Neva Masquerade kiscicák 1

A kennelben születtek Neva Masquerade kiscicák!Üdvözlünk! Köszönjük a látogatást, hogy a tenyészetben Neva Masquerade macska „szeretett Beauty”!

A Neva Masquerade macska - a bajnok Bohemia Szeretett szépség színe kék-cirmos pont, Champion Mara szibériai Gem színe kék-cirmos pont, Champion Darling Nevada színe kék-cirmos pont és Champion of Narnia Neva Pearl kék szín-cirmos pont. A Neva Masquerade cica találtak egy szerető otthont számos országban, köztük sok, hogy egy sikeres kiállítási karrier, győztes kiállításokon.Szibériai fajta macskák népszerűsége, nevezetesen COLORPOINT variett, lendületet évről évre. Neva Masquerade macska már régóta fémjelzi a hazai macska.Ezek harmonikus, erős, szép, kedves, rendkívül barátságos és ragaszkodó állatok megnyerte a szívét egyre többen.
Is kínálunk, hogy megismerjék őket közelebb.

A weboldal tartalmaz egy csomó fotó a gyártók és a Neva Masquerade cicák minden alom. És láthatjuk a fotógaléria a felnőtt állatok, sokan közülük saját személyes oldalak.

Ha van egy vágy, hogy vesz egy Neva Masquerade cica az oldalon „Eladó Neva Masquerade kiscicák” lehet választani maguknak kotonochka. És akkor otthon nem csak kedvtelésből, hanem egy barátja és társa, és vigaszt a lélek és kedves a szemnek, és nagyon harmonikus, amely az úgynevezett boldogság.

E-mail: nevacats@yandex.ru
vk.com/nevacats
www.facebook.com/galina.naumova.5811