Nem szeretem a ruhákat én mártír, fórum


Konkrét példák nem hozza, de azt hiszem, az ember nem követi a divatot. És azt hiszem, általában úgy tűnik, nem érdekel. Az eszközök lehetővé teszik rendesen felöltözve, de sikerül megvenni odezhdu.da hülye, és nem tartja szükségesnek, hogy néz ki, mint privlekatelno.vot problema.ya mindig a tetején, és ez az én hátterem is úgy néz ki, egészen egyszerűen :(Nenad csöpög az agy az egyetlen eredmény hatású, próbálja jobban magyarázza az érveket, hogy nenravitsya ruházat és megpróbálja megtalálni a kompromisszumot ..

A nők, akik írásban olyan dolgok, én csak döbbenve. Az érzés, hogy normális, hétköznapi emberek, nem kommunikál, csak a nagy kiadók.
Normális srác alapvetően mesterséges szigeteket, hogy néz ki, azt nem érdekli semmilyen musechki-pusechki, színek, divatos vágás, és így tovább - ez mind babskie bajok! Ő drága nadrágot, de ülnek majd megdöbbentően, ez nem egy ember nézni - van, amit viselni, és ez rendben van.


Normális srác nem csinál egy manikűr, nem hozható, nem nyak sál divatos és elegáns viselet.


És valószínűleg így lesz. Vegye ki a fogantyút, és tartsa a boltban)) Mivel tanácsot neki haszontalan. Soha nem gondoltam volna, hogy a ruha egy probléma. Úgy tűnik, egy kicsit, és kellemetlen.


:))) Nos, nem egészen. Mint visel farmert, pulóvert és így tovább. De úgy néz ki, undorító! Nem tudom, hogy hol van az összes vásárol. És keres jó pénzt elég teszi, hogy a ruha stílusosan.

Enyém is öltözött. Csak fr.
Nos elválasztott, hála az égnek. Csak bevonszolta a boltba, és úgy döntött, a kemény készletek. Aztán kezdett öltözködni, mint a normális.
De volt egy másik probléma: elkezdett keverni készletek, és ez csak a kemencét. Tegyük fel, hogy a klasszikus nadrág pulóver. Hát itt van a módszer sárgarépa és a bot ismét elválasztott. Most már azt krasivenky, csak dió. (Jó értelemben, legalábbis a köcsög nem úgy néz ki, még messziről!).

Hálózati kiadás «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)”

Elérhetőségek kormányhivatalok (beleértve Roskomnadzor): woman@woman.ru