Növekvő citromfű otthon egy ablakpárkányon, ötletek kertészek

Üdvözlet barátok a kertészek tanácsot. Melissa - egy hosszú távú kultúra, ami nem csak hasznos a szervezet számára, hanem egy kellemes, kifinomult illat.Szoktunk teát inni mentával, de ha hozzá egy csipet citromfű, akkor lesz erősebb és aromás íze, és különben is, lefekvés, mint a bunda.

Növekvő citromfű otthon egy ablakpárkányon, ötletek kertészek

Még kiderül, kiváló megőrzése levelei citromfű, levesek, italok. Gyógyszerként van vízhajtó hatása, fájdalomcsillapító, izzasztó, és hozzájárul a normalizáció a gyomorban.

Általában kertészek nem nélkülözheti az ilyen fű, citromfű vetni a kertben, és élvezze a betakarítás több éve. De lakosok a lakások sokkal bonyolultabb, van egy kérdés, hogyan növekszik a citromfű otthon?

Növekvő citromfű egy ablakpárkányon

Mi istállót langyos víz, a talaj és a növényi magvak. Amíg az első hajtások, szükség van kétnaponta nedvesítsük meg a talajt, de nem tölti azt. Mert túl nedves talaj gyakran növényt fertőző gomba.

A magvak általában mintegy 10 nap, de néha akár 20 Szükség van annak biztosítására, hogy a hőmérséklet 10 fok feletti egy hónapig. Május elején, a hajtások ültetik hosszú virágárusok, a parttól 15 cm-re egymástól, előnyösen egy sorban, és tegye az erkélyen.

Ha igazi levelek, a növény lehet elvékonyodott a kardforgatás, akkor nem kell. Most, hogy tudod is, hogyan növekszik a citromfű egy ablakpárkányon.

Az első életévben közel a gyökerei a levelek jelennek meg. A lázadás a zöld és virágzó lesz, amíg a következő évben, és akkor távolítsa el a növény, ezt meg kell tenni csak addig a pillanatig, amikor a növény fogja dobni a rügyek.Otthon, a növekvő citromfű nem egy nagyon egyszerű feladat, de mégis valóságos. Kívánatos, hogy a virágárus növények kellően megvilágított helyet, de ha ez nem áll fenn, és a homályos. A növény néha eléri a magassága egy kicsit kevesebb, mint fél méter.

Öntözés szükséges balzsamot hetente háromszor. A leghasznosabb a növény - levelek, ezért jobb bokrosodás, szükséges, hogy elkerüljék azt virágzás és a bimbók letörnek, ha a növény növekedni fog körülbelül 20 cm.

A nyár folyamán, a levelek lehet vágni akár 4-szer, ha szükséges. Vágjuk ki, ha 45 cm magas, de nem teljesen, így 10cm.

Az erkélyen, akkor hagyja el a gyárat, amíg az első fagy, vagyis késő őszig. Egy kiváló műtrágya a citromfű egy tinktúra tojástartó és a tealevelek.

A veteményeskert az ablakon, mi mást lehet termeszteni egy ablakpárkányon

Otthon az ablakpárkányon is termeszthető nemcsak egy balzsam, hanem hagyma, fokhagyma, petrezselyem, saláta, és még a paradicsom és az uborka.

Ennek legfőbb feltétele az ilyen termesztés világítás és a hőmérséklet. Általában, ha a palánták nem elég világos, hogy felhívjuk, ez lesz törékeny és gyakran meghal, vagy ha életben maradt, majd vele kicsit zavaró.

Ha a helyiség hőmérséklete alatt van 17 fok, növények gyökerei rothadás. Ha képesek létrehozni a megfelelő feltételek a növények, akkor kezdhetjük a tenyésztési eljárás során.

Válassza magok ültetése korai fajták szüksége aluli. Ültetés előtt a magokat általában áztatott mangán lehet egyszerűen a vízben körülbelül három órán keresztül.

Töltsük virágcserepek keverékével talaj, a magjait óvatosan, ne próbálja meg egyenletesen. És a tetején nagyon kicsit megszórjuk őrölt. Inkább gyorsan kihajt magvak édeskömény, bazsalikom.

Ha vásárolt palántákat, mint a menta, rozmaring, hogy a kis lyukak a fazekak és ásni a gyökerei a növény 2 cm és a parttól 5 cm-re egymástól.

Ne felejtsük el, hogy alaposan öntözni előtt, amikor a magok elkezdenek csírázni. Aztán kissé megöntözzük. Meg kell betartani a növények, és ha észreveszi, hogy felhívjuk az egyik oldalon, viszont a pot, hogy szárak igazítva.

Hogyan növény hagymát. Általánosan vízbe. Ehhez a szokásos módon vegye nagy izzók lehet még mit -, hogy egy sor görgő sejtek, mint a jég, és átterjedt az íj, az egyetlen módja, hogy az alap az izzó nem volt a vízben, csak az a hely, ahol a gyökerek kell lennie.

Hamarosan ott nő. Roots telíti vízzel és gyógynövények megy a növekedéshez, akkor lehet vágni, ő lesz újabb gyors növekedésre. Rendszeresen cserélje ki a víz friss, és amikor azt látja, hogy a hagyma megpuhult - helyette egy újat.

Ügyeljünk arra, hogy újra: