékony szalag;

- kis dekoratív pompoms.

Lépésről lépésre létrehozása műkertészet filcből.

Az első lépés. Ahogy talán már sejtette az alapja a mi boldogság koronát a fa lesz egy kis műanyag vagy gumi labda, és a törzs az ő, mi lesz, hogy több fa shpazhek snack. Kezdeni tenni a labdát egy kis lyukat, és helyezze fapálcikával. Töltsük meg a lyukat Melt ragasztó ragasztó, és adja meg kihűlni.

A második lépés. Ezután fogja a raj zöld gyapjú vagy akril fonal, szorosan tekert a fatörzs fa fogpiszkálóval, hogy a teljes felületen zárva volt fonalak, valamint a teljes felületen a labdát.

A harmadik lépésben. Ezt követően, a folyadékot hígítjuk az összhang a tejfölt gipsz vagy cement és töltse ki őket szerelt a virágcserép törzs műkertészet. Várunk, amíg a keverék megkeményedik, és a fát marad biztonságosan az állványon.

Műkertészeti kezüket 3

A negyedik lépés. Ezután fogj színes érezte, majd megkezdődik a belőlük apró rozetta, ez a vágott szövet köröket átmérője körülbelül tíz, tizenkét centiméter, a kör vonalak lehetnek egyenetlen, majd vágjuk egész spirál, amint azt a fotó nagyítása .

Műkertészeti kezüket 3

Az ötödik lépésben. Az elemeket kapott kiszorítják körül kis rozetták filc és rögzítve tövénél néhány tű menettel öltés.

A hatodik lépés. Ezzel ugyanazt az elvet, és gyártunk az összes többi virágot színes darab filc.

Műkertészeti kezüket 3

A hetedik lépés. Használja a ragasztó pisztoly ragasztó a nemez rózsa kör alakú koronát műkertészet, és a rések között a virágok tele apró dekoratív pompoms.

A nyolcadik lépés. Szintén zadekoriruem pompoms fagyasztott gipsz felszínén egy virágcserép.

A kilencedik lépésben. Fatörzs díszíteni egy kis íjat többrétegű kialakított vékony szatén szalagokkal különböző színekben.

A tizedik lépésben. Műkertészeti kiegészítik dekoratív lepkék és befejezésére létrehozását.

Amellett, hogy a nemez is el lehet készíteni a saját kezével egy gyönyörű kápolnával organza. egy fa lesz igazán finom, légies és terjedelmes. Komplement organza jó gyöngyház gyöngyök, színes tollak, strasszok és minden, ami meg tudja mondani a féktelen képzelet.

Az utolsó mester osztály, szeretnénk mondani, hogy hogyan lehet a saját kezét Műkertészet kávét.

A negyedik műhely. Műkertészeti kávét.

Műkertészeti kezüket 3

Az alapja egy ilyen műkertészeti, akkor lehet, hogy az alapján az egyik ilyen az általunk fentebb leírt, megteheti azt díszíteni Műkertészet segítségével kávészemek.

Szemek tapadnak az alapja a fa koronája boldogság közel legyen egymáshoz, a gabonamagvakat élet rendezett lapos oldala felfelé és lefelé egyaránt. Azt is feltölteni az azonos sorokban kávé vagy dugják véletlenszerűen.

Ez a kávészemek nem nézett alapot műkertészeti, szükség van a pre-festék barna festék vagy paszta kávét két rétegben.

A felület a vakolat, amely meghatározza a fa is lehet díszíteni kávébab, vagy bármilyen más alkalmas anyag, amely lehet szizál, kavicsok, kis gyöngyök, stb