Nő nevetni könnyen))

Pszichológusok azt találták, hogy egy ember, aki képes nevetni egy nő az ágyban könnyen.

Nő nevetni könnyen))

Nincs semmi, ami díszíti egy férfi és emeli a szemébe a felesége, mint egy jó humora. Hogy ez tükrözi az emberi elme. Ez meggyőzte sok. Wit segít a férfiaknak sok esetben.Voltak idők, amikor ez volt a humora lett nagyon pálca - pálca, ami segített megoldani sok problémát. Agility - az egyik legfontosabb tulajdonságait minden ember. És néhány közülük, az is egy jó bevételi forrás. Ma nagyon népszerű a nevei a különböző vígjáték - mutatja. Humoristák vált igazi szex - szimbólum korunk. És ez nem meglepő, hogy egyszerűen nincs felszabadulását a rajongók.

Egy új tanulmány azt mutatja, hogy a nők sokkal lenyűgözte a férfi, miután egy könnyelmű. szépnem képviselői úgy vélik, hogy a férfiak képesek nevető nő, intelligensebb és sokkal érdekesebb, hogy azok, akik mennek túl sötét és komoly. Szerintük ezek a férfiak sokkal becsületes és őszinte.

Bár számos tanulmány kimutatta, hogy a humor semmi köze az értelem az ember, a tudósok meg vannak győződve arról, hogy ez nem véletlen, hogy sokan, akik keresnek annak második felében, a legfontosabb igény előadott jelenléte egy ember humorérzéke. Ez majdnem a második a vágy, hogy a partnerük után hűséget. A nők vonzódnak a férfiak humorérzéke, mert azt sugallja, hogy egy ilyen partner lenne egy jó kereső neki, és a jövőben a gyerekek.

Nő nevetni könnyen))

Kristofor McCarty (Kristofor Mccarty) származó Northumbria University, a tanulmány vezetője, azt mondta, hogy a felmérés egyetlen év közötti nők 20 és 50 év azt mutatta, hogy a valós szex, nagyon szeretnék látni egy potenciális partner jó a humora. Csaknem minden második úgy hajlott, ez az egyik legfontosabb tulajdonság az ő partnere. Pszichológusok magyarázza ezt az a tény, hogy a nők érzékelik a humorérzék egy férfi, mint indikátor akut elme, értelem és a találékonyság. És ez az igazság. Intelligencia egy nagyon fontos is vonzza a legtöbb képviselői a másik nem. Szerintük, egy okos ember tudja, hogy a jövőben az utódok.Azonban nem minden vicc érzékelik egyformán jól. Humor kell igazán szellemes és finom nő reagálni a helyes utat. Ez a finomság és az élesség viccek jellemzi az ember a pozitív oldalon. Humor ne legyen túl durva, vulgáris.

Dzheyms Korden (James Corden), csillag egyik legnépszerűbb sorozatok, elismerte, hogy mindig a humorérzéke, mert serdülőkorban, segített neki foglalkozik a másik nemmel. Mivel a természet nem egy szép ember, soha nem hiányzott a női figyelmet. Mivel a jó humora, a rajongók nem volt kiadás. A humorista ismert a túlsúly. Ennek ellenére, mindig humorral kezelni a fizikai hiányosságok tudott nevetni egy nő. És hogy úgy véli, egyik fő előnye.

Nő nevetni könnyen))

Elmondása szerint, kell, hogy legyen, vagy Brad Pitt Dzhorzhem Kluni vonzza a lány, aki szeret. Elég, hogy megmutassák egy éles elme. Hála neki, a humorista most egy kapcsolatot egy híres színésznő Sheridan Smith (Sheridan Smith), mely még ma is az egyik legszebb nő Hollywoodban.

Értékelni a fontosságát humorérzéke férfiaknál, egy kis felmérést végeztünk a szakértők. Férfiak le magad, és a funkciók a karakter. Akkor adják olvassa el a leírást a nők. Tíz ember le magukat a nagyon vicces formában, és a többi tíz csak alkalmanként használják eszüket. Ennek eredményeként azt találták, hogy a nők jobban érzékelhető pontosan azok az emberek, akik több használt viccelődni, és megmutatta az ő esze. Ők tisztelik okosabbak, akik kevésbé szellemes is.

Szerint a legtöbb nő, akkor ezek az emberek szeretnének látni, mint potenciális partner egy hosszú távú kapcsolat. És ez volt a ez az apa a gyermek álmodnak. A nők is azt mondta, hogy a férfi egy erős humorérzék is jó barátságot. Van egy barátom, egy nagyon jó humora van - a vágy a sok közül.

Nő nevetni könnyen))

Érdekes, hogy a férfiak előnyben részesítik a minden pontosan az ellenkezője. Ha a nők nagyon fontos, hogy a partnerük képes volt nevetni, majd a férfiak inkább a lányok komoly. Amint azt a közvélemény-kutatások, nem minden férfi, mint a vidám lány. Szerintük ez nem egy komoly partner, ezért megbízhatatlan. Nevető nő nem tekinthető okos.

Pszichológusok nehéz megmagyarázni ezt az igazságtalanságot: miért a férfiak viccek és nevetés - intézkedés az intelligenciája, a nők éppen az ellenkezője. Mindkét férfi még mindig tartják be a régi nézetet, hogy a legjobb dekoráció nők, még mindig mosolygott, de szerény, kedves. Ez az, ami annyira vonzó a legtöbb az erősebb nem.

Akár hiszed, akár nem)))

Nő nevetni könnyen))