Nem adtam a lány, mit kell tenni


Ott, ott - egy ilyen helyzetben, amikor akarja, és megpróbálja elcsábítani őt, de nem kap látni szex előtt. És ahogy ülsz vele otthon, és mint az óvszer, hogy semmi nem zavarja az alvást - de nem - amikor elkezd vetkőzni neki, vagy érintés - ez fagyott.Mi a teendő, olyan helyzetekben, amikor a lány nem ad - néhány ajánlást.
1. Létrehozza egyetértés. Csábítás kell tartani kényelmes, és a lányok, talán nem olyan állapotban a szexuális izgalmat, és nem engedheti meg magának, hogy vetkőzni, mert - mi mást aggódik, feszült - talán te egy kicsit beszél, és vannak kínos szünetek - amikor a csend kezd törzs és nehéz nyitni ebben a helyzetben.
Általában meg kell kezdeni kommunikálni úgy, hogy a lány kényelmesen magával -, hogy hozzon létre egy ilyen légkör - ahol te és egy lány - lesz egy ilyen gondolat -, hogy a szex most, teljesen logikus folytatása a helyzet.

Amint egyetértés - egy kicsit bókokat lány, dicséret neki semmit, nem kritizálni -, hogy könnyebb volt, hogy nyissa meg - kezdeni beszélni a mögöttes hiedelmek, értékek, és az álmok - például arról, hogy mit álmodott, mint egy gyerek, akkor lehet folytatni a történetet az ő gyermekkori tovább beszélni bármilyen témában, a lényeg, hogy beszélni gondolkodás nélkül, hogy a téma te és ő is maguktól jelentek meg a beszélgetés során. Ilyen aktív kommunikáció, egy kicsit köt trance, ellazítja, és létrehoz egy bizalmi kapcsolat egy férfi és egy nő. Ön is használja a kiigazítás a testébe, gesztusok, hiedelmek, stb - részletek a kiigazítás, lásd a körülbelül NLP.


Jellemzői harmónia - mindketten kényelmes és bíznak egymásban.

2. Törvény, mint bármely más - a rugalmasságot.
Például ha lógni vele érzelemmentes, add, hogy kommunikálni érzelmek, pl vizet önteni nő. Ha sok vicc, éppen ellenkezőleg, hogy fordítsa le a mély közösségben komoly téma. Ha kapsz valami bosszantó viselkedés lány, de nem szólnak - éppen ellenkezőleg, mert fellángolnak, és mindent. Ül, beszélni a munka, vegye ki és tegye egy piszkos filmet. Ne érintse meg a mellkas ad mancs a lábát, és próbálja gerjeszti. Röviden rugalmasság - a változást a viselkedését, hogy kapsz a kívánt eredményt.


3. Várjon. Lehet, hogy a lány sokáig megszokni a környezetet, és ezért már nem áll készen - a döntést, csak próbálja meg, hogy neki pihenni, pl filmet nézni, beszélgetni semleges témákról, mutasd meg neki lakás - és ne feszítse meg túl erős kinesthetic és vetkőzni. Talán még meg kell várni a következő búcsút -, de túl nem halasztható, mert buta túl sokat költeni az erőforrások, idő, amit az a csaj, hogy nem működik, és a törzs alatt közösült vele.

4. kitartásra - hasznos minőségi csábítás, mint a nők hajlamosak megtörni szex előtt - LMR - mielőtt az első szex egy férfival, félnek attól, hogy mutassa meg könnyen elérhető, mint a társadalomban, ez pedig a kárhoztatás, és ezek a nők csak az úgynevezett shlyushami. Szóval alapvetően kellett játszani nehéz szerezni. Kitartás - ez az, amikor továbbra is megpróbálja elcsábítani őt, annak ellenére, hogy ő kifogásokat.
További információk a perzisztencia a csábítás a nők, itt olvasható

Mi van, ha ő nem ad?
1. Elemezze a helyzetet, emlékszik, hogy milyen pillanatok, bement a negatív -, hogy te majd. Azt mondtam -, hogy következtetéseket és intézkedéseket, hogy elkerüljék a hasonló helyzetek a jövőben.
2. Keressen egy másik - hála a jó pickup, akkor megismerhetjük néhány lány naponta.
3. Értsd meg, hogy a csábítás - olyan folyamat, amely magában foglalja a két ember, talán az az oka, hogy nem alszanak együtt, egy lány - így nem Georgia - talán ez egy jó dolog, hogy nem működik - talán te és felbosszant Lehetővé teszi, hogy aktívabb szempontjából csábítás a lányok, és akkor megáll abban a reményben, egyfajta lány.