Nem tetszik a gyermek, hogy honnan jön, és hogyan lehet legyőzni

Nem tetszik a gyermek, hogy honnan jön, és hogyan lehet legyőzni
Most a „civilizált világ” éli egy korszak a tisztelet a gyerekek. Szerelem a gyermek bejelentett előfeltétele a normális nevelést.De ahhoz, hogy hívja ezt az érzést nem lehet üzembe, és ott van, sajnos, nem mindig. Tehát mi nem azok az emberek, akik egyszerűen nem beleszeretni a saját gyermeke? Supermams.ru hely anyáknak próbálunk válaszolni erre a nehéz kérdés.

A „patriarchális despotizmus”, hogy „Nyilatkozat a gyermek jogairól”

Általánosan elfogadott definíciója a szeretet, mert nem volt, és nem az, és mit kell alapul venni, az oktatás - nem világos, hogy eddig. „Fegyelem a fia ifjúkori és poraduesh neki az ő fejlettsége; gyermeket nevelni a tilalmat, és megtalálni őket a béke és áldás „- a modern szülők megbízást tűnik felháborítóan érzéketlen és kegyetlen, és miután pár évszázaddal ezelőtt, ezek mondások tekintették megváltoztathatatlan igazságot. Most ez nem így van: a régi oktatási tereptárgyak elpusztulnak és újak továbbra is rendkívül bizonytalan.

A régi Oroszországban egyszerű volt - az alapokat nem változtak az évszázadok során: a nagyapa, az ő unokája kezét fogva tudtam, mi lenne az élet a baba, és hogyan kell elkészíteni neki. A fiatal, fiatal koruktól kezdve kalapálás tisztelet a vének, hogy aztán - mint egy felnőtt - nem tudták kétségbe helyességét a szülő mentori és pontosan reprodukálja azt a gyermekeiket. Körülbelül szeretnek a fiatalabb generáció, akkor is, ha az a kérdés: adott életet - nő, és ez minden tudomány. Előbb vagy utóbb ez a megcsontosodott rendszer tönkremennek, és a lázadás egyik legfejlettebb része a lakosság.

Kezdett kapni információkat nem csak a szüleik és nagyszüleik, hanem például a könyvek vagy a külföldi utazás. Mi ez ahhoz vezetett, most jól tudják, hogy a társadalom, hogy felkavarják, nézte a szülő-gyermek kapcsolat egy másik irányból, és terjesszen elő egy új tanítási ötleteket.

De ez csak az egyik - pozitív - oldala az éremnek, és a másik oldalon Fészkelt teljes szülői zavart. Most az anya nem tudja, hogy milyen a világ fog élni szeretett baba, mit kell tanítani neki, és hogy tilalmat. Tettünk szert tenger kétség fizetőképességét és megfelelőségét saját pedagógiai nézetek, de a választ a kérdésekre találunk, sajnos, nem lehet.

És akkor a jogot, hogy a szeretet egy gyerek? Végtére is, a szerelem - nem csak a stroke, a fej és énekelnek éjjel, hanem a nevelés - a felkészülés a felnőtt életre. ami nem csak rózsát, hanem természetesen a csapok.

Anya és apa annyira más a szerelem

Mivel jó lenne, ha a gyermekek oktatását szabályozta kizárólag ösztönök. Egyszerűen reprodukálni a műveletsornak meghatározott genetikai szinten, kiszámítható eredményeket, és nem fájdalmas gondolatok és belső nyugtalanság.

By the way, kezdete előtt a XX század, az anyai szeretet csak tulajdonítható, hasonló öntudatlanul veleszületett képességgel. De az adatok kezdett felhalmozni idővel az ilyen jelentős különbségek nevelés, a tudósok úgy vélik, hogy komolyan mindenható anyai ösztön így.

Természetesen a természetes háttér anyaság - például az orvosok bebizonyították, hogy ereje függ a hormonális állapot a női test. Így az alacsony ACTH hormon-RF hatására gyengül a anyai ösztön, olyan mértékben, hogy a nő már nem etetni gyermekeiket bármilyen módon vigyázni rájuk.

Mégis, az anyám a gyermek nagy mértékben köszönhető ideológiai okokból. és szórakoztató élményt kölcsönhatás a baba - nem az, hogy más, mint egy természetes védőháló. Egy további mechanizmus, amely kötődik az anya a baba.

Apa úgy érzi, másképp. Ha egy nő a gyermekek biztonságát megegyezik a teljes rá, hogy ellenőrizzék a férfi, éppen ellenkezőleg, arra ösztönzik a gyerekeket függetlenségét, és a fejlesztés egy új tapasztalat, hogy a kezes az azonos biztonságot.

Most azonban egy olyan társadalomban termesztett korai bevonása az apa életében a baba. és ezzel együtt nő teljesen igaza van, hogy nem szentelni magát, hogy a család. Sőt, a modern anyuka tudja tervezni a gyermek születése és meghatározza a „best of” ő részvétele anyaság. Úgy tűnik, élni, így örülnek, de még ilyen kellemes környezetben, ahol a szeretet hiánya a gyermekek számára.

Pszichológiai források ellenszenv

Néha az anya nem tud megfelelően kezelni a természeti életkorral változik a gyermek, és vigyük nőnek fel, mint egy kemény tény.

Például vannak olyan nők, akik nagyon szeretik a gyengéd jár. de elvesztette és kikapcsol, amikor a baba lesz egy tinédzser. Ezek az anyák hajlandóak elviselni, és szülni megismételni a legélvezetesebb időt maguknak, de a nagyobb gyerekek vannak, mint általában, van egy komoly és néha leküzdhetetlen elidegenedés.
Ez történik fordítva: túl aggódó anya utal, hogy a baba, de szívesen szerepel a képzés, ahogy öregszik (egyfajta „apa” fajta anyaság). Aztán az első évben, akkor egyszerűen megvárja, szinte hivatalosan könyv, amire szüksége van.

Néha, a szülők csak „nem jön ki” a gyermek. Miután hosszú ideig senki sem hiszi, hogy a gyermek jön a világra „tiszta lapot”. A mágikus ereje oktatás hinni csak azok, akik a gyermek bíró a könyveket, így a film. A gyermek olyan „komplex”. hogy a szülő nagyon nehéz lesz vele állandóan ugyanazon a területen. És ha a férj (vagy feleség) a „különbözőség karakterek” elosztja, a gyerek már, hogy ki, nem számít, mit.

Naibanalneyshaya ok - anya vagy az apa csak nem tetszik a gyermeket. Nem felel meg a követelményeknek, vagy valamilyen belső igények - és elfogadni azt a tényt, hogy nem úgy működik, ahogy azt szeretnénk, hogy ezek az emberek egyszerűen nem képesek.Ott van még a pszichológiai állapot, mint a „javaslat” ellenszenv. Keletkezik egy olyan helyzetben, ahol néhány jelentős környezetvédelmi állandóan hibát talál az anya azt kifogásolja, tanulmányait, és megkérdőjelezi az érzéseit a gyermek számára. Ez létrehoz egy neurotikus helyzetet, és végül a nő saját maga is higgyenek az igazságosság mások, fékezett annak minden „szülő megnyilvánulásai” annak érdekében, hogy ne provokálja a fájdalmas kritika.

By the way, ne felejtsük el, és hogy a hideg és a korlátozás az érzelmek kifejezése egyszerűen olyan, mint egy emberi anya. Ebben az esetben nem a szeretet hiánya, valamint a hiányzó megnyilvánulása. Ez a gyerek, persze, nem lehet megmagyarázni, és a hiányzó hő akkor úgy érzi, elég élesen. de idővel ezek a gyerekek hajlamosak megérteni az árnyalatok szülői magatartás és úgy érzi, teljesen kényelmes.

okunk azt gondolni,

Van egy szülő, aki nem szereti a gyermekét. Természetesen nem. Ez a mechanizmus általában működik másképpen - szeretnénk szeretni, de nem működik. Bármilyen értelmes felnőtt megérti, hogy a pozitív érzelmek elősegítik a hosszú és összetett folyamat termesztés örökös, de néha belül, sajnos, nem sikerül.

Minden gyerek elkezd bánt, és unalmas. gyerek beteg lesz, és folyamatosan akar aludni, akkor ér el, és te semmit sem reagál erre a felhívásra több mint, hogy - ha nem tetszett bármilyen fizikai kapcsolatba kerül vele. Ha nem vagyunk teljesen őszinte, akkor nagyon jó, csak akkor, ha a baba nem fordítva. és aggódsz csak arról, hogy nem kap a történet, amely a település csökkenni fog a vállán. Keresek egy fia vagy lánya, látod hiányosságok elsősorban. ami bosszúságot okozhat, és a vágy, hogy kijavítsuk. Ezért nitpicking, odergivaniya megjegyzések. De hallgatni a gyermek, hogy őt valahol általában egyszerre. mert van „egy csomó dolgot nagyon jól.”

Nem, hogy sokan felismerik magukat a leírás? Néha mindannyiunknak viselkedik kapcsolatban a saját gyermekei. Ebben az esetben meg kell gondolni komolyan, hogy mi az a hozzáállás amit a gyermek ment rosszul? Amikor rájössz, hogy ezek a tünetek hosszantartó és a felhalmozott negatív érzéseket megakadályozhatják megfelelően teljesíti szülői felügyelettel!

Gyermek elmélete valószínűtlensége

Baby, általában hosszú „ellenáll” a legkevésbé. Ez az integrált fontos biztonsági rendszer, mert ha hisz abban, amit nem kedvelt, nem kellett senkinek védelmet kérni.

- Anya szeret engem nagyon!
- Miért gondolja így?
- Apák tudom megváltoztatni, minden hónapban, de hagy.

Az egyik esetben egy tinédzser reagál viszonozni kizárás. van egy negatív hozzáállás az apa és az anya, és elvesztette hitelességét.
Egy másik kiviteli alakban a kis ember megpróbálja megszerezni a hiányzó szeretetet és figyelmet hangos demonstratív hiszti. És előfordulhat, hogy a gyermek elvesztette hitét a saját képességeit esnek apátia, és állandóan a szorongó-hipochonder hangulat.

Természetesen egyik ilyen lehetőség nem erednek egyedileg a szülő ellenszenv. Különböző szülői stílus, beleértve alapuló erős és kiváló minőségű érzés, hogy egy gyermek is eredményezheti, hogy ugyanilyen következményekkel. Mindazonáltal éppen nedolyublennosti gyermekek mindez különösen élénk és fájdalmas.

Nem egy szerelem

Mit tegyünk, ha hirtelen nyilvánvalóvá vált, hogy a gyermek az övé, ha nem tetszik? A nyilvánvaló lehetőség -, hogy forduljon pszichológushoz, aki segít megérteni az okokat a helyzet. Vele való beszélgetések eltarthat néhány problémát, és ha sikeres az együttműködés, hogy tanítsa meg, hogyan kell élni a kedvelt gyermek. Hidd el, ez lehetséges!

Kezdeni anya vagy az apa kell állítania a bűntudata, hogy a gyermek, mert nem tudja, hogy neki a szükséges érzelmek. Igen, minden oldalról azt mondják, hogy a gyermeknek meg kell szereti (ez olyan, mint a szülő kötelessége, hogy a kortárs), de a kisebbrendűségi érzés és következetlenségek szabványok nem viszi közelebb a probléma megoldásához.

Sőt, idővel ezek a tapasztalatok indít egyre akut védő hatású.

Amerikai gyerekek például erősen megromlott, örüljetek minden megnyilvánulását tevékenységüket, ápolják a gyermekek a spontaneitás és az életöröm.
Angliában, éppen ellenkezőleg, a szülők nevelik a gyermeket súlyossága és érzelmi rendszert.
Franciaországban, az anya alig ülni a gyerekek és hogy a gyerekek az óvodában szinte kortól három hónap. És gyermekeket ilyen körülmények egyáltalán nem érzik kedvelt - nőnek az ökológiai kultúra.

Hazánkban ősidők óta gyermekek emeltek merev engedelmesség és a tekintélytisztelet szülők. Továbbra is úgy véljük, hogy a gyermek nevelkedett, ami nem zavarja a felnőtt, de tetszik nekik. Azaz, a társadalom még mindig inkább megfizethetetlen gyakorlatok, hanem megengedő. Ezért a szeretet megértése - nem engedékenység, még a jó, és a rendszer korlátait. Tehát az megnyilvánulásait szeretet kétértelmű kérdés.

És akkor „unloving szülők” Fontos megérteni, hogy a hiányzó tiszta meleg érzések nem ad nekik a jogot, hogy figyelmen kívül hagyja a felelősséget a nevelés és természetesen nem minden esetben nem igazolja az erőszak és a gyermekbántalmazás.

Hogyan szeretet nélkül élni?

Meg kell szervezni az élet együtt, hogy ne töltse ki a pszichológiai térben minden gyermek számára. Ha ez nem mond ellent a hit, akkor vegye fel a baba keresztszülők. amely téríti a hiányzó hő. Ne feledje, hogy a „unloving szülők” kíván ilyen embereket kell megközelíteni nagyon óvatosan. Végül is, ha még keresztszülők fogja elhanyagolni a gyermek, azt kockáztatja, hogy teljesen „befagyasztása”.

Ha szerencsénk van, és valaki a legközelebbi rokon tényleg szereti a gyermeket, ne zavarják a kommunikációt, akkor is, ha ez nem az ön véleménye, jótékony. Természetesen, miután meglátogatta a nagymamáját gyerek lehet kezelhetetlen egy ideig, de élt légkörben szeretet és az elfogadás. és képesek voltak pihenni és levegőt venni.

Próbáld körül magát, akik a gyermek egyáltalán nem zavaró. Nézzük, ahogy kommunikálnak a baba, akkor lehet változtatni a saját hozzáállás.

Ha az örökös úgy gondolja, néhány „nem annyira”, és hogy ez okozza benned a vágy, hogy elhatárolja magát attól, próbálja meg elképzelni, hogy ez a gyermek közeli barátok, és az nem számít, hogy mi volt az, hogy támogatni kell a szülők. Végtére is, akkor biztosan találtam egy ilyen helyzetben, a megfelelő szavakat. Ismételjük, hogy magát, mint egy mantrát. és fokozatosan a helyzet változni fog.

Van egy nevelt gyermeke (nem vette 2 év), a természet a lány bonyolult, nagyon makacs. Próbálom szeretni, de nem tudok nem tudok. Brains megérteni, hogy nem könnyű, teher a teljes földre, hogy utolérjék a kora, 1 évre, nehéz, van gyerek / domovsky pszichológus azt mondta, hogy lehetetlen, hogy utolérjék a korát. De azért kösz, merevség, a káromkodás és a könnyek, sok a nekünk adatott. Érzelmileg, nem tudok beleszeretni, próbálom kényszeríteni magam, amikor elkezd gondolkodni, hogy dühíti nekem, abban a pillanatban azt mondtam neki, hogy utálom. Másrészt én féltékenység, tudom, hogy ez nem helyes. Féltékeny vagyok rá társítva kívülálló embereket. Kollégáim minden alkalommal, azt tanították, hogy meg kell csinálni, hogyan kell nevelni. Azt mondják, én beszélek vele, mint egy felnőtt.

Dolgozni magát, ha egyszer megteszi ezt a határokon, ezért kérjük, hogy azt a végén. Én egy natív gyermek a családban (egy régebbi) vagyok a nem kívánt, de maradt csak azért, mert féltek, hogy az abortuszt, és ragaszkodott hozzá, nagyi (ami nagyon sajnálom. Jobb lenne csinálni egy abortusz). Így élnek és úgy érzi, nem kedvelt szörnyű (különösen az volt a nővére volt, amit összehasonlítani, és láttam az összes barátunk, hogy szereti őt sok más)! El sem tudja képzelni, mennyire érzem sértett és mennyire sikerül ezen az alapon. Én most 23 és nőnek az évek egyfajta - ha egy személy nem köteles, nincs ilyen (csak nem tetszik). Én egy szép, intelligens lány, mindig jól járt, tette előleg, hanem a kisebbrendűségi érzés és a bizonytalanság marad, és jól érzi magát. Csak magamat erkölcsi érvénytelen. Mindig az az érzésem, hogy nem érdemli meg, hogy szeressék, mert soha nem éreztem, mint a gyermek. Így élek - Tipo mindig valaki valamit, hogy, de soha nem kapnak semmit cserébe, azt kell szeretni, és mnya nem, mert egy másik kép nem látott.

Ne rongálja a baba!