Nézze meg, mennyivel nőnek a szőrszálak elmúlt hónapban

Hair minden személy számára is megfelelő értéket, mivel az a része, amelyen keresztül a nők és férfiak egyre vonzóbb. Különösen hajszín fontos a nők számára, és valamivel kevesebb a férfiak. Azt is működnek amellett, hogy a vonzerejét a védelmi funkció, amely elsősorban a megelőzés a fejbőr a hatását a különböző tényezők. Ezen kívül néhány országban még a fejetek hajszálai minősülnek intim helyen, hogy a nőknek joguk, hogy nyitott az emberei csak.emberi haj van egy csomó titkot, de ebben a helyzetben, nézd meg a részleteket, hogy mennyi nőnek, lásd naponta? Tekintsük az összes fajok nőnek az emberi test, és elemezni részletei ahogy felnőnek az elmúlt hónapban, évben, naponta.

Lányok szép hosszú zsinórra egy nagyon fontos téma a csábítás a férfiak, így mind a valós szex célja nem csak, hogy vigyázzon rájuk, hanem figyelemmel kíséri a növekedésüket.

Nézze meg, mennyivel nőnek a szőrszálak elmúlt hónapban

növekedési ütem

Többnyire aránya hajnövekedést egy egészséges ember legyen 1,5 cm-nél havonta. Ez a szabály a közös alapot és hogy ellenőrizzék a növekedés mértéke a szőrtüsző. Egyes emberek, ez a szám eléri a 2 cm-es, és valaki megpróbálja, hogy a változások, ha csak egy pár millimétert.

Az arány nőnek, befolyásolja egy csomó más tényezők, amelyek befolyásolják az egész ember. Ezen tényezők közé kell kiemelni:

  1. Személy kora. Az idősek és a növekedési ütem lelassul, sőt megáll.
  2. A krónikus betegségek.
  3. A hiányzó jótékony vitaminok és tápanyagok, hogy a szervezetnek szüksége van erre.
  4. A jelenléte a gombás betegségek főleg a fejbőrön.
  5. Gondoskodás hiánya, elmaradása a higiéniai szabályok betartásával, és így tovább. N.

Mindezek kulcsfontosságú tényezők nemcsak csökkenéséhez vezethet a növekedési ütem, hanem vezethet a veszteség megjelenése nélkül újakat.

Így, ismerve a hozzávetőleges aránya a haj növekedését, ásni a témában, és megvitatják, hogy milyen fajok vannak az emberben.

Nézze meg, mennyivel nőnek a szőrszálak elmúlt hónapban

Mielőtt rátérnénk a téma, hogyan növekszik a hosszú haj emberben, először is meg kell figyelni, hogy a fajta.

Tehát, három típusú haj emberben, amelyek úgynevezett:

- Szúrós.
- Rod.
- vellus.

  1. Szúrós típusú durva és bevonjuk a bőr felületén egy pubis, hónalj, a fül, az orr. Szemöldök és szempilla is tartozik ebbe a típusba. Szúrós fajok száma elhanyagolható, hiszen csak bizonyos területeken az emberi szervezetben. De a fő jellemzője a merevséget.
  2. Vellus. Ez a fajta szinte minden emberi szervezetben, mivel ezek található szerte a bőrt. Minden ember más és más jelentése a jelenlétüket. Is más és mélysége tüszők, ami hatással van a hossza a haj. A hozzávetőleges száma 10-20 darab egy cm2.
  3. Rod vagy hosszú. Ez főleg a haj a fej és az arc. Egyes források közé hónaljszőrzetet erre a fajra, de ténylegesen tekinthető a szúrós. Az összeg a haj a fej és az arc mintegy 90-150.000.


növekedés időtartama

Nézze meg, mennyivel nőnek a szőrszálak elmúlt hónapban

Az időtartam növekedés elsősorban attól függ, a következő tényezők:

- szex
- a haj vastagsága
- színe

Azoknál a nőknél, tart a növekedés a legmagasabb, míg a férfiak esetében, éppen ellenkezőleg, minimum. A férfiak, jellemző a magas aránya szőrnövekedés az arcon: szakáll, bajusz. A fej nőnek intenzívebb a nők, különösen a közötti időszakban 15 és 30 év. Jelentőséget a természetes hajszín és a számuk. Barnák számuk 102.000, szőke - és 140 vörös, csak 80 ezer.

Minden nap, minden személy elveszíti 50-100 szőrszálakat, de - ez is függ az ellátást. Azoknál a nőknél, az összeg a lerakódás sokkal nagyobb, és kisebb, mint a férfiak. A várható élettartam az egészséges haj 5-10 éves kellő gondossággal.

Így, úgy, hogy milyen gyorsan nőnek egy személy egy nap, hónap, év.

Számos tanulmány szerint, azt találták, hogy növekszik a mérete 0,35 mm haj nap. De még itt vannak árnyalatok, különösen nyáron és tavasszal a növekedés nagymértékben fokozódik, mint a téli hónapokban. Éjszaka is nőnek sokkal lassabban, mint a nappali. Ha gyakran mos hajat, a haj gyorsabban nő a 1,5-szerese.

Nézze meg, mennyivel nőnek a szőrszálak elmúlt hónapban

Egy másik nagyon fontos fogalom, hiszen a növekedési ciklus, amely a személy kora. Ahogy egy fiatal férfi haj növekedését jóval magasabb, mint a kor 40-50 év, és majdnem megállt a növekedés 60-70 év.

Vannak három szakaszban a növekedési ciklus, amelyek úgynevezett:

1) intenzív. Az időtartama 2-5 év.
2) az átlagos. A növekedés lelassult, ami végül megjelenése a harmadik szakasz.
3) leáll. Növekedési teljesen leáll, és elveszti a szőrtüsző.

Több mint egy életen át, az emberi növekedési ciklus fent bemutatott ismételjük 25-30-szor.

Nézze meg, mennyivel nőnek a szőrszálak elmúlt hónapban

Ha észreveszi, hogy a haj az elmúlt hónapban nem nyereség több mint 1 cm-nél, akkor felül kell vizsgálni a tárgyak vigyázzon rájuk, és maga a folyamat. Nem kizárt, továbbá a jelenléte a különböző betegségek, ami csökkenti a növekedést, vagy akár vezethet a teljes megállás.

Nagyon fontos figyelni, hogy a különböző tantárgyak és hajápoló szerek. Ez a vegyi anyagok használata, hőkezelés és más módszerek ellátás jár a fékezést és lassítja a folyamatot. Ezért, ha úgy találja, hogy a hossza a hónapban szinte nem növeli, szükséges, hogy nézze meg a bőrgyógyász és felülvizsgálat kezelések.

Mérjük meg a haj növekedését az elmúlt hónapban sokkal valóságosabb, mint - csináld a nap. A mérés során a következőképpen kell eljárni: a mért tüsző alkalmazni színes anyag (egy jel), és mérni a hosszát. 30 nap után, meg kell találni a tervezett tüsző és termel a mérést. Ezen eredmények alapján, minden nő teszi a megfelelő kimenetet.

Így tudta, hogy a haj egy hónap alatt nőtt 1,5 cm átlagban lehetséges elkezdi számolni a nyereség az év során.

Ha egy hónapon haj növekedése 1,5 cm, az évben eléri a 12-15 cm-t. Ha az érintett személy a negatív tényezők, ezek hossza lehet akár 10 cm-es 12 hónapos, de a megfelelő ellátást, éppen ellenkezőleg, az év növekedés lesz 15-18 cm.

Nézze meg, mennyivel nőnek a szőrszálak elmúlt hónapban

Az érési folyamat és az elöregedés az emberben, illetve minden évben egyre kevesebb források hajápolási. A test expends több erőforrás fontosabb szervek, a haj és ezért nem figyeltek a fékezés és megáll a növekedés.

Ha ugyanaz a személy az egész életen át vezet, az egészséges életmód, a megfelelő táplálkozás és az öngondoskodás, az oka megállás a növekedés ott. Azt is meg kell jegyezni, hogy az élet minden tüsző képes növekedni 25-30 új haj. Amikor öregszik (5-10 év), esik, és alkot egy újat a helyére. Évre nő elég tisztességes fodrász, de a folyamat láthatatlan, mert a tüszők frissülnek különböző időközönként. Számolja éves növekedésnek felel meg elég nehéz, mivel van egy valószínűsége, hogy a tervezett haj. Ezért, ha azt szeretnénk, hogy megtudja, mennyi növeli az év során, akkor el kell végezni a jelölést legalább 5-10 szőrszálakat a fején.

Így, ha azt vette észre, hogy a haj kihullik csak és helyükre nem nőnek újak, szükséges, hogy kérjenek segítséget a trichologist vagy a bőrgyógyász.

(1 szavazat arány: 5.00 kívül 5)