Növekvő földieper otthon


Növekvő földieper otthon

Növekvő földieper otthon

Növekvő földieper otthon

Növekvő földieper otthon
Az egyik finom, egészséges, és szerette az összes gyümölcs eper. Gazdag vitaminokban és nyomelemekben, ami tudjuk javítani az immunrendszert, és védik a szervezetet a megfázás és a különböző fertőzések. Ebben a cikkben fogjuk megvitatni részletesen, hogyan kell sikeres nő ez hasznos bogyó otthon, nézd meg az alapvető titkait gazdálkodás.Eper talált alkalmazása a népi és a hivatalos orvoslás. Segít a különböző betegségek kezelésében. Szamóca is széles körben használt kozmetikumok tápláló maszkok és krémek, valamint a fejlesztés különböző típusú diéta.

A főzés, eper alkalmazunk előállítására lekvárok és befőttek, desszertek, sütemények különböző és termel az ebből a bor és a likőrök. Különösen hasznos eper a hideg évszakban, amikor ki vagyunk téve a megfázás. Eper sikeresen teszi ki a hiányzó vitaminokat a szervezetben, és a tea eper lekvár, beveszünk egy eufórikus boldogság és öröm!

Még eper nevezhető univerzális növény, mert a megfelelő mezőgazdasági technikák képes elérni termő egész évben. Ezért ez a növény lehet sikeres nő egy ablakpárkányon otthon.

Kétféle módon segíteni nőnek eper otthon: 1 - különböző kapacitások az ablakon, 2 - műanyag zacskók speciálisan ezekre a célokra.

Vessünk egy pillantást a részletes mindegyik módszer és látni, mit kell tenni a megfelelő fejlődését és termőtest a növények otthon.

Választott a évfolyam

Növekvő földieper otthon

Minden sokféle földieperfajtákkal ma ismert oszlik két fő típusa - bokrok és hang-Downing. Típus termőtest eper többször virágzó eldobható és termés.

Többször virágzó fajták eper kedvező körülmények gyümölcsöt évben mindössze függ napfény és az eldobható fajta termőtest hogy csak egyetlen növény egy szezonban.

Természetesen a termesztés eper az ablakpárkányon otthon a legalkalmasabb többször virágzó ampelnye eper fajták, amelyek nem túl válogatós a fény. Ültetni a cserépben cserjék ilyen eper kezd gyümölcsöt után csak két hónap. Termesztésre a legalkalmasabb hazai fajta „Geneva”, ami jellemző a magas termelékenység és gyors érését. Szintén jó érezni az ablakpárkányon beardless fajták „házi finomságok», «F-SSH1" , stb Lehetőség van arra is, hogy növekszik a jól ismert mezei „Koroleva Elizaveta”.

Előállítás zemlesmesi szamóca

Növekvő földieper otthon

Eper esetében illik bármilyen univerzális zemlesmes a virágok, zöldségek vásárolt a boltban. Azt is készít alkalmas földi magad. Ehhez meg kell, hogy egyenlő arányban erdőterület (lehetőleg puhafa), humusz és homok.

A fő követelmény, hogy a talajt eper a törékenységet és elegendő nedvesség. Meg kell jegyezni, hogy ha a földet a kert, akkor lehet fertőzött gyökér fonálférgek. Ezért használat előtt kell párolt ölni kártevők, hanem óvatosan, hogy shed egy rózsaszín kálium-permanganát oldattal. Ezt az eljárást követően, egy héttel később meg lehet kezdeni ültetés.

Alján konténerek ültetés epret kell töltenie a vízelvezetés, mert a növény nem szereti a stagnálás a víz. Vízelvezető szolgálhat törött tégla, kavics vagy duzzasztott agyag.

Felkészülés palánták ültetés

Növekvő földieper otthon

Ha nő a kertben többször virágzó földieperfajtákkal, fel lehet használni az ültetés az ablakpárkányon. Ehhez az ősszel ásni a szükséges számú bokrok, és tedd egy edénybe, borított földet, és tartsa hűvös, sötét helyre két hétig, hogy növényeknek szükségük van egy pihenő. Ezt követően meg kell ültetni az epret előkészített konténereket a földre. Ültetés kell tenni annak érdekében, hogy a rizóma a növény félig a földbe.

Túl hosszú gyökerek lehet vágni úgy, hogy azokat nem csatos a lyukba, és a növény után ezt az eljárást a gyors helyreállítást lehet helyezni meleg 20 fokos IAA oldatot 3-4 órán át. Kell elkészítenie az oldatot használva egy tabletta 5 lapra vizet. Ugyanez a megoldás a növények öntözött ültetés után a földön, amely hozzájárul a jobb gyökeresedés, és arra ösztönzi a gyökér növekedését.

Eper palánták is lehet vásárolni speciális gazdaságok szakosodott tenyésztési eper, vagy növekszik a saját eper a vetőmag.A választás egy csemete nem ajánlott bízni ismeretlen gyártók, mivel előfordulhat, hogy gátlástalan, és szerzett fokozat lesz elég alkalmatlan otthoni termesztés.

Epret termeszteni az ablakpárkányon a magok

Növekvő földieper otthon

Modern tenyésztők kivont különleges fajtájának szoba szamócapalántákat amelyeket magról nevelt. A legmegfelelőbb fajták termesztésére ilyen fokozatú „Supriya.” Súly bogyók eper 5-7 gramm, petefészek tűnik, 4 hónap után a csírázás után.

Vetési készítünk speciális tálakat jól tompította a földre. Magjait enyhén megszórjuk a földre, döngölt könnyedén és fedjük átlátszó film. Mikor lesz a hajtások, távolítsa el a fóliát, és tegyük a palántákat, a déli vagy délkeleti ablak.

Megjelenése után két valódi leveles növények belevetik magukat egy nagy tálba. A normális fejlődését a növény igényeit bizonyos mennyiségű ételek legalább 3 liter.

Care szoba eper

Növekvő földieper otthon

Gyűjteni a maximális termés az eper az ablakpárkányon kell létrehozni megfelelő feltételek a normális növekedéshez és fejlődéshez.

Növények kell helyezni a déli, illetve délkeleti ablakok télen, hogy kiegészítő világítás növény fénycsövek. Eper a normális fejlődés, szüksége van 12 óra fény naponta. Tudjon meg többet arról, hogyan lehet létrehozni egy mesterséges kiegészítő megvilágítást, akkor olvassa el a cikk „”

Az optimális hőmérséklet a növekvő földieper 18-20 fok. Ha a hőmérséklet alacsonyabb, szükséges, hogy további fűtési elektromos fűtőtestek.

Eper követelve, hogy a talaj nedvesség és a levegő, ezért meg kell itatni rendszeresen, megelőzése pangó, és spray a spray. Azonban fontos, hogy ne vigyük túlzásba - pangó okozhat gombás betegségek.

szamócapalántákat jól reagálnak a különböző kötszerek. Ezeket meg kell tenni, legalább havonta kétszer. Trágyázására, akkor egy univerzális komplex műtrágya beltéri növények vagy egy speciális műtrágya a szamóca. Abban az esetben, feleslegben nitrogén műtrágya üzem csak ad a zöld tömeget rovására gyümölcs.

Ahhoz, rögzítve a növény bogyókat, a talaj kell tartalmaznia elegendő mennyiségű vasat. Mert annak növekedését is kibír a földbe egy rozsdás szög, de a hűség jobb, hogy egy speciális megoldást levélpermetet szerves vegyületeket tartalmazó vas, amely megvásárolható speciális virágbolt.

Amikor eper kezd érett, akkor lehet megtámadta takácsatkák vagy botrytis. Az első jele a lézió szükséges permetezni növényeket tinktúra fokhagyma, amely a következőképpen állítjuk elő: 2 összetörni gerezd fokhagyma, öntsük 100 g meleg vízben, sört 2 h, majd szűrjük, és a növényeknél alkalmazott permetezővel.

Az aktív szaporodási növény benőtt bajusz, hogy lekötött nylon mesh vagy rácsos speciálisan létre, hogy a fiatal növények normális mennyiségű fényt. Eper bajusz sikeresen nőni palántákat. Erre a fiatal rozetta a levelek meghintjük őrölt és nedvesek, és miután gyökereztető elkülönül az anyanövény.

Miután elsajátította néhány egyszerű módszerek a mezőgazdasági technológia epret termeszteni otthon, akkor próbálja nő ez a bogyó nem csak saját szükségletre, hanem az eladó, a technológia használatára epret termeszteni a műanyag zacskóba.

eper termesztéstechnológia műanyag zacskók

Növekvő földieper otthon

Ahhoz, hogy hozzon létre egy eper ültetvény szüksége van egy csomó helyet. Ilyen célokra, akkor a legjobb, hogy illeszkedjen a szekrényben. Már a mérete függ a számát zsák palánták, amely lehet elhelyezni ott. A konstrukció speciális polcok elhelyezésére táskák több szintek és a terület mentéséhez. A szobahőmérséklet és a szükséges megvilágítás a szabványok fenn kell tartani, mint a fent tárgyalt. Annak érdekében, hogy a mozgás a levegő a szobában kell telepíteni szellőzést.
Az ágyak lehet rendezni a vízszintes és függőleges, minden attól függ, hogy mennyi szabad hely a szobában.

Előkészítése táskák palánták

A táskák, szükségünk van egy sűrű polietilén, jobban erősíteni. A zacskókat átmérője 16-20 cm.

Műanyag zacskók töltött egy speciálisan előkészített zemlesmesyu, amelynek összetétele a fent említett. Top táskák szorosan csomózott. Ezután az Ön döntése, ők sem függőlegesen felfüggesztett vagy rögzített vízszintesen, ahogy szeretné.

A polietilén bemetszi hossza 6-8 cm eltolt módon időközzel 20-22 cm, és elhelyezni a bokrok eper.

Öntözés eper ültetvény

A szemet ültetvények táskák rendkívül kényelmetlen, emellett rajtuk keresztül nem látni a szintet talajnedvesség. Ezért öntözés, akkor egy speciális öntözőrendszer egy nagyon egyszerű design.

Annak bemutatására kell, hogy egy kétliteres műanyag palackok, amelyek rögzített a zsákok palántákat. Minden egyes palack kap 4-5 csövek (használhatja a gyógyszer csepegtető), amelynek végei átbujtatják polietilén zacskók minden két láb. A palack tele van vízzel, ami fokozatosan behatol a csatornákon keresztül a földbe. Ahhoz, hogy a víz szabadon folyt a palackból, a tetejükön kell, hogy egy extra lyuk. Ez öntözőrendszer biztosítja a tökéletesen szabályos ágy nedvességet, ami a legfontosabb, ne felejtsük el, hogy töltse palackokkal. Mint a gyakorlat azt mutatja, egy szabványos zsák 1 méter per nap szükséges 2 liter vizet.

Care eper tapasz táskák pontosan ugyanúgy, mint a növények az ablakpárkányon. Ezek kell hogy elegendő mennyiségű fény, a nedvesség és a hő. Havonta kétszer, tette öltözködés, és a virágzás alatt biztosítani kell, mesterséges beporzás. Ezt meg lehet tenni akár manuálisan, akár egy rajongó, hogy tartalmazza azt a legkisebb energiaigényű levegőt fúj a virágos növények.

Növekvő földieper otthon

Növekvő földieper otthon - egy nagyon szórakoztató és hasznos gyakorlat, így Ön és családja számára nyújtandó friss vitaminokkal a téli szezonban, és vázák bogyós helyezni a párkányok, díszítik a belső lakása, így egy különleges íze és aromája a nyár.

Miután elsajátította elveinek mezőgazdasági technológia epret termeszteni otthon, akkor is kap további bevételi forrást, ami idővel válhat egy jó üzlet. Végtére is, földieper iránti kereslet az év minden napján, így ez egy jó forrása a vitaminoknak és ízletes bogyók, és a költség nem olcsó, még a nyáron, szezonális érési a nyílt terepen.

Azt szeretném, ha egy sikeres és bőséges termés!

Növekvő földieper otthon fotó


Növekvő földieper otthon

Növekvő földieper otthon

Növekvő földieper otthon

Növekvő földieper otthon

Növekvő földieper otthon

Növekvő földieper otthon