Neva Masquerade macska Moszkva - ezüst erdő óvoda szibériai és Neva Masquerade macska

A nevem Viktorova Irina, én óvoda tulajdonosa, hitelesített felinologist, állatorvos. A tenyészet szibériai macskák szín-pont (Neva Masquerade macska), és mi Moszkvában.Neva Masquerade macska Moszkva - ezüst erdő óvoda szibériai és Neva Masquerade macska
Az oldalon ismerkedhetünk meg macskák, lásd a képeket Neva Masquerade kiscicák. született a kennel, tanulni a történelem a kialakulását és fejlődését az orosz macska fajták, a történelem, a megjelenése a Neva Masquerade macska (egy változata a szibériai macska). hasznos információkat a szabványok és jellemzői a jellegét és tartalmát szibériai és Neva Masquerade macska, olvassa el hasznos cikkek etetés a cica szükséges állatorvosi tevékenységet. És, persze, akkor vegye fel a Neva Masquerade cica, új családtag, a kedvtelésből tartott vagy élvezze velünk, hogy belevetette magát a lenyűgöző világába macska, macska mutatja, tenyésztés és fejlesztése Neva maskara macskák tenyészteni.Miért csináljuk ezt az egészet? Milyen célokat akarunk elérni? És általában, miért van erre szükség?

Először is, felinology ez nagyon érdekes, ez egy külön nagy élet. Tervezés párzás, a szülés és a nevelés kiscicák, megszerzése becslést végzett munkája kiállításokat elismert szakemberek, és ugyanazt a lelkes emberek, utazni a különböző városok és országok között. Részvétel a szibériai fajta fejlesztése és javítása a macskák általában, és annak változatai Neva maskara macskák különösen.