Muszáj minden próbán haj és smink a menyasszony, esküvői portál Jekatyerinburg svadba66

Muszáj minden próbán haj és smink a menyasszony?

Muszáj minden próbán haj és smink a menyasszony, esküvői portál Jekatyerinburg svadba66

Sok menyasszony gyakran ez a kérdés: „Miért kell próbálni frizura vagy smink az esküvő előtt?”. Így elhatároztam, hogy megmondja, hogy szükség van erre az eljárásra.Először is, a próba tartják Önt egy nyugodt légkörben felkapott egy frizura és smink. A próba, akkor megpróbálhatja más opciókat frizurák és válassza ki a legmegfelelőbb az Ön számára. Megértem, hogy talán úgy döntött, egy kedvenc frizura minden könyvtár, de ez nem jelenti azt, hogy tetszik. Talán ez nem teszi lehetővé, hogy a szerkezet a haj, a szélességgel. Jobb tanulni róla, mint hogy ideges az esküvő előtt. Wizard felveszi a frizura, hogy megfeleljen a kívánságait és lehetőségeit.

Másodszor, próba megment a felesleges zavarokat az esküvő napján, és Ön és mestere frizurát. Te ne aggódj, mert tudod, hogy lesz a fej és az arc. És a mester, viszont teszi a már gyors begyakorolt ​​változata a haj és smink. Siet, nem a legjobb megoldás, frizura akkor jön előzetes képzés nélküli, hiszen a házassági izgalom átkerül a mester. Ön aggódik, hogy nem fog elég, amit akart. Eredmény: ideges egész nap el kell menni ezzel a haj, amely, mint azt hiszed, nem illik. Az egész napos tönkrement.

Nem szabad kockáztatni! Itt is van egy nagy lehetőséget, hogy megpróbál mindent, erkölcsileg felkészült minden változata! Ne aggódjon, ha bármilyen okból nem kap ki a haját, hogy a remekmű, hogy te magad is felvette a katalógusban, vagy elér magukat. A varázsló felajánlja több lehetőséget frizura, amely alkalmas az Ön számára. Bízzon a szakmai vélemény, nem rossz tanácsot fog adni Önnek. De légy óvatos! Ha úgy érzi, hogy a haj nem díszíteni, akkor jobb, hogy hagyjon fel ezt a lehetőséget, és próbálj ki valami mást, annak ellenére, hogy a kritikákat a többi ember. A lényeg, hogy tetszett ez a frizura, hogy érezheti magát „a legnagyobb nagy”!

Végül, ha nem egy pár próbák, akkor lehetősége van arra, hogy válassza ki a legjobb fodrász és sminkes. Talán próbálja mesterek a különböző frizurák és smink lehetőségeket, akkor lesz boldogtalan. Ne essen kétségbe, próbálkozom frizura más mesterek. Ön biztos, hogy talál valakit, akinek a munkája tetszik, akivel meg fogja találni a közös nyelvet. És azt mondja: „Ez pontosan az, amit akartam!”.Sajnos, vannak olyan esetek, amikor próbáltunk a haját, és smink varázsló, akkor számíthat arra, hogy magát, mint szép az esküvő napján, mint egy próba, de valamilyen oknál fogva kiderül egy másik frizura, smink más. Nem kell azonnal pánikba esni. Nézd meg, hogy magad alaposabban! Talán a mester talált az ihlet, és ez fog neked haja még jobb, mint a próbán. Úgy tűnik, hogy az emberek közel van, úgy legyenek ők is értékelik ezt az impulzust. De ha a haj már kiderült lényegesen rosszabb, mint a próbán, vagy semmi jó történt, még mindig megvan a bátorság és kitartás, hogy ne hagyja, hogy a harag a mester és magát, hogy ne sírjon, de csendben vannak a fodrász, hogy hogyan lehet megoldani a frizura . Talán egy hajtincset mögött valahogy nem rontja az egész megjelenés. Perekolite egy másik helyre. Ha van ideje, kérje a mester csinálni, mi volt a próba, azaz, hogy változtassa meg a frizura. De ha minden kötél szakad, csak fésülje a haját egy csomagban, díszítik a menyasszonyi fátyol és a virágok. Nagyon eredeti megjelenés, ha a fejed ugyanazon friss virágok és gyógynövények, mint a menyasszonyi csokor. Meg ne pontosan mit álmodnak, de ez is szép és szokatlan.

Itt van, mit kell keresni, közben egy próbán haj és smink, hogy elkerüljék a kellemetlen meglepetés, az esküvő napján:

1. Nézd meg a mester maga. Szereted a megjelenését. Megjegyzendő, hogy hogyan kell csinálni smink és milyen formában a haját. (Bár ez nem mindig pontos becslést. Ez történik, „a cipész cipő nélkül.”)

2. Kell látni képeket a művei a mester más menyasszony.

3. Sokkal jobb, hogy használja a szolgáltatást a megbízható személy, azaz, akik vannak pozitív válaszok barátai vagy ismerősei. Próbáld kideríteni, hogy ugyanazt a frizurát e mester az esküvő napján, és próba, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetéseket torzhestveeny nap.

4. A próba figyelmét az idő, ameddig a varázsló teszi a haj és smink, hogy van-e elég időt az esküvő napján.

5. Ügyeljen arra, hogy a szabályos végrehajtását frizura és smink. Lehet, hogy jobb, hogy a mester csak nem tudja még az esküvő napján.

6. make-up, próbálja, hogy menjen el vele egy darabig, és hogyan tartja az arcon, és nem okoz-e bármilyen allergiás reakciót használt kozmetikumokra.

7. készítése frizura, megrázta a fejét, meg kell győződni arról, hogy nem esik szét a nap folyamán.

Ha még akkor sem volt esélye, hogy próbálja meg a hajam és a smink előre, az esküvő napján, próbálja megtalálni a jó mester. Lásd munkájáért fényképek, értékeli a minőségi teljesítmény és a kockázatot, hogy próbál tenni valamit, mint ez. A minőségi építési beruházás akkor értékeljük első kézből, de ez, ha van valami „ilyen dolgok”, nem úgy, mint a többiek, ez nem egy tény. Ezért azt javasoljuk, hogy ne változtassa meg a döntést a kiválasztási frizurát az esküvő napján. Ha már felvette a haját a mester, tetszeni fog, nyugi, nem változtatják meg a döntését. Ha az esküvő napján csúszik a mester fotót néhány új frizura választott, van egy nagyon nagy a valószínűsége, hogy lesz valahogy nem úgy, mint ez a fotó, és feldúlt. Nem érdemes ilyen kockázat egy ilyen fontos napon, és további izgalmat is.