Munka az interneten

Minden ilyen sapkát rendszer alapján a látogatók a cserék között a regisztrált felhasználók, amely lehetővé teszi, hogy akár reklámozza a projekt növeli a forgalmat, és feljusson egy magasabb pozíciót különböző rangsorok és felsők, vagy pénzt keresni a felhalmozási és értékesítése a „hitel” töltött, hogy meglátogatta oldalak (oldal) az egyéb résztvevők a rendszerben.- Először is, mint már említettük, a bevételek és a felhalmozódott kredit lehet értékesíteni a készülék maga, ahol szerzett, és a számos cserék sapka. A végső összege a jövedelem függ a tevékenység és a vágy, hogy pénzt.


- Másodszor, kiad szerzett benyomások (kredit), hogy támogassák a projekt, különösen szembetűnő, ha a projekt kereskedelmi jellegű, ahol a fő szempont a siker megszerzése a célközönség. Azt is keresni a dolgozó baneroobmennoy hálózaton. Van egy hálózat redeemers mutatja nagyon jó a pénz, és van egy nagy mennyiségű sapka tőzsdéken. online boltok, ahol lehet eladni banner megjelenést.

25. ábra A regisztráció ingyenes. Minimális kifizetés összege WM csak 0,3 $. Meg lehet keresni a hitelek és WM. Ha webhelye részt vesz baneroobmennoy hálózatot, amikor látogasson el a telek, akkor nyereség megjelenítés, ami azt jelenti, hogy egy olyan rendszerben, amelyben részt vesznek, illetve a bannerek jelennek meg a nagyobb, új látogatók. Minden webhelylátogatás a rangsorban, akkor nőni kezd, ami vonzza a látogatókat, akik a minősítési rendszer. Regisztráció >>