Nyári rusztikus vidéki ház tervezés, építés portál

Nyári rusztikus vidéki ház tervezés, építés portál

Sok lakos a poros városok kerti telek, amelyek székhelye valahol távol a város zajától a ökológiailag tiszta régiókat. Mivel ez a hely főleg a jó idő, akkor a folyamat javítása kert kell vizsgálni a kívánságait a család minden tagjának. Stílusok az építészetben milliárdnyi. Nézze meg a belső teret lehet nem csak a modern design, hanem a régi, hogy úgy mondjam, paraszti. Nem szükséges, hogy csinál egy mesés tőkebefektetések, hogy az élet a házban volt, barátságos és kényelmes. Fontos megszervezni mindent rendesen. A cikk az elővárosi belső rusztikus stílusban.Létre egy érdekes belső tér az épület - nem olyan nehéz feladat. Ami a legfontosabb, türelmesnek kell lennie, és adja meg a fantáziáját. Miután pick up elemek a díszítés nem mindig működik olyan gyorsan, mint kívánatos lenne. Lehet kísérletezni kombinálásával különböző tárgyakat, amely első pillantásra nem illenek össze.

Dekoráció belső tér, rusztikus stílusban jár kombinációja antik és modern. Végtére is, egy ember élt a kényelem, nem lesz képes, hogy még az ország nélküli TV, laptop és egyéb berendezések.

Country stílusú fotó

Nyári rusztikus vidéki ház tervezés, építés portál

Rusztikus vendégház

 • Hagyományosan, házak az országban épült tégla egy emeleten. Bár megtalálható és egyedi építészeti struktúrák, a magassága, amely lehet két vagy akár három emeleten. Bármi is volt, meg kell csinálni tervezni a belső és külső a ház.
 • Általános szabály, hogy az ország hajtjuk azokat a tételeket, amelyek vagy kiment a divatból, akár fizikailag, szinte elkopott. Sokan közülük úgy szerette, hogy tárolja emlékek, csak nem dobja emelkedik kezét. Azonban, akkor adja meg a második élet ritkaság. Elég csak visszaállítani egy kicsit, és akkor meg szinte mint az új.
 • Mindegyik a maga módján érti a jelentését rusztikus stílusban. Egy dolog biztos - az összes elemet és tartozékok kell természetes anyagból készült.

Nyári rusztikus vidéki ház tervezés, építés portál

 • Az építőiparban a ház elvégzéséhez szükséges tengelykapcsolót, hogy a belsejében a tégla vagy a kő nem vakolt, ne érje dekoráció vagy berendezés. Egy ilyen fal nézne természetes és nagyon parasztházat.
 • Ennek tetőcserép jobb használni, hogy még a modern design néz régimódi. De a földszinten lehet oblitsevat kő. A kombinációja a különböző színek és konfigurációk az ilyen anyagok aláhúztuk szerkezet eredetiség.

Minden országnak megvan a saját rusztikus stílusú (angol, magyar, francia, amerikai), azonban mindegyik megegyezik jellemzője:

 • tükrözi a kultúra és a népi hagyományok;
 • egységet a természettel és a történelem;
 • jelenlétében durva felületek;
 • a rendelkezésre álló természetes anyagok;
 • vonatkozó helyét a régiségek és tárgyak készítése saját kezével;
 • szállás egyszerű, de funkcionális bútorok;
 • semmi több.

Ország ház stílusát a tervezés szobák

 • A tervezés minden szoba a házban végezhetjük összhangban a funkcionalitást a szobában. Ez csak akkor szükséges, hogy tartsák be az általános stilisztikai megoldásokat, ami azt jelenti, minimalizálva befejező munkafelületek, így őket érintetlenül.

Úgy tervezték, rusztikus stílusú fotó

Nyári rusztikus vidéki ház tervezés, építés portál

 • A mennyezeten elhagyhatják kiemelkedő gerendák, amely kiterjed a lakk hosszabb ideig működik. Ha beszélünk a design konyhában, akkor ez a fajta fa kezelés, hogy megvédje azt a negatív hatást a gőz és füst, valamint megkönnyítik a tisztítási folyamatot. Közvetlenül a gerenda is csatolni kell a lámpát.
 • Korszerűsítését a konyhában helyet kell használni a régi bútorok természetes árnyalatok. Nem modern és élénk színekkel. Étkezőasztal és fa székek, egy szekrény ételek, komód fiókkal és polcokkal, néhány szekrények. Ebben az esetben, az összes elem összhangban kell lennie az általános háttér.
 • Azt is gondoskodik a konyhában stúdió ugyanabban a stílusban. Egy közös tér lesz osztva a főzési zóna és a zóna a fogyasztás - étkező. Ez a szoba elrendezése nem néz ki kevésbé kényelmes, mint a klasszikus design az egyes szobákat.
 • Talán egy kicsit korunk továbbra is meg kell hagyni - hűtőszekrény és a tűzhely a főzéshez. Most még a készülékek megvásárolhatók a színe a színe a fa. A mosogató is lehetőséget nyújt, hogy vegye fel a régi konfigurációt. Bár jó lenne, hogy vesz egy külön adagoló, víz öntjük speciális tartályba.
 • Még ha a bútor új, és meg kell nagyon egyszerű, és nincs sallang. By the way, számos módja van, és azt jelenti, hogy a mesterséges öregítés egyik vagy a másik dolog. A háttérben, mint az egyszerűség fog kinézni kiváló kézműves fából vagy agyagból készült saját keze által. Ezeket feltétlenül kell helyezni egy feltűnő helyen a vendégek tudták értékelni őket.


Nyári rusztikus vidéki ház tervezés, építés portál

 • Ha rendelkezésre állnak a régi fonott kosarak különböző konfigurációban, akkor lehet használni, mint polcok különböző dolog. Ez az elem a dekoráció nem csak praktikus, hanem környezetbarát, nem igényel további kezelést.
 • Az egyik falon ajánlott akasztani polc, nem csak a különböző ételek, de az nagyon edények (a serpenyőben, egy fa vágódeszkát, stb.) Állt egy asztal kerámia teáskanna szamovár ad a szoba egy különleges varázsa. Az is lehetséges, hogy állapítson meg kemence fog szolgálni a lakberendezési, és ha szükséges, az egyik megvalósítási módok a fűtési rendszer a hideg évszakban.
 • De a nappaliban vagy a hálószobában is jobb, hogy építsenek egy igazi kandalló kovácsoltvas rács. A sarokban a fa lehet hajtani képezni. Ők viszont, töltse ki a szoba természetes fa illat, ami jár, mint a természetes ízesítőanyag, hogy távolítsa el a szagokat a házban.

Nyári rusztikus vidéki ház tervezés, építés portál

 • Régi bútorok néha kifejezetten nem felújított és nem festett. Kiderült egyfajta üdvözlet a múltból, amely hangsúlyozza az eredetiség és esztétikus a teljes design. Ne feledkezzünk meg a részleteket, hogy finoman kiegészíti az általános stílust. Dekor elemek gyakran kulcsszerepet játszanak a létrehozása egyedülálló belső, a ház vagy lakás lakosztállyal rendelkezik. Például, mint egy váza friss virágok is egy üveg vagy kerámia korsó.
 • Az emeleten a ház kell fából készült. Nem csempe vagy linóleum. Ha a források lehetővé teszik, hogy tudunk laminált vagy parafa tábla. Ez a legjobb hely a padlón a régi lábtörlő, szövött nagymama.
 • Ablaknyílások lehet nagyon eltérő mértékben. Egyesek kis ablakok, míg más támogatói a nagy ablakok. Függöny kell szerény, csak kissé bezárja az ablakot. Nem luxus függöny lambrequins a padlón. Csak természetes anyagok homogén nyugodt árnyalatai alkalmaznak varráshoz függöny.

Nyári rusztikus vidéki ház tervezés, építés portál

Cottage vidéki ház stílusban

 • Tehát folytassa a dekoráció a külső homlokzat az épület. Ehhez használhatja a rendelkezésre álló anyagok, melyek könnyebben hozzáférhető - kő, fa. Ha szembe ház iparvágány fát igényel előzetes fal szigetelése építése.
 • Sok falusi házak feltétlenül az ablaknyílások redőnyök, amelyen keresztül a hő pritenit ablakot, és a hideg, akkor szolgálhat egyfajta védelmet behatolása ellen hideg a szobában. Építsd olyan részletesen meg lehet, még a saját kezét. Elég, ha a szükséges anyagokat és a kapcsolódó eszközöket.

Nyári rusztikus vidéki ház tervezés, építés portál

 • Fatornácos faragott oszlopok kiváló pillantást a háttérben a ház, rusztikus stílusban. Végtére is, az összkép alapján jön létre apróságok. Fonott bútorok kerül a verandán, szolgál majd egy kiváló hely a kikapcsolódásra a munkálatok után a helyszínen.
 • Természetesen pritenit veranda lehet küldeni a nyomvonal szőlő egyszerűen támogatja. Lógó fürtöket ad különleges varázsa ennek az üdülőterületen.

Rusztikus az oldalon saját kezűleg

 • Ennek során szinte az összes elem, amely csak akkor kell alkalmazni. Eredeti virágcserepek készült régi kád, kis szőtt „tynok”, lefektetett a mélyfúrás - kicsi, akkor könnyen szépíteni a nyaralás nézőket.
 • Még ha nincs készségek egy asztalos és építő, ez rendben van. Így lesz ez még érdekesebb. Miután egy általános elképzelés, amely várhatóan történni a végén, nyugodtan folytassa a végrehajtását bármilyen ötletet.
 • Figyelembe öreg fa és a log látott vágjuk apró előforma amellyel azután, hogy hozzon létre egy gyalogos sétány. Jó lenne, ha nem sokkal azelőtt a projekt megvalósítása a földön lenne ültetett füvet. Kis penechki a zöld fű látszott csak finom. Egy hasonló látvány egyúttal seb az érzéseit nosztalgia, egyfajta mese.

Nyári rusztikus vidéki ház tervezés, építés portál

 • Az egyszerűség és a természetesség a fő jellemzői a design, nem csak itthon, rusztikus stílusban, de a nézőket. Ahelyett, szigorúan miatt ágy jobb a gyepen, ahol a virágtartóul kaotikus módon. Célszerű, hogy helyezze a többi növényzet nagy kő, hogy nézne ki a természetes, mintha a vadonban.
 • Szerint a lezuhant faágak a kerítés között a kert és a ház szőtt vad szőlő vagy komló. Minden fák és bokrok nőnek, mint ők maguk. És nem egzotikus növényzet. Virágok, bokrok és fák az egyetlenek, hogy nőnek az éghajlat.
 • Ahhoz, hogy az ország rendszerint már a nyáron a gyerekekkel regenerálódásra. Meg lehet építeni egy kis játszóteret hulladék anyagokból. A legfontosabb dolog - a figyelmet a szülők.
 • Kerti virágok lehetnek a különböző fajtákat. Minden attól függ, ízléspreferenciák hostess és a rendelkezésre állás platform megszervezése virágágyások. Régi edények, fából készült kádak ideális egyfajta edények termesztésére egyes virágok.
 • Ha a hely egy igazi is, ez nem csak egy eszköz a locsolás növények, hanem egy csodálatos eleme a kerttervezés dekorációval. Akkor hagyja úgy, ahogy van. De ha szabhat fagerendák, és a következő, hogy építsenek egy kis burkolás, egy hangulatos sarok tökéletesen kiemelik a természetesség az ötletek.

Nyári rusztikus vidéki ház tervezés, építés portál

 • Alatt egy árnyas fa, akkor tegye egy régi padon, vagy hogy az eredeti szék a csonkjai öreg fa. Ez üdülőterületen a legjobb jellemző rusztikus hangsúlyozzák az oldalon.
 • Ami ültetés a kertben kultúrák, ez magánügy minden. Általános szabály, hogy a legtöbb földeket ültetés burgonya, így kevés helyet kiültetés paradicsom, paprika, padlizsán és a zöldek.
 • Tovább dekorációs elemként külső külvárosi területen jól szolgál tárolásra. És úgy néz ki, mélyen ásott gödrök nagy halom tetején. Ez az adattár biztonságosan védi a termés, nem csak a ládákat, de megőrizte formáját.
 • Kerítés között a rendek kell teljes egészében fából. Nem pátosz, minden a lehető legegyszerűbb. A magasság az ilyen akadályok nem haladhatja meg a 1,5 métert. Végtére is, a falu és annak minden nagy vas kerítés nem kell.
 • Minden dolog kerül egy bizonyos helyen, a ház tele lesz a meleget a gazda kezét, és tárolja a maga titkos. Ház rusztikus - a megszemélyesítője a kandalló, melynek ajtók mindig nyitva barátok és rokonok.