Muszáj, hogy megijeszti a gyermekek oktatási célokra

A szülők gyakran használják megfélemlítés oktatási célokra. Megijesztenek babaykoy gyerekek. aki tud jönni, és vedd fel. Ha a gyermek nem viselkedik jól. Megfélemlítsék érkezése egy rendőr. ami szintén felveszi a baba. de most a börtönben. Pánik orvos. állítva, hogy a fájdalmas injekciót. Néha lehet hallani a szülőktől. hogy ők elmentek. Egy morzsa maradt. Vagy a szülők kapnak egy múló nagynéni. mert egy ilyen baba nincs szükség. Idősebb gyermek megfélemlítsék az érkezése az apja. amely foglalkozik vele. Van felsorolt ​​meglehetősen elterjedt megfélemlítés a szülők. De, hogy meg akarjuk megijeszteni a gyereket, és hogyan kell csinálni.

Ez a módszer funkciók elég hatásosan. de ha megnézed. mit árthat ez hozza sokkal több. mint a jó. Gyermek. amely megfélemlíteni. mint általában. megszűnik viselkednek rosszul. de nem azért, mert az, hogy - megvalósul. Egyszerűen ez a félelem állapotában. Félek. baba nem tudatosan cselekedni, és hajtsa végre a kívánt szülők.

Az oktatás célja a gyerek - a fejlesztés tudatos viselkedés. és a rá ható a félelem. szülők élvezik ösztönök. t e st az oktatás ebben az esetben hiányzik. Kaptunk. hogy törpe megy. mint amilyennek lennie kellene, de nem azért. így helyes. hanem azért, mert félek, és félek.


A valós életben, néha szembe egy csomó veszélyeket. különösen tapasztalatlan gyerekek. Fear - védőmechanizmusként az elme. amely felhívja a figyelmet a kockázatok és fenyegetések. Megfélemlítés egy gyerek kell cserélni figyelmeztetéseket.

Ijeszteni a baba Baba - Jaga. A szülők hozzájárulnak a világ képzeletbeli morzsákat. irreális félelmek és veszélyeket. A figyelmeztetések csak a valós veszélyekre. Egyetértek. félni átkelni az úton és félnek babayku - nagyon különböző dolog.

Fontos, hogy közvetítse a gyerek valós következményeit a rossz viselkedés. Például. „Ha nem hagyja abba a Messiás adok arra, hogy a néném” - ezt a kifejezést megfélemlíteni. És a mondat: „Ha nem hagyja abba Messiás egy hinta hogy eshet és lábtörést.” - ez egy figyelmeztetés.

Vigyázat is érzés a félelem. így ezek a kifejezések kell kiejteni csak abban az esetben életveszély és egészség a baba. Ha rossz viselkedés nem fenyegeti az életét. kell gondolni más módon való kitettség.

Legyen óvatos. is használja óvatosan. veszélyeztetett és befolyásolható gyerekek félnek a következményektől, és kereken megtagadja, hogy lovagolni egy hinta. Mindig vegye figyelembe a jellemzői és állapota a baba. előtte, hogy -, hogy mondjon valamit ijesztő.

A gyerekek egy jó képzelőerő, és képes arra, hogy fantasztikus képeket. amelyek tovább bonyolítják az élet. Válassza a szavakat, amikor kommunikál a gyermek. Nem ijesztgetni vele feleslegesen.

Share társadalmi hálózatok: