Növekvő paradicsom palántákat az otthon, szokatlan módon

Növekvő paradicsom palántákat az otthon, szokatlan módon

Friss zöldség az asztalon termett, saját kezűleg - nem álom, hanem valóság minden kertész és a kertészek. Előkészítése a jövő betakarításra a kora tavaszi, amikor sok a Windows elindul, hogy megmutassák palántákat. Annak erős szárat és a megfelelő növekedés függ a jövőben a bokor. Egy ilyen kultúra, mint a paradicsom is sikeresen termesztik palánta módszer.Ez a növényi központi minden asztalra, úgy evett friss és konzerv formában, különösen a népszerű juice, gazdag tápanyagokban. Ahhoz, hogy teljes mértékben élvezze az ízét paradicsom szükséges helyesen műveletek végrehajtását az ültetés a palánták előállítását a mag növények.

Növekvő paradicsom palántákat az otthon, szokatlan módon

Azt már régóta maradt a múltban, a hagyományos módszer magjait dobozok most számos más alternatíva, de minden részletesebb ...

Ha az egyik módja az ültetés csemeték a földön van kiválasztva, akkor először előkészíti a talajt. Bár a paradicsom nem válogatós a talaj, még bocsátanak ki két lehetőség majd tőzeg:

 1. másrészről kerti föld összekeverjük azonos mennyiségű folyami homok és komposzt (fekete tőzeg). Az összekevert masszát hozzáadunk vizes műtrágya. Ő egy ásványi álló 10 gramm. karbamid, 20 g. kálium-szulfát, és 30 C-on. szuperfoszfát;
 2. másrészről humusz, SOD föld és fekete tőzeget. A kapott elegyet kell hozzáadni fahamu és szuperfoszfát az arány, hogy menne tíz liter 0,5 liter és 20 g hamut. foszfát. És végül a vizet adunk nedvesítésére.

Sok kertészek használni palánták vételi opciót a talaj. Ready talaj már tartalmazza az összes tápanyagot a jó növekedéshez csemeték.

by film

Növekvő paradicsom palántákat az otthon, szokatlan módon

És javítja az élet a stimulus alkalmazott Ivin, cirkon vagy IAA. Az eladó a magok borított védőburkot, amely fertőtlenítő és ellenőrző csírázást. Ha vásárolni ezeket a magokat, akkor kap közel 100% -os csírázást.

Mielőtt az edényt földdel kell kiválasztani a nap, hogy a lyukak, úgyhogy ha öntözés palánták felesleges víz nem pang a tartályba. Ezután a tartály tele van a talaj elő vagy vásárolt, és tömöríteni tenyér vagy plakk. Kapacitás felülről marad a kitöltetlen által 1,5-2 cm.

A kapott nedvesített földes felületén a porlasztó. Felületén rögzített a magokat. Közöttük meg kell jegyezni távolság 3 mm. Ezután mindegyik mag kell enyhén préselik a földbe. Ahhoz, hogy választani maguknak egy ilyen közöttük levő távolság, amelynek segítségével kényelmesen merülni palántákat. magokat szórjuk a földre, és menedéket film.

Meg lehet helyettesíteni egy átlátszó üveg vagy műanyag fedelet a tartályból. Ez létrehoz egy üvegház környezet jobb csírázási növények. Konténerek kell helyezni a fűtött szoba levegő hőmérséklete legalább 20 fok feletti nulla. A növekedés során a csemeték folyamatosan kell eltávolítani a talaj és szórt kondenzátum film. Miután kicsírázásból fóliát eltávolítjuk.

nélkül csákány

Növekvő paradicsom palántákat az otthon, szokatlan módon
Ehhez az eljáráshoz a magot ültettünk hasonlóan a fenti algoritmus, azzal az eltéréssel, hogy a tartály külön állítjuk elő az egyes vetőmag. Ezekre a célokra lehet kapni eldobható poharak vagy tőzeg analógok.

Abban az esetben, vetés a múltban, akkor sokkal könnyebb lesz a növény a palántákat a földbe. Miután az ilyen edények biztosítja a csírázási 100%. Ezen túlmenően, a használata tőzeg poharak, magazinok és tabletták számos előnye van:

 • Amikor palánták ültetése a földbe, nem szükséges, hogy vágják ki a tartályból lehet ültetni közvetlenül tőzeg cserépben. Ebben az esetben, a gyökerek sértetlenek maradnak, mindaddig, amíg azok nőnek, az anyag csészék lebomlanak a földre, és szolgálhat további műtrágya.
 • palánta hajtások kap ételt.
 • Ha a palánták kell szállítani, akkor lehet, hogy ne aggódjon, hogy a talaj a cserépben szárad, anyaguk megtartja a nedvességet is.
 • Növekvő paradicsom palántákat tőzegben csészék növeli a termelékenységet 30%. Ezen kívül érlelődik kétszer gyorsabb, mint abban az esetben, műanyag edényben.
 • Palánták cserépben, védve vannak a káros baktériumok.

Melyek a főbb fajták a paradicsom felhasználhatja Szibéria kertészek a régióban, az itt megadott.

Care palánták megjelenése után palánták is eltér a paradicsom, amely termesztik sparring.

Növekvő paradicsom palántákat az otthon, szokatlan módon

Megjelenése után a csemete konténerek átrendeződik egy másik helyre, és megtizedelte. Annak érdekében, hogy ne sértse a szár kívánt palántákat nem kihúzva, és levágta a gyökér. Ezt követően a ritkítás kell tennie még egy, de amikor a palánták jelenik meg 4 teljesen kialakult leveleket. Ha szükséges, extra növényeket lehet elhelyezni más méretű, képesek lesznek sikeresen venni.Hogy paradicsom korai determinált fajta, cikkben.

A jó csírázás a palánták kell győződnie arról, hogy ő volt elég fény, miközben elkerüli a közvetlen érintkezés, különben a levelek kaphat ég.

Növekvő paradicsom palántákat az otthon, szokatlan módon

Föld alatt a palántákat kell ásni ősszel, amint a hó jött le, csak fel egy vagy több üvegházak. A föld szennyeződésektől. A legalapvetőbb módja - az, hogy a kálium-permanganát-spray.

Miután a terület enyhén felmelegítjük (legalább akár 20 fok) kezelt stimulátor paradicsom magokat ültettünk a földbe. Erre a célra a barázda mélysége készül nem több mint 1 cm, a köztük levő távolság figyelhető körülbelül 5 cm. Ülnek egyenlő távolságra paradicsom. A legegyszerűbb és legtermészetesebb kialakítás fémből ívek és feszes köztük vastag film.

Hogy aluli paradicsom nélkül pasynkovaniya a nyílt terepen, azt a cikket.

Amikor az üvegház van állítva, és kikelnek palánták kell figyelemmel kísérik a hőmérséklet. Délután érdemes kissé nyitott, és minden leáll éjjel. Ha szükséges, a palánták locsolni idő kitör. Az üvegházban növekszik, amíg amíg a fagy. Paradicsom palántákat kapunk keményített, válnak jobban ellenáll, még összehasonlítva a üvegházhatású palántákat.

Földnélküli növekvő paradicsom

Lehetséges, hogy növekszik a palánták föld nélkül? Ez a szokatlan módszer tárgya új mezőgazdasági gép, ami még nem teljesen ismert, hogy az összes. Mivel a újdonságát, még nem talált egy másik tömeg eloszlását, bár nagyon kényelmes és praktikus.

Lépésről lépésre palánták nőnek a WC-papír:

 1. Kezdetben vágott műanyag zacskók, a csíkok nem lehet több, mint 10 cm, és a hossza, akkor lehet választani, mert lehetővé teszi, hogy a kiválasztott darab polietilén. Használhatja a maradványait sátorfóliák vagy vágja a szokásos nagy bevásárló táskák.
 2. Egy tekercs WC-papír ki a csíkhosszúság begyűjtjük csomagokat, majd vízzel, akkor a legjobb, ha a spray.
 3. Teljes hossza mentén lefektetett a magokat. szükséges, hogy ellenálljon a távolság 2-3 cm között, és a felső húzza vissza 1 cm.
 4. Top magok borított másik papírcsíkot és film.
 5. Minden réteg csomagolva egy tekercs.
 6. Az így kapott tekercs be van helyezve a megfelelő átmérőjű műanyag csészébe helyezünk. Csak akkor veheti igénybe a képen üveg kólát. Között a kötetek (0,5, 1, 1,5 vagy 2 liter) is vegye fel a kívánt felbontást.
 7. Ezután a tartály tele vízzel a magassága 3-4 cm.
 8. Ültetett magokat helyezzük üveg egy ablakpárkányon. Az őket gondozó egyszerű kell, hogy rendszeresen módosíthassa a vizet.

Ebben a cikkben akkor láthatjuk, hogy lehet ültetni, miután a paradicsom.

Mert a gyors érlelése és megerősítése a gyökér rendszer alkalmazható alapján egy növekedési faktor kálium-humát, amely közvetlenül hozzáadjuk a vízbe. Mikor lesz az első két levél, a palánták kell ültetni egy üvegházban vagy teplichku a későbbi kialakulását palánták.

hőmérsékleti körülmények között

Növekvő paradicsom palántákat az otthon, szokatlan módon

csíranövény minőségű erősen függ a hőmérséklettől és a víz, amely öntött palántákat. Meg kell lennie a tartományban a 20 és 25 0 C-on Ez megakadályozza, hogy a palánták a megjelenése „fekete” lábak.

Húz a palántákat a hőmérséklettől függ az első héten a palánták ültetése. A nap folyamán szükség van annak érdekében, hogy 13-16 0 C, és az éjszaka 11-13 0 C-on héten növelhető a 18 0 C-on három hét után a növekedés magról a búvár és ültetett különálló tárolókban elő. Ebben az eljárásban, a hőmérséklet nem lehet alacsonyabb 15 0 C-on, akkor szükséges, hogy a helyiség hőmérséklete 16-22 0 C-on, és éjszaka 12-14 0 C.

Ez a cikk leírja az összes bizonyított módon növekszik palánták paradicsom és az uborka.

Ha a döntés, hogy elvessük a csemeték a földön, a két héttel azelőtt, hogy a nappali szoba a palánták kezdődik szellőztetés. Ezután a palántákat próbál állni napközben a szabadban. Incidens hét után ilyen manipulációk paradicsom lehet kivinni egy nap, csak este, hogy fedezze őket fóliával.

Növekvő paradicsom palántákat az otthon, szokatlan módon
A palántanevelés két vagy három etetés történik átlagosan. Meg kell legyen látható a külső növényfaj. Egészséges zöld szára és a nagy húsos levelek azt jelzik, hogy a megtermékenyítés nem szükséges, de ha szerez egy lila színű, az azt jelzi, hogy a palánták nem elég a foszfor és a hő.

Szükséges, hogy visszatérjen a betartását a hőmérséklet, és alkalmazza a szuperfoszfát. Ez történt egy egyetlen elemet. ásványi kanál és egy kis mennyiségű forró vízzel. Ez alaposan összegyúrjuk, és így a sört. Ha a palánták súlyosan feszített, akkor kell beállítani, hogy egy hűvösebb és takarmány csirketrágya 5 liter folyékony 1,5 art. kanál állati trágyák. Keverés után meg kell ragaszkodni.

Úgy néz ki, mint egy polip paradicsommal f1, látható a cikket.

Különböző fajtákat

Minden fajtának megvan a maga sajátosságai paradicsom termesztéséhez. És bár a teljes algoritmus hasonló, bár van némi árnyalatokat. Íme jellemzői termesztése palánták legnépszerűbb fajták:

szarvasmarha szív

Ez a paradicsom nagyon népszerű, hogy használják a főzéshez és étkezési paradicsomot, mert az édes húsos pépet.

Növekvő paradicsom palántákat az otthon, szokatlan módon

A kedvenc sok márka. Ő ismert, apró paradicsom, amelyek jól megőrzött és szép megjelenés a bankban.

Növekvő paradicsom palántákat az otthon, szokatlan módon

A technológia a készítmény magok megegyezik leírt az előző paradicsom. A magról termesztett azonos körülmények között. De csak akkor, ha ültetés a nyílt terepen, annak ellenére, hogy a paradicsom kicsik még mindig meg kell kötözni, mert a számos fürtök.

volgogradets

Növekvő paradicsom palántákat az otthon, szokatlan módon

Amikor palántanevelés kell jegyezni, hogy ez a fajta nagyon hő-szerető, és erősen reagál a talaj a pangó vizet. A megfelelő ellátás palánták kapott rezisztens a betegség terjedését.

Bármi paradicsomfajtát került kiválasztásra, hogy növekedni palánták kell megközelíteni nagy körültekintéssel, mert függ a hozam a paradicsom, betegségekkel szembeni ellenálló képességét, és íze a paradicsom.

Én arról tanúskodnak, nem. De tényleg szeretnék nőni valamit magának. És most úgy döntött, hogy a növény a paradicsom. Speciális műtrágya megvették a földet a zöldségek és csírák kis tőzeg csésze. A magról nőtt is, és akkor költöztem be a mezőbe Előnézet hozzá a földre egy kis hamu és a humusz. A doboz először egy napos helyet, majd amikor a növény megerősödik, már átadták a loggia, ahol a nap egész nap. Ebből táplálkozik a foszfát és kálium műtrágyák.
Ennek eredményeként ... persze ez nem egy üvegház, és a gazdag termés, de ennek ellenére a paradicsom evett az egész család számára. Nekem tetszett. Kis „külvárosi terület” az erkélyen ... és miért nem?

Azt tervezem, hogy nő a paradicsom az erkélyen. Thumbelina vásárolt a magokat a paradicsom, azt hitték, hogy a méreten aluli. Azt találtuk, hogy a növény nő akár egy méter, itt Thumbelina. Tedd első alatti géz magok, áztatott, három nappal később kikelnek kelbimbó. Most gyűjtöm doboz joghurt csemeték számára, hogy kár, hogy nem zavarta.