Neki van egy másik, van egy másik fórum

A férfiak nem tud más emberek. Kifelé oldalra, úgy, hogy nem fogja megtalálni. És nem „otvorozhit” Ez még a profi bűvészek mondják, amellyel azok lebontását családi szeretője. TABOO, emlékezzetek. Küldj vőlegénye a p. ha nem, de a többi ember nem mászik. Az élet úgy tűnik, még mindig nem verte, csak megkérdezni, hogy mit kell tennie.És hogyan lehet meghatározni az „idegen”, vagy nem? Hol van a határ? Ha van egy lány, egy idegen? Vagy csak akkor, ha van egy pecsét az útlevélben? De aztán, csak egy lány vagy női partner is fáj, mint a felesége a paraszti kalandok.

Igen. az élet megtört csak az azonos és én az övé. A feleségem és én élni egy rövid ideig, ő nagyon nehéz az élet, a második házassága, a gyermek vele, hogy mikor megy vele akkoriban, hogy nem kell senkinek, így ő felajánlotta, hogy aláírja. Ez valami ilyesmi, de ez csak egy kis része. És hiába mind azt mondják, hogy ő nem fog elhagyni, én csak nem akarom tönkretenni az életét egy másik személy, és minden kísérlet ilyen jellegű, én leáll. Csak az élet hozott össze minket később. és hogyan kell menekülni ebből nem tudom.

És hogyan lehet meghatározni az „idegen”, vagy nem? Hol van a határ? Ha van egy lány, egy idegen? Vagy csak akkor, ha van egy pecsét az útlevélben? De aztán, csak egy lány vagy női partner is fáj, mint a felesége a paraszti kalandok.


Egyetértek. Fáj mindenkinek. így nem volt közel. de hogyan kell szeretni a lelket tiltani ezt a személyt? Megfordultam száz variánsok szem előtt tartva. Látom, hogy ő szenved értem, mi az érzéseit, nem mondják, hogy itt ő otmazyvaetsya. van sok, ami elhangzott, és kész ettől. De valószínűleg azért, mert a ház a fejemben, nem vagyok igazán biztos, hogy dolgozzon ki egy képet.

A férfiak nem tud más emberek. Kifelé oldalra, úgy, hogy nem fogja megtalálni. És nem „otvorozhit” Ez még a profi bűvészek mondják, amellyel azok lebontását családi szeretője. TABOO, emlékezzetek. Küldj vőlegénye p. ha nem, de a többi ember nem mászik. Az élet úgy tűnik, még mindig nem verte, csak megkérdezni, hogy mit kell tennie.Egyetértek. Fáj mindenkinek. így nem volt közel. de hogyan kell szeretni a lelket tiltani ezt a személyt? Megfordultam száz variánsok szem előtt tartva. Nézze meg, hogyan szenved értem, mi az érzéseit, nem mondják, hogy itt ő otmazyvaetsya. van sok, ami elhangzott, és kész ettől. De valószínűleg azért, mert a ház a fejemben, nem vagyok igazán biztos, hogy dolgozzon ki egy képet.


Gyerünk. Ő szenved, szenved a több száz kilométerre. Éjjel sír a párnába és álom megismétli a nevét.
„És félre nem nehéz, én becsapni magam boldog”

A férfiak nem tud más emberek. Side jön ki, hogy nem fogja megtalálni. És nem „otvorozhit” Ez még a profi bűvészek mondják, amellyel azok lebontását családi szeretője. TABOO, emlékezzetek. Küldj vőlegénye p. ha nem, de a többi ember nem mászik. Az élet úgy tűnik, még mindig nem megverni, csak megkérdezni, hogy mit kell tennie.


varázslók van arra, hogy nem lehet elbűvölni, és a többi hazánkban nincs rabszolgaság, a szabad akarat. de ebben a helyzetben, az ember és a vágy, nincs jelen.


A hiba itt. Nem volt elérhető, ha a csókolózás is rendelkezésre áll, az ölelés - általános kicsapongás. Csak nehéz megmagyarázni az egész helyzetet. Találkoztunk koromban esküvő előtt 2 hónappal. és mint ilyen helyzetben. Mit kell tennie? Dobás felesége és várjon, amíg én esküvői kerül sor? Nem, persze, ez még a jövő zenéje, hogy mi számíthat. Maga már kezd gyűlölni. bizonytalanságban, és én. Egy ilyen idióta helyzet.


Nem kell a szarkazmus))) Nem vitatom, és ezt megteheti, nem látom a szeretet a fátyol a valóság, és így akar hallani a kilátás kívülről


köszönöm! vőlegény tudja, hogy nem szeretem őt, próbált dobni rá egy évvel ezelőtt, volt takoooe, és töltötte az éjszakát az ablakok alatt, és a könnyek, és beszélni, amit ő, hogy tegyen valamit, és még sok minden más. Úgy döntött, hogy az élet még mindig nem nyugodt - ő vissza. És ebben az esetben, nem akarom, hogy dobja a nagy szavakat, és bejutni a pusztaságba az életét, és az életét a feleségével. rövidebb idő fogja megmondani.

Tipikus férfi mentség - Nem vagyok méltó. És akkor ül és könnyek Lesh gondol, hogyan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ő méltó hozzád, az lenne a számára, hogy egy ilyen jó. Meg kell küldeni ilyen. És helyesen mondani, hogy nem fogja elhagyni a feleségét. A férfiak nem szeretik megváltoztatni a szokásos módon az élet.

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): woman@woman.ru