Muszáj, hogy megijeszti a gyermekek oktatási célokra

A szülők gyakran használják megfélemlítés oktatási célokra. Megijesztenek babaykoy gyerekek. aki tud jönni, és vedd fel. Ha a gyermek nem viselkedik jól. Megfélemlítsék érkezése egy rendőr. ami szintén felveszi a baba. de most a börtönben. Pánik orvos. állítva, hogy a fájdalmas injekciót. Néha lehet hallani a szülőktől. hogy ők elmentek. Egy morzsa maradt. Vagy a szülők kapnak egy múló nagynéni. mert egy ilyen baba nincs szükség. Idősebb gyermek megfélemlítsék az érkezése az apja. amely foglalkozik vele. Van felsorolt ​​meglehetősen elterjedt megfélemlítés a szülők. De, hogy meg akarjuk megijeszteni a gyereket, és hogyan kell csinálni.Ez a módszer funkciók elég hatásosan. de ha megnézed. mit árthat ez hozza sokkal több. mint a jó. Gyermek. amely megfélemlíteni. mint általában. megszűnik viselkednek rosszul. de nem azért, mert az, hogy - megvalósul. Egyszerűen ez a félelem állapotában. Félek. baba nem tudatosan cselekedni, és hajtsa végre a kívánt szülők.

Az oktatás célja a gyerek - a fejlesztés tudatos viselkedés. és a rá ható a félelem. szülők élvezik ösztönök. t e st az oktatás ebben az esetben hiányzik. Kaptunk. hogy törpe megy. mint amilyennek lennie kellene, de nem azért. így helyes. hanem azért, mert félek, és félek.A valós életben, néha szembe egy csomó veszélyeket. különösen tapasztalatlan gyerekek. Fear - védőmechanizmusként az elme. amely felhívja a figyelmet a kockázatok és fenyegetések. Megfélemlítés egy gyerek kell cserélni figyelmeztetéseket.

Ijeszteni a baba Baba - Jaga. A szülők hozzájárulnak a világ képzeletbeli morzsákat. irreális félelmek és veszélyeket. A figyelmeztetések csak a valós veszélyekre. Egyetértek. félni átkelni az úton és félnek babayku - nagyon különböző dolog.

Fontos, hogy közvetítse a gyerek valós következményeit a rossz viselkedés. Például. „Ha nem hagyja abba a Messiás adok arra, hogy a néném” - ezt a kifejezést megfélemlíteni. És a mondat: „Ha nem hagyja abba Messiás egy hinta hogy eshet és lábtörést.” - ez egy figyelmeztetés.

Vigyázat is érzés a félelem. így ezek a kifejezések kell kiejteni csak abban az esetben életveszély és egészség a baba. Ha rossz viselkedés nem fenyegeti az életét. kell gondolni más módon való kitettség.

Legyen óvatos. is használja óvatosan. veszélyeztetett és befolyásolható gyerekek félnek a következményektől, és kereken megtagadja, hogy lovagolni egy hinta. Mindig vegye figyelembe a jellemzői és állapota a baba. előtte, hogy -, hogy mondjon valamit ijesztő.

A gyerekek egy jó képzelőerő, és képes arra, hogy fantasztikus képeket. amelyek tovább bonyolítják az élet. Válassza a szavakat, amikor kommunikál a gyermek. Nem ijesztgetni vele feleslegesen.

Share társadalmi hálózatok: