Nem tehetem, kiváló férfi

Mi férfiak, a természet a hódítók. Valaki többet, ki kevesebbet. De az összes női biztosan nyerni akarnak tovább. És gyorsan. És még jobb - egyszerre. És ez jó, ha minden jól megy könnyen és gyorsan. De egyre gyakrabban - Betli. Mivel a szokásos, de nagyon szokatlan szabály, hogy a szalag a lány, először is meg kell tenni. Hogy kerül bele egy bizonyos mennyiségű időt és pénzt n + 1, ahol n tart végtelenbe, majd ő fogja eldönteni, hogy aludjon veled, és a vágy, kevés független (na jó, talán nem idiotizmus?)Nagyon jó, ha minden összejött rendesen, amikor, miután egy bizonyos mennyiségű illendőség megállapított látogatások, mozik és virágok - és talán hamarosan - akkor együtt szórakozni, és ugrik az ágyba. Ez a kiviteli alak több vagy kevesebb elég nagy mindkét oldalán. És úgy néz ki, ez nem egy szajha, te olyan, mint egy kis úriember még. És akkor ez az egész a tiszta, a szokásos ... és őszintén szólva, unalmas.

De van még egy másik lehetőség. Ez az úgynevezett „NEM DAYOOOOOOOOOT. „Te az ő mászni, töltik a lány utolsó fészek tojás, ami meg akarta venni egy motorkerékpár, költsd a maximális szabad és nem szabad idő, borotválkozás minden nap (Afiget könnyű), megáll ivás, dohányzás ruhát, mint egy dandy, nem megy futball, nem lóg ki a garázsban barátaival - és minden van ettől a jó viselkedést hamarosan növekedni nagy fehér szárnyakkal, és ... te vele hat hónapig, a fenébe is! De még mindig valahogy nem ad! Barátok kezdenek nevetni. A kapcsolatok kezdenek törzs. És most, mint magától akar vooon, hogy a barátja, melyik karaktert könnyebb és érdekesebb figura. Itt van, hogy kezdődik a második része merlezonskogo balett.

A helyzet komikus kapott. Ő makacsul megtagadta, hogy elfogadja, hogy menjen hozzád, és te olyan kemény sublimiruesh próbál nem repül le a síneket.

A legfontosabb dolog ebben a folyamatban -, hogy megértsék egyértelműen, hogy:

Amíg ő nem akarja, baszd meg rábeszélni.

Nem tehetem, kiváló férfi

A második lehetőség „nem” gyakrabban jelentkeznek. Ez az eset áll fenn, amikor a lány, elvileg nem ellene, de te nem egy kis emlékeztető, nem érzem őt, vagy a helyzet túl gyorsan feladja, és adja magát, hogy feloldódjon mindenféle baloldali női kifogások, mint a „korán kelni holnap.” Jellemzően ez az időszak tarthat két hét egy hónap. Itt egyensúlyozni egy finom vonal: ha nem „dozhmesh” a lehető leghamarabb - akkor azonnal, és becsülettel leszerelt fémhulladék pozícióban más közismert (ha csak ő nem vette a kezdeményezést, és ugrik rád, fáradt várakozás). A barátai tájékoztatni kell, hogy a „aranyos, de a fék”. Mi a teendő: hozzon létre egy megfelelő környezet és intézkedéseket. És ne feledd: „szemtelen” nem azt jelenti, „stop.”

Harmadik lehetőség. A legnehezebb a fejlett. Nő mindennel elégedett - de meg akarja tartani a szüzességét, és alapvetően nem akar aludni egy férfi a házasság előtt. Előfordul, hogy ez valóban igaz - ha úgy látja, hogy minden csak úgy, ahogy van, és ő nem hazudik, hogy ne csak az ő, hanem a te - ha hajlandó várni. És készen állnak a belátható jövőben nyújtani a kezét, és szíve. Vannak nagyon őszinte lány. Hiszed vagy sem, de ez is igaz. És igazán megérdemlik, hogy vonják be az élet őket.

Nos, nos, az olvasó azt fogja mondani - és valamit csinálni, ha nem fogok férjhez menni, de azt szeretné, hogy egy jó ideje? itt minden nagyon egyszerű. Ahhoz, hogy egy jó ideje, több mint elég ahhoz, hogy több kompatibilis a nők, akik nem rendelkeznek hosszú megengesztel. Hacsak nincs komoly szándék nefig és időt veszít. Fontos, hogy világosan megértse magát, pontosan mit szeretne kapni az adott lány. Ha a kilátások átadás kapcsolatok egy vízszintes síkban meglehetősen homályos - nem zavarja a fejét, hogy saját maga vagy vele. Talán tényleg alapvetően csak az esküvő után.Nem tehetem, kiváló férfi

Néhány hatásosabb módszerek elleni „nem ad.” Mindenki ismeri őket.

1. A munka állandó. Tartsd magad formában, hogy egy sör hasa, húzza a segged, ne izmok tónusú. Ne üljön otthon, kell f ***! Nos, nem szeretem, ha egy lány narancsbőr mindenhol? És miért kell neki tetszik a zsír?

2. Javítani agyban. Más szóval, hogy dolgozzon szellemileg. A lányok meg kell tudni beszélni, ez is tény.

3. Nem Tupi és ne hagyja ki a lehetőséget. Talán az, hogy akkor időről időre utalt, hogy most lenne egy nagyon jó ötlet ... És te, rohanó merész repülés gondolat transzcendentális távolságok, nem is veszi észre, hogy ő akarja. Ne lepődj meg, akkor nem sharsya a tyrnete válaszokat keresve. Nem reflexek - nem adott.

Érdemes tisztázni egy fontos dolog. Ő valószínűleg nem érdekel téged, ha futsz utána, mint egy kutya, megcsókolja a nyomait cipőjét a homok és dobott rózsa nyilatkozatok a szeretet. Így, mint általában, nem ad - nem tartja együtt egy szórakoztató játék, de nem teszik lehetővé a szervezetben. Ostobaság, hogy folytassa a nők a megalázkodás és próbál hajolni neki minden szeszély és fuss fejjel elvégzéséhez legnevetségesebb kéréseket. Sok aztán csodálkoznak: Van annyi köze neki, a segítség mindig az autóút van, tapéta pokleit, mindig figyelmes, hogy a „problémák” ... És ez mind azon a tényen alapul, hogy ő végül értékelik az erős férfias kezét, és egy akarat. Kedves naiv segítők! Ebben az esetben az erős ember keze lesz a saját egyetlen barátja. Csak önzetlen segítséget, hogy mi, az e cikk kontextusában lehet egy lány - a szórakoztatás Mademoiselle az ágyban. Ha valaki nem tudja, a szolgáltatások nagy részét a világban, akkor fizethet készpénzzel vagy műanyag kártya: taxi Nő, ahol szükséges, teherhordók fel kedvenc német zongora a tizenhatodik emeleti, tech-hozzáértés srácok gyorsan és helyesen újratelepíteni Windu ... Minden ilyen szolgáltatást lehet vásárolni, és nem kihasználni a „fiúk-barátok”. Mi mást általában kérték szabad akkor? Ó, igen: panaszkodnak a ex-barátja vagy barátnője is unalmas egy jó pszichológus. Vagy az anya a konyhában egy pohár teát. Ezt hallva nonszensz, hogy hogyan az utolsó barátja leesett, vagy húzza magát a cuccait, te magad személyesen és önként elhagyni azt a lányt. Ne próbálja meg átadni a „jó fiú” - nem elég, hogy nem fog, így is boldog lesz kihasználni. Higgy a szót, vagy próbálja ki magát és látni.

Semmilyen esetben nem fut utána, mint az utolsó remény. Látod - ez sokkal gyakoribb és súlyosabb érzékeli az információ szintjén ösztönök, és ha úgy viselkednek, mint az utolsó szűz - így elviszi! Tiszteld magad, és tudja a saját ér - te egy ember, miután minden. És megáll a filmek, ahol támogatta azt az elképzelést, hogy „a nők meg kell nyerni” - a butaság ez az egész. Esetleg ha nem lenne nyert - ha nem választja magam, és nem szeretné, hogy a saját, a kísérletek, hogy vonzza a figyelmét majd csak az ellenkező hatást. A legtöbb méltó lehetőség lenne elfelejteni elérhetetlen szépség általában, és átvált a következő - és talán szerencsénk?

Nem éri meg. Mit kell tenni? Keresünk az okát, és kapcsolja be a fejét.

Share „A lány nem ad - mit tegyünk?”

Egyetértek, különösen a „nem az első frissesség” az idősebb nő néz ki, és ami még rosszabb, annál eldobható férfi volt. Szükségük van ez? Ha nem tiszteled önmagadat, akkor talán. De ha ő nem tartja magát, akkor ellenőrizze, hogy nem tartja meg senkit. Hogy egy ilyen axióma.

Amikor a lány sokáig „nem ad” (nem szeretem ezt a kifejezést, mert a láb tenyésztési neki, hogy szép, nem tartom valami áldozati cselekmény a veszteség valami), elkezdem fokozatosan figyelmen kívül hagyja, és kapcsolja fel a figyelmet a többi lány, mert a hurok a személy kérdőjel - ez időpocsékolás, és nincs értelme beszélni, hogy miért „nem” az ő szexuális problémák, mint például a hosszú távú absztinencia - kérjük, nem szeretem)

Férfiakban időpocsékolás - nem egyértelmű, ha a t ** hnesh, akár nem. De azt mondják, hogy ez a lány, minden, ami van írva van nonszensz. A lány, aki tiszteletben tartja magát soha nem adja, akkor is, ha be neki egy millió. Meg kell törekednek, és több időt keresztül igyekezzen komolyan érzi magát miatta, és mit komoly szándékai felé. Ha az első otshivanii megadta magát, a „vadász” van so-so, és a szó nem az az ember az Ön számára. Ha azt szeretnénk, szex, és nem kell az ilyen gondok, mert van egy speciális női - prostituáltak és kurvák. Csak egyetlen tudnak felelni az alantasabb kérése nélkül egy komoly kapcsolatot és a hulladék n-CIÓ idő.