Növeli a sebességet a letöltés időnként

Növeli a sebességet a letöltés időnként!

A mai cikkben fogjuk nézni, hogyan használja egyszerű módszerekkel jelentősen növeli a letöltési sebességet.Néha vannak olyan esetek, amikor le kell töltenie valamit a net, de a fájl vagy a hangerő túl nagy a gyors ki-, illetve a sebesség nem túl nagy ... Van egy csomó időt töltenek a helyzet, bár ez jelentősen időt takaríthat meg. És van egy pár tipp, hogyan lehet növelni a letöltési sebesség semmit ez a bemutató, valamint nézd meg a programot, hogy ez egy nagyon jó kezelni. Program, amelyet a leckében leírt módon, az ő idejében nagyon segített. Amikor az interneten még mindig a „nem nagyon” le minden kanyarban a 10MB sokáig. Most, persze, az internet, a legtöbb felhasználó elég okos. De még ebben az esetben, néha nem lesz probléma a sebességgel, az úton tudja olvasni a cikket a 3 legjobb szolgáltatások sebességét mérő az interneten. És ha sok megy a szolgáltatónak, hogy megvásárol egy új tarifa, kínálunk Önnek, hogy pénzt takarítanak meg, és látni ezt a bemutató. Kezdjük :)Hogyan lehet növelni a letöltési sebesség?

 • Ügyeljen arra, hogy csak letölteni, amire szüksége van az adott pillanatban. Ha letöltesz valamit keresztül torrent, aztán a többit az injekciós szünetel, és kész, vegye ki a listából, mivel ezek adják amit letöltünk => is elvenni néhány százalékos arány.
 • Megáll ideiglenesen használja az internetet. Ha lehetséges, akkor a legjobb, hogy menjen, és teát inni, hogy ne másszon fel a hálózat, ez is befolyásolja a sebességet.
 • Kezdeni, töltse le és telepítse a programot. Problémák ezzel merül fel, ezért nem fogjuk leírni. Akkor itt letöltheti.
 • A telepítés után a program nyitott. Mászik egy üzenet, ahol meg kell adnia a kapcsolat típusát, válassza ki a lehetőséget, hogy használja.
 • Miután a sajtó «OK» nyissa meg a fő programablak, ahol felveheti fájlok letöltése és követni a letöltési folyamatot.
 • Ezután menjen letöltési folyamatot. Szintén a letöltési sebesség nyomon követheti a jobb alsó sarokban:

 • Például, próbálja összehasonlítani zakaz.zip fájl letöltési sebesség (2GB) A közös Loader Google Chrome és a program Download Master. A böngésző sebessége változik a 100-150 kb \ következőkkel:

  Ezt követően, igyekszünk tartalmazza A program letöltése és itt sebessége a régióban 500-700KB \ c:

  Ennek eredményeként emelkedik a sebesség majdnem 5-ször (!).

  Ez minden, kívánok sok szerencsét!