Növekvő paradicsom Business

Hogyan kell eladni a paradicsom a piacon. Üzleti paradicsom termesztését. Hogyan lehet pénzt a növekvő és eladási paradicsom.

Ha van saját telket, és a vágy, hogy pénzt, kezdje a termesztés paradicsom, ez elég magas hozamú növényi és ha tud nőni a jó termés, akkor jó pénzt keresni.Növekvő paradicsom Business

De mielőtt a termesztés paradicsom eladó, el kell dönteni, az értékesítési piacon. Tény, hogy nem olyan egyszerű, hogy növekszik a termelés, ez csak az érem, meg kell, hogyan kell eladni valamit.

Supply termesztett zöldséget a szupermarketekben gyakorlatilag lehetetlen, elég a beszállítóik is regisztrálnia kell az üzleti és adót fizet ezért, mivel minden a számítások vannak, nem készpénz.

Kis zöldség standokon is eljuthat a paradicsom, de a nagykereskedelmi árak és kis mennyiségben, és a szállítás könnyebben át végig ugyanazt a nagykereskedelmi ár a nagykereskedők.

Akkor vegye fel a paradicsomot termesztenek nagykereskedők, megtalálja őket a zöldség-, akkor jönnek a saját közlekedési neked, bár közvetlenül a területen, de a beszerzési árak körülbelül 3-szor kisebb, mint a kiskereskedelmi ár a piacon. Azaz, ha 1 kg paradicsom a piacon érdemes, mondjuk 30 r, a nagykereskedők vásárolnak a paradicsomot 10p.

A legreálisabb módja a termesztett paradicsom a normál kiskereskedelmi ár a zöldség piacon.

Ehhez akár egyedül állni a pult mögé, vagy bérel egy eladó, az ideális megoldás az lenne, ha a rokonok vagy barátok, akik eladni a piacon.

Továbbá, hogy szállít dobozok paradicsom a piacon, akkor kell a közlekedés, hogy milyen típusú gazella vagy haszongépjármű. Lehetőség van, és egy személygépkocsi egy trailer, de ez rendkívül kényelmetlen szempontjából a bejáratnál, hogy kirak az árut.Kereskedelmi a zöldség piacon lehet kétféleképpen történhet:

  • Kereskedelem az autót.
  • Kereskedelmi over the counter.

Kereskedelem az autó, ez, ha hívja a külön kijelölt területeken területén a piac és a kereskedelem közvetlenül gazellák, gyöngy vagy trailer autók. Ez a megoldás rendkívül kényelmes, nem kell húz körül láda paradicsom a számláló, üzlethelyiség közvetlenül a kocsi tegye az asztalra, és a kereskedelmi mérleg. Az ára a piaci díj (egyszeri használatáért fizetett üzlethelyiség) többször nagyobb, mint a kereskedelmi terület a számláló.

A második lehetőség az, hogy a kereskedelem a tőzsdén kívül. Az ára a piaci díj kevesebb, de tekintve a kirakodás az áru nem túl kényelmes, doboz paradicsom lesz folytatni az autó, hogy tegyen egy kereskedelmi.

Mi a megtestesülése a termesztett paradicsom választani, de minden esetben a legjövedelmezőbb eladni a termékeket a piacon.

Üzleti paradicsom termesztését.

Mint már említettük, a termesztés paradicsom, szükség föld termékeny talajra. Az első évben, akkor lehet kezdeni egy kis telket a 20-30 hektáros, ha a dolgok alakulnak, lehetséges, hogy bővítse a telepítési terület, mennyit, elég lehetőséget.

Növekvő paradicsom Business

Technológiai növekvő paradicsom, nem fogom leírni teljesen az információkat az interneten, ha azt szeretnénk, akkor felfedezni tól Z-ig, semmi bonyolult leghőbb vágya.

Sokkal jobb, hogy növekszik a magas minőségű paradicsom, mint a hibridek, hibridek fogékonyabbak a burgonyavész, azokat kiegészítő kezelés szükséges előkészületeket, továbbá a hibridek nem lehet gyűjteni a magokat a következő betakarítás, a magokat meg kell vásárolni a következő szezonban újra. Az ára hibrid mag sokféle általában magasabb. Ha fel kiváló minőségű paradicsom, az aratás nem lesz rosszabb, és a magokat lehet gyűjteni, és hogy felkészüljenek a következő szezonban. Azt is, hogy eladja, a magokat a paradicsom, a kiváló minőségű vetőmag mindig ára van.

Grow több fajta, biztos, hogy a korai fajták, mert az első paradicsom a piac mindig az ár, valamint a közepes és késői fajták, hogy maximalizálja az élet növények gyűjteménye.

A paradicsom egy nagyon jó vétel az idény elején, mondta a saláták, és a végén a szezon megőrzése.

Hogyan jövedelmező üzlet növekszik paradicsom?

Hívjuk ezt a rendkívül jövedelmező üzlet lehet, de a pénzt a paradicsom lehet elég sok pénz. A hozam a paradicsom egy átlagos 30 t / ha.

Növekvő paradicsom Business