Növeli a sebességet a letöltés a torrent programot emelése torrent növeli rangsorban

Monster verzió

Speciális beállítások
eq beállításokat állott statisztikai munkaprogram.

Torrent Ratio Keeper növeli értékelése és növeli a letöltési sebesség a legtöbb torrent tracker. A felhasználók nagy hitelminősítő kap több magot, így a letöltési sebesség növekszik. A program lehetővé teszi, hogy beállítsa a növekedést rangsorban minden tracker külön! Torrent Ratio Keeper támogatja uTorrent, BitTorrent, BitLord, Vuze, ABC és egyéb torrent kliensek. Többé nem kell várni a napot, amikor az emberek már rázza a kezét.Torrent Ratio Keeper - a legjobb plug-in a torrent kliens!

A program segít megoldani a következő problémákat:


- hogyan lehet növelni a letöltési sebesség / feltöltés torrent
- hogyan lehet gyorsan javítja az alacsony fordulatszám torrent
- hogyan lehet növelni a feltöltési sebesség, vagy letölthető torrent 2.0, és állítsa be a maximális sebesség

A program a felemelkedés (csalás) ranglista torrent Ratio Keeper Torrent lehetővé teszi a felhasználók, hogy növeljék a minősítés nélkül sokáig terjeszteni fájlokat. A figyelem a hitelminősítő torrent most a probléma megoldható! A Torrent Ratio Keeper, akkor egyszerűen növelni forgalmazásával vagy tartalmazza a „üzemmódban Sidera”. Az új program a számítógéphez mellékelt napokig várni, amikor elkezdi letölteni a fájlokat, akkor nem szükséges. A mi proogrammy kap az értékelésnél, amely lehetővé teszi, hogy a swing megállás nélkül. Növekedés torrent sebességet kapsz egy valóban korlátlan lehetőségeket megszerzése szükséges tartalmat a hálózat a lehető leghamarabb!

Van még kérdése?

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, olvassa el a GYIK-et vagy látogassa meg a fórumot. Is, akkor mindig kérdezni keresztül visszajelzést.

Gyakran ismételt kérdések