Műkertészeti saját kezűleg otthon

Műkertészeti saját kezűleg otthon

Ahhoz, hogy hozzon létre egy műkertészeti használó természetes és dekorációs anyagok. Között a legnépszerűbb:

Díszfatermesztés lehet végezni, mint egy utánzat természetes növények vagy a fantázia terméke különféle dísztárgyak. Ami a méretet, a műkertészeti lehet egy miniatürizált, és tette a tényleges mérete a fa. Egyes mesterek Műkertészet készül gyümölcs. Kitűnő is néz ki, narancsfa formájában egy labdát. Azonban sokáig nem áll emlékbe friss gyümölcsöt romlandó. Hasonlóan népszerű díszfák, kézzel készített illatos növények és virágok, mint a rose wood, amely nem csak frissíteni a belső, hanem betölti a szobát egy illatú rózsát.LED fák

Az egyik fajta díszfák vannak LED fák. Kialakításuk tartalmaz olyan elemeket, mint:

 1. A keret könnyűfémből, amely helyezett műanyag borítót, és utánozza a koronát, és egy fatörzs.
 2. LED füzérek fúvókákkal szilikonból készül utánozza a levelek és virágok.
 3. Transzformátor 24 V

Műkertészeti saját kezűleg otthon

Ezek a dekoratív lámpák állíthatók össze a kezüket meglehetősen gyorsan és minden gond nélkül. Alakjuk lehet bármilyen, valamint a szín és a méret. Ez lehet egy kis rózsaszín, fa, vagy nagy európai boldogság fa széles koronát. Általában ezek a fák készülnek, közel a fa formájában, így tökéletesen kiegészíti a belső kialakítás, és az egyik fő dekoráció a ház.

Finomságok gyártás műkertészet

Műkertészet nem nehéz csinálni, még a kezdők. Emellett az összes nyersanyag könnyen hozzáférhető és olcsó. Gyártására dekoratív fa meg kell vásárolni:

 • pot;
 • labda korona gyártása;
 • rúd hordó;
 • ragasztó;
 • Építési gipsz vagy cement;
 • Tartozékok ékszerek.

Műkertészeti saját kezűleg otthon

Átmérője nem lehet nagyobb, mint a labda átmérője a koronát. Pot is megvásárolható. És tudod, hogy a saját kezében van. Ehhez meg kell, hogy vegye fel a tartályt, ami díszített festék vagy szövet.

Bowl gyártásához koronák

Crohn dekoratív fa papírból vagy műanyag golyóval. Papír labda készült régi újságokat vagy papír. Meg kell gyűrődő és formálja a labdát, majd a fedelet a paszta. Ha úgy dönt, hogy egy gumilabda, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy azután, hogy egy lyuk, a láb, akkor elveszti az eredeti alakját. Ha díszítőelemek kéne ragaszkodni a felület egy gömb, a tökéletes megoldás az lenne, hab.

Műkertészeti saját kezűleg otthon

Rod hordós

Gyártásához ez az elem megfelelő fióktelep vagy más bot, amely később festhető a megfelelő színt. rúd hossza elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy teljesen betette egy bankot, és alkotnak az árnyékban egy fa. Ha a rúd rövid, a termék elveszti vonzó megjelenés. A legtöbb munkát végzik egy univerzális ragasztó. Azonban néha szükséges lehet szuper ragasztó vagy vízüveg.

Műkertészeti saját kezűleg otthon

Építési gipsz vagy cement

Ezek az anyagok kötelesek kitölteni a bankot. Ha van egy lyuk az alján, meg kell ragasztani. Ezután előállítjuk a cement és töltse ki a bankot. Egy másik megoldás a nyers behelyezett rúd szárat. Mivel a súlya a fa a megoldás lesz stabil, és nem borulhat, mert a túl nagy koronát. Ha az Ön által kiválasztott pot így meglehetősen nehéz súlyt akkor töltse ki habbal. A tetején a megoldás egy halom kő, homok vagy kagyló. Ön is használja színű babot.

Műkertészeti saját kezűleg otthon

tartozékokA fa díszíti a különböző kiegészítők, mint például:

 • dáma;
 • hullámpapír;
 • kövek;
 • pisztácia;
 • kagyló;
 • kávészemek.

Készíts egy műkertészet tészta

Ez az eredeti díszfa lehet saját kezűleg. Szükséged lesz:

 • régi újságok;
 • maszkoló szalag;
 • tészta;
 • coli;
 • Melt;
 • festékszóróval.

Műkertészeti saját kezűleg otthon

Először is, meg kell tenni a koronát a fa. Vegye régi újságokat és gyűrődő őket úgy, hogy a labda, amelynek átmérője 5 cm. Ekkor a szerkezet kell, hogy a szél szál és a labda okleit papír szalaggal. Egy tálba, hagyjuk egy nyílás, amibe lehet szúrni egy rúd, amely ellátja a funkcióját a hordó. Továbbá, a korona festék aeroszol formájában, és hagyjuk üresen, hogy befejezze a szárítás.

ragasztás makaróni

A következő lépés az, hogy ragaszkodni a munkadarab koronát tészta. Ezt használja Melt. Jobb, ha indul a felső és mozog egy kör egy spirál. Amikor félkoronást van ragasztva, az előformát invertált és ragasztott következő része tészta. Végén a folyamat a beszúrni kívánt a botot a lyukba, és ragasztja. Az üres kerül egy üveg, és balra egy bizonyos ideig, így a ragasztó megszáradt. Az elkészült korona tészta kell újra festeni a kiválasztott színt.

Műkertészeti saját kezűleg otthon

így pot

Mivel az előgyártmány használhatja egy kis váza, vagy virágcserép. Ha ezek nincsenek ott, akkor megfeleljen minden megfelelően nagyméretű edényben. Az elkészített oldatot a gipsz vagy cement öntenek a bankot. Amikor a keverék megszilárdult kicsit, helyezze be a fát. Dries az egész szerkezet egy pár napig.

Műkertészeti saját kezűleg otthon

Díszíti a fát tészta

Ha a munkadarab egy bankot teljesen száraz, akkor lehet kezdeni díszíti a fát a boldogság. Úgy tűnt, nem fővonal meztelen ahhoz csatolt több ága is lakkozva. Gipsz megoldás a bankot díszített szizál. Ez egy durva dekoratív rost, amelyet gyakran használnak a dekoráció. A korona és a tippeket az ágak akkor csatolni pillangók.

Fa kávébab

A fafeldolgozás készült kávébab kezeddel meg kell készíteni a következő anyagok:

 • pörkölt kávébab mennyiségben 100 g értéket.;
 • üveg;
 • Ecset mázzal,
 • labda műanyag, átmérője 8 cm, amely megvásárolható a piacon, vagy egy boltban;
 • barna menet;
 • olló;
 • gumi kuponok - 2 db.;
 • átlátszó ragasztóval;
 • szuper ragasztó;
 • homok az összeg egy csésze;
 • gipszet;
 • kibír fából, amelynek hossza 20 cm;
 • zsineg 50 cm hosszú.

Műkertészeti saját kezűleg otthon

Az, hogy a munkák kivitelezését

Ahhoz, hogy egy fa a boldogság, meg kell szigorúan követik a technológia. Vágjunk bele.

 1. Ollóval a labdát a műanyag kell tenni egy lyuk a kávécserje.
 2. Ecset kell szétszerelni vagy kihúzott több szál.
 3. A kapott szálakat rögzíteni a végein az ágak egy gumigyűrű kupont. Ezután a felületet ágak borítják ragasztó.
 4. A törzs és a fák ágai csomagolva egy spirális menet. A szabad végén a menet van csatlakoztatva a hordó csavarás, majd be van helyezve a lyukba a labdát, amely arra szolgál, mint a munkadarab a koronát.
 5. Shar kell beillesztés át barna menet, segítségével egy átlátszó célú ragasztó. Fonal elősegítése erős kötődés a kávébab. Ehelyett a menet lehet ragasztani, és a szálak a ecset.
 6. A ragasztás szemes igényelnek átlátszó szuper ragasztó. Ahhoz, hogy a felület a gabona tálban ragasztott másképp, azaz horony felfelé és lefelé váltakozva. A ragasztót kell alkalmazni az egyes elkülönített kávébab. Ha a ragasztót, figyelje a pontosság, mert hagyhatnak fehér folt a szemek Emellett szuper ragasztó szúrós szagú, és azonnal megragadta, így ha a kezére kerül, nehéz lesz, hogy tisztítsák meg. A kötés a szemek a labda alkalmazunk Folyékony szögek.
  Műkertészeti saját kezűleg otthon
 7. Annak érdekében, hogy enyhülést labdát, egy réteg szemes elégtelen. Ezért azok ragasztva több rétegben, hogy ugyanabban a helyzetben váltakozó hornyok a szemek.
 8. Ez volt a sor gyártási a bankot. Először is, egy ecsettel kell távolítania néhány szál, amelynek hossza valamivel meghaladó átmérőjű pohár. Alján az üveg kívülről visszük fel a ragasztó, és az üveg kerül a kefe szálak. Bast külön él, hogy csökkenteni kell.
 9. kell levágni a szálakat, amelyek hossza valamivel nagyobb, mint a kezelésére oldalfalainak a bankot, mint a csésze magassága. Ezután, a külső falon alkalmazzák a ragasztó. A felső széle szabadon marad sávban 3 cm. Glass beillesztett szárából. Bottom üveg kell betakar a zsineg szálak meghaladó kefe vágott.
 10. Most a hosszú szálak kell illesztenie az tölcsér üveg egy kört. Ez be van dugva a fa törzse, és öntött a homok. Ha nincs homok, lehetséges, hogy elalszik egy bankot, hogy töltse meg a vakolat vagy hab.
 11. Felső éle mentén az üveg szükséges kötni a zsineg szálak és vágja le a széleket. Néhány szem helyezett közvetlenül köré fatörzs. Utánozzák a lehullott levelek. Díszíteni a felület a törzs közelében, lehetséges, hogy a moha. Ahhoz, hogy a korona szerelt lepke vagy katicabogár.

A dekoratív fa gyöngyök

Ez a fa elég nehéz köze a kezét, de érdemes megpróbálni. Először is, meg kell vágni a vezetéket a hossza 25-30 cm. A termelés fák szüksége mintegy száz ilyen szegmensek ezután korona terjed. Az egyes szegmensek kell húr gyöngyök. A kapott gally csavart egy hurok. Aztán eltelt körülbelül egy centiméter, és újra felfűzve gyöngyök. Az eljárást megismételjük, amíg az intervallum 30 cm-től nem marad a szabad éle 7 cm.

Műkertészeti saját kezűleg otthon

A kisebb ágakat, hogy a nagyobb, az azokat összekötő, 10 db. Ready ágak csatlakozik a törzs, amely egy koronát. A csomagtartó be kell csomagolni menettel, sötét színű, vagy hullámpapír. Súly fák elég nagy, ezért meg kell erősíteni egy bankot, hogy az Öböl-gipsz. A föld lehet szimulálni egy dekoratív homokkal vagy földdel.