Nyári ház saját kezével lépésben mesterkurzusokat fotókkal

Építeni, még egy kis nyári házat saját kezűleg - ez azt jelenti, nem csak azért, hogy az ország az élet kényelmesebbé, hanem teljesítette egyik évelő problémák, építeni és hagyja, hogy egy kicsi, de egy igazi otthon. Jó a kerti házak nem kell használni minden bonyolult technológia és a modern anyagok lehetővé teszik, hogy ezt a minimális költségek és eszközök.


Éves vidéki ház a kezüket


A feladatok, hogy mi meg a projekt évben egy vidéki házban a kezüket. Meg kell határoznia az anyagválasztás és a jövőbeni megjelenését. A szezonalitás használata lehetővé teszi számunkra, hogy nem használja szigetelés építése tömör falak, ami eltávolítja a magas követelményeket támaszt az alapja a ház saját kezével, és az elrendezés a tető. A legegyszerűbb projekt - területe 15 és 30 négyzetméter, szalag alapjait vagy betonozott cölöpök, amelyek egymásra padlólap.

Nyári ház saját kezével lépésben mesterkurzusokat fotókkal


Elhelyezkedés nyílászárók nagymértékben meghatározzák a kényelem nem csak a kis nyári házak saját kezűleg. hanem a helyszínen, amelynek közelében található a falakon. Ha földmérő nem erős, akkor az univerzális tanácsot, intézi az építőiparban az észak-keleti része a helyszínen, akkor a maximális mennyiségű hőt a nap és minimális mennyiségű hideg szél. A Windows még egy kis épületben van szükség, nem épít házat a macskát. Ezek lehetővé teszik, és megvilágítja a belső a nap folyamán, és insolirovat, meleg levegő benne. Meg kell őket helyezni a déli és dél-nyugati oldalán. Ha csak egy közös helyiség, egy fal a költség, hogy elhagyja a tompa, akkor a legjobb, hogy ez egy északi vagy keleti oldalán.

Nyári ház saját kezével lépésben mesterkurzusokat fotókkal


Project nyári kert ház a kezüket is elláthatják a pincében vagy a padláson, ha fogsz használni őket farmján. Ebben az esetben meg kell tenni a regeneráció az alapítvány gödör kellő mélységű, erősíti vagy hüvelyébe a falak és alapítványok beállítani, beleértve benne. A tetőtérben, akkor is, ha nem akarjuk, hogy ezt a második emeleten, akkor meg kell határozni egy nyeregtetős tető. Ugyanakkor, a legtöbb projekt nélkül a tetőtérben célszerű telepíteni egy-pitch tető egy kis szög, hiszen sokkal könnyebb és olcsóbb.Nyári ház saját kezével lépésben mesterkurzusokat fotókkal


Egy másik hasznos árnyalatot, amelyet meg kell adni az építés megkezdése előtt a nyári ház saját kezűleg - a verandán, amely egyik oldalán helyezkedik el, a ház vagy épület kerülete. Amellett, hogy kiterjeszti a hasznos terület, kapsz extra védelmet nyújt az eső és a víz folyik a rossz idő esetén. További tárhely kerti szerszámok és kellékek a tartózkodás idejére az országban.

Építünk egy nyári ház saját kezűleg


Tehát, lássuk, milyen lehetőségek állnak technológiák figyelembe tudjuk venni, ha úgy döntenek, hogy építsenek egy nyaraló saját kezűleg. Vannak klasszikus, hagyományos módszerek, mint például a szóló rönkházak. Ez nem egy bonyolult technika, de nem lehet nevezni olcsó, mert akkor kell fizetni nem csak a faanyag (akkor is, ha az építmények a fele), hanem kiad egy csomó pénzt a faanyagok kezelésére és folyamatos működését. A tömörfa jobb építeni egy állandó otthon, és egy nyári ház saját kezűleg, akkor válassza ki a frame technológiát, majd ha szükséges, hüvelyébe a falak fa deszka.

A legelterjedtebb technológia hasított vagy -táblás. Hagyja frame nyaraló saját kezűleg, és nem célja a nehéz terhek, hanem a kényelmes tartózkodást lenne elég, és a teljes időt az építési lehet, hogy csak egy vagy két hétig. A legtöbb tágas időigényes folyamat ebben az esetben - az alapítvány megállapodást. Jellemzően a szalag nem használható, és előnyben részesítik a oszlopos. Ha a terület kicsi, akkor elég a négy pillér, de persze, ez jobb, hogy egy újabb pontját merevségét.

Nyári ház saját kezével lépésben mesterkurzusokat fotókkal

Annak érdekében, hogy építsenek egy nyaraló kezük pajzsok kell valamit feküdt, és erre szükség van, hogy le a keretet. Az alapítvány lefektetett durva padló, gerenda, felvert egy téglalapot, ami szöges sarokoszloppal, és a számukra - a tető szarufák. Természetesen a több sáv látható, annál erősebb lesz a falon, de a többlet nem csak magasabb árakat, de súlya design. Ezért mindig ki egy alapítvány arányban jövő terhelést.

Nyári ház saját kezével lépésben mesterkurzusokat fotókkal


Azokon a helyeken, ahol a projekt biztosítja az ablakok és az ajtók fából láda, mint pajzs anyagok nem tudnak ellenállni a súlya a struktúrákat. Kezdetben a lapok szegezve a keret az első réteg, és egy réteg szigetelés megállapított varrt második réteget. Ahhoz, ház, nyaraló, saját kezével nem fél a nedvesség, akkor nem csak azért szükséges, hogy egy vízszigetelés födémek és tetők, hanem az, hogy a külső héjon. Ez lehetővé teszi, hogy jelentősen szépíteni a megjelenést. Ez különösen igaz a műanyag panelek és iparvágány, hogy már kapható nemcsak utánzata fa, hanem a tégla, természetes kő.

Nyári ház saját kezével lépésben mesterkurzusokat fotókkal


A zord éghajlati és jól bevált beton nyaraló saját kezűleg, a fénykép lásd fent. Ez a fejlesztés a svéd design, ami egy abszolút bájos, tágas „okos” otthon. de nagyon korlátozott területen.