Newfoundland Newfoundland fotó vásárolnak olcsó, így, olcsó eladási szabad Newfoundland

Newfoundland fajtastandard

Newfoundland Newfoundland fotó vásárolnak olcsó, így, olcsó eladási szabad Newfoundland

Fotó: Newfoundland - az egyik legnagyobb kutyafajták

Newfoundland Neck izmos, hosszú és erős, úgy tűnik, hogy illeszkedjen a fejét a fenséges és nemes. Ez nem megengedett jelenléte kifejezett lebernyeg. Ház egy hatalmas és erős, izmos és széles hát, gyomor nem okos, hanem rendkívül sag nem. A mellső lábak egyenesek, mozgó állatok lassú ügetés. Könyök erősen a mellkas, lekerekített mancsok, hosszú, ívelt, jól fejlett membránok és a fekete vagy színes kürt karom. A hátulsó lábak jól fejlett, mert ők felelősek az úszás sebességét, és hogy az állat, hogy elsöprő mozgások. A hátulsó lábak zárva vannak, ha farkasköröm, eltávolították őket. kutyák farok széles és erős, valamilyen kerék, amely segít a kisállat úszni. Ha a kutya állva, a farok van hagyva, annak hossza legyen akár a csánk vagy kissé alatta.Newfoundland szőrzet nagyon észrevehető: a kutya a fajta víztaszító, kétrétegű A fedőszálak egyenes, hagyjuk egy kis fodrozódás. Az aljszőrzet sűrű és puha, a nagy részét a haj középpontjában a far és a mellkas, a fej haj puha és rövid. A kutya lábát lehet tollas, a frakk vastag és hosszú.

Newfoundland Newfoundland fotó vásárolnak olcsó, így, olcsó eladási szabad Newfoundland

Fotó: Newfoundlands lehet fekete, barna és fehér és fekete

Ami a színes, akkor lehet barna, fekete, és a fehér és fekete, árnyalatok kell telíteni, engedjük, hogy a fehér jegyek a mellkason, a farokvég vagy láb. Kutyák minden színben jelennek meg ugyanabban az osztályban. Férfiaknál a normális növekedés és súly - 71 cm és 68 kg súlyú nőstények - 66 cm, 54 kg. A kutya nem csak nagy, hanem megfelelően és harmonikusan hajtva. Bármilyen eltérést a szokásos minősül hátrány. A kutya kizárásra kerül, mert a rossz szín, vagy egy sima szőrzet fedél, rossz karakter, malocclusion, vagy elcsúszott az állkapocs.

Néhány szó a természet Newfoundland

Az újfundlandi csodálatos karakter - engedelmes és nyugodt állatok, akik szeretik, és türelem kell kezelni minden tagja a családnak. Nem zavarja, hogy túlzott ugatás, de gyakran méretük elég szokatlan kutyák, vagy idegenek nem akar menni a ház közelében. Newfoundlands nagyon elkötelezett ember, így nem tűri sokáig elválás, és még inkább a változás tulajdonosok.

Képviselői a fajta konfliktus-mentes, így könnyen kijönni a kutyák, még a kisebb fajták, egy kis szocializációs ilyen jóindulatú óriás szokni minden háziállat, ideértve a macskát. Annyira beteg, hogy gyakran macska alszik a hátadon vagy újfoundlandival kapaszkodott a meleg oldalon. Eddzük a kutyákat nagyon egyszerű: mert gyorsan megérteni, hogy mit várnak el tőlük, azt akarja, hogy a fogadó, és engedelmeskedni parancsokat. Newfoundlands nagyon érzékenyek a sír vagy a kritika, így jobban indulat gördülő kímélve módszerekkel, nem a büntetés és bátorítást.

Newfoundland Newfoundland fotó vásárolnak olcsó, így, olcsó eladási szabad Newfoundland

Fotó: Newfoundland - egy kutya egy jó karakter

Newfoundlands független lehet, de ez nem jelenti azt, hogy hajlandó lemondani részeit ragaszkodás. Ezek a családi kutyák hatalmas a kínálat a türelem, jól kommunikálnak a gyerekekkel és nagyon szeretem őket. Gyerekeknek - ez hű ápoló és társa, aki figyelemmel kíséri a biztonságot. Newfoundlands szeretnek úszni, és minden alkalmat megragadnak, hogy úszni, szeretnek utazni és utazni jól tolerálható, így ha van egy társ utazások - Newfoundland kitűnő választás.

A séta a kedvtelésből tartott állatok viselkednek nyugodtan provokáció adnak arra, hogy más kutyák ritka, de ez nem jelenti azt, hogy veszély esetén a Newfoundland nem védi egy szeretett tulajdonosa. Úgy viselkedik, anélkül, fenyegetés, de az őrök és védő ösztön, amit tökéletesen kidolgozott. A kutyák olyan erős, hogy tudtak húzni egy fuldokló a vízben egy felnőtt, vannak esetek, amikor háziállat lebegett több kilométerre, visszafogja a megmentett.Eredetét és kialakulását a Newfoundland fajta

Született a fajta kell tekinteni Kanada - part Labrador és Újfundland, ami után, sőt, az úgynevezett egy kutya. Az ősök a modern állatok tekinthetők fekete hosszú szőrű kutya, hogy használták vezetni hám és húzza ki a tengerből hálózatokat. Miután felfedezték ezeket a földeket, akkor rohant a halászok Portugália, Franciaország, Anglia és Spanyolország, akik hozták a kutyák. A formáció a Newfoundland vehettek részt pireneusi hegyi kutyák, husky, Nordic szánhúzó kutyák. De csak a legnagyobb példányok, amelyek és használt munkával kapcsolatos a tengerbe.

Az újfundlandi érvényesül vér masztiff hasonló kutyákat, de reprodukálni a pontos történetét lehetetlen, mert nincs a teljes dokumentációt. A zord éghajlati és nehéz életkörülmények a kutyák nem több szívós és erős: túlélő, akik tudják, hogyan kell úszni, szánhúzó kutyák, drag csónakok és hálók nagy volt, izmos és erős. Egészen a 19. század Newfoundland nem büszkélkedhet olyan lenyűgöző méretű, mint most, úgy tűnik, vezetett ez az eredmény a keresztező más fajták.

Newfoundland Newfoundland fotó vásárolnak olcsó, így, olcsó eladási szabad Newfoundland

Fotó: Homeland Newfoundland tartják Kanada

Hosszú ideig, Újfundland volt egy működő fajtát - szállítottak terhelések, döntetlen a 3-5 kutyák. A 18. században a tenyésztési Newfoundland vette az angol szurkolók, Liverpool alakult a gyerekszobában, ahol a képviselők a fajta, és egész Európában elterjedt. A 19. században ezek a kutyák vették a hajó tengerészek Newfoundlands tudta megjósolni a rossz időjárás és azt az irányt, amelyben a föld ugat. Ez a kutya vált jelképe a jó szerencsét.

1860-ban, 6 Newfoundlands mutatták be a kiállításon Birmingham 1864 egyik képviselője a fajta volt a győztes, akkor egyértelműen a Prince of Wales. 1878-ban a győztes hozott egy ménes könyvet, és 1886-ban volt egy csapat rajongó ezeket az állatokat. A 18.893 évente a klub nyílt Németországban később csatlakozott a Hollandiában és Skóciában. 1885-ben az amerikai csapat Newfoundland-ben alakult, úgy vélik, hogy az egyik, és a legidősebb. Nos, ez a fajta ismert szinte minden országban a világon.

Newfoundland Newfoundland fotó vásárolnak olcsó, így, olcsó eladási szabad Newfoundland

Fotó: Newfoundland - páratlan életmentő!

Érdekes tények Newfoundland

  • Magyarországon Newfoundlands néha búvárok, bár ez egy másik fajta;
  • Newfoundlands szeretik haszon: ezek a teherszállítás, a fogás szánkók, a gyermekek védelme, különösen a víz - a kutya nem hagyja, hogy a gyerek menjen mélyebbre ő lesz az alján a lábat;
  • Ez páratlan mentők, vannak esetek, amikor Newfoundland úszott 20 km a kimentett személyek
  • A természet adta képviselői ez a fajta csak annyit kell tenni azok jól érzik magukat a vízben - egy vízhatlan kabát vastag alapozás, erős izmok, és még úszóhártyás lába;
  • Ezek a kutyák gyakran álmok, akkor nyugodtan élvezni valamit, csóválja a farkát, vagy futni, és keresztbe lábait;
  • Newfoundlands voltak a kedvenceim a sok híres ember - Charles Dickens, Richard Wagner, George Byron, Robert Burns, James Fenimore Cooper, Charles Darwin és mások.

Becenevek Newfoundland

Amikor kiválasztunk egy nevet kedvence, figyeljen az erősségek és a dallamos neveket. Lehet amerikai változatok (valójában született a Newfoundland éppen ezen a kontinensen). Nevek Lányok: Betty, Greta, Alma, Jess, Annie Bell, Cassie, Flora, Sammy, cseresznye, Kara, Julie, Ruby, Linda, Roxy, Sherry, és mások. Fiúknak: Jack fiú, Sam, Fred, Turbo, Harley, Basti, Black, Wally, Barney, Jas, Hector, Pumbaa, Hugo, Rufus, Teddy, Jas és mások.

Newfoundland Newfoundland fotó vásárolnak olcsó, így, olcsó eladási szabad Newfoundland

Care Newfoundland

Újfundlandi kutya fajták igényelnek rendszeres karbantartást: gyakran elhalványul, és luxus gyapjú is félrecsúszik. Kívánatos, hogy hetente 3-4 alkalommal, hogy fésülje a fedél egy kemény sörtéjű kefével. Mats vágott különleges koltunorezkoy. Évente kétszer, tavasszal és ősszel, kutya alapozás teljesen frissített, ezért célszerű ebben az időben a fésű vele gyakran.

Gyapjú Newfoundland vízálló, úgy borított egy réteg természetes kenés, így nem erőszakkal fürdés háziállat, különösen azért, mert egyszerűen szeretik a víz. Ha már az újfundlandi bekent kosz, használjon száraz sampont. Rendszeresen mosson állat szeme és füle, ellenőrizze a jelenlétét a fertőzések és gyulladások kezelésére. Takarmány is kell a kiegyensúlyozott, mert ezek a kutyák nem nagyon aktív életmód.

Newfoundland - higgadt, nyugodt fajta, így nem valószínű, hogy kezdeményezni fogják a hosszú sétákat, de mégis, akkor feltétlenül vonja vissza a kedvtelésből tartott az utcán, ahol már jó futni róla, de ne hagyjuk, hogy túl gyakran pihenni, mert a képviselők a fajta hajlamosak az elhízásra. Mivel ezek az állatok súlya sokat, ne próbálja kényszeríteni őket, hogy futtatni a fenti képességeik, jobb, ha inkább egy kellemes sétával vagy egy szelíd sétát. Ahelyett, hogy egy labdajáték egy lehetőséget, hogy jobb lesz, Newfoundland úszni a folyó vagy tó - ez kapnak valódi öröm.

Newfoundland Newfoundland fotó vásárolnak olcsó, így, olcsó eladási szabad Newfoundland

Között a negatív jellemzői ennek a fajta lehet jegyezni nyálfolyás, ez olyan, mint ez nem mindenki számára, de meg lehet bocsátani a kutya ezt a gyengeséget, mert van egy nagy karakter. Továbbá arról, hogy az állat ne melegedjen túl, mert van egy nagyon vastag és meleg gyapjú. Minden állat más, de még mindig szüksége van a figyelmet és gondoskodást, amelyre köszönöm, hogy szeretettel és odaadással.