Olaj haj tippeket véleménye, hogy mi a legjobb a száraz és töredezett


A természetes olajok mindig is nagyon népszerű, és már használják különböző célokra. Sok olajok terápiás hatása van a hajra, amely megvédi őket a káros tényezők. Ebben a cikkben fogjuk mondani részletesen a különböző típusú olajok, amelyek védik a végei a hajad.Olaj haj tippeket véleménye, hogy mi a legjobb a száraz és töredezett

típusú olajokat

A mai napig, nagyon nagy mennyiségű olaj jótékony hatását minden hajtípushoz és a különböző összetevők megfelelő kötőanyagként:

Utasítás az olajak

Alkalmazni az olaj ajánlott a nagyon kis mennyiségben az első helyen, mivel a kémiai szerkezet, általában nagyon sűrű.

Használata előtt meg kell ismernie az egyes szabályok:

 1. Ahhoz, hogy indítsa el a szálakat alaposan meg kell mosni, nem fésült. Ha a terméket egész éjjel, nyakkendő egy farok, de ha a feldolgozása céljából a tippeket, akkor hagyja elég haj, amit akar.
 2. Vegyünk egy pár csepp olajat, és alkalmazza a tenyerével, majd fogd meg a hajat, és tolja két kézzel, mindkét oldalon. Dörzsölje az irányt a szálak a növekedés.
 3. Elvégzése után a fenti intézkedések, mossa meg a kezét. Ha bármilyen módon zavarja a szál lehet egy kicsit a javítást nem szörnyű.

Olaj haj tippeket véleménye, hogy mi a legjobb a száraz és töredezett

 1. Olaj maszkok. Ez a keverék nem igényel további komponenseket, ez elegendő ahhoz, hogy mintegy 2 kanál az anyag. Használat előtt melegítsük az olajat vízfürdőben, majd tegye a bőrön, a fej és a strand. Ezután meg kell dobni a hajad egy műanyag zacskóba vagy törülközővel. 15 perc elteltével fésülje a haját, hogy tovább ösztönözze a növekedést. Majd 10 perc után mossuk le következik a fejét.
 2. Mask méz és illóolaj. A szükséges összetevők a mi masochki: egy fél csésze meleg vizet, 5 csepp illóolajat. Minden gondosan keverjük össze, és alkalmazni a haj vége. Tie a farok és csökkentheti a keverék. 15 perc múlva száraz haj, mosás sampon nem szükséges.
 3. Bojtorján maszk. Mi kell felkészülni rá? 1 evőkanál. evőkanál brandy 1 evőkanál. kanál bojtorján olaj. Minden alaposan keverjük össze, és alkalmazza a tippeket 1 órán át. Miután a fenti intézkedések öblítse sampon.
 4. A maszk a ricinusolaj. Meg kell keverni 2 féle olajok: ricinus, napraforgó és egyenlő arányban (lehetőleg teáskanál). Része a dörzsölje be a fejbőrbe, és a másik rész, alkalmazni kell a hajvégeket. Öblítsük a maszk a legjobb két tojás.
 5. A maszk a ricinusolaj, a tojás és a glicerin. Erre a maszk van szüksége: 2 evőkanál ricinusolaj kanál olaj, teáskanál a tojássárgája és azonos mennyiségű glicerint tartalmaz. Minden jól összekeverjük, és dörzsölni a fejbőrt, és különösen a végén a haját. Fél órával később a maszk kell lemosni.
 6. Maszk a bojtorján olaj. Meg kell keverni 3 evőkanál bojtorján olaj, két tojás sárgáját, teáskanálnyi és kakaó, vitamin vagy E. A fej kell melegíteni és után 2 Chasa öblítsük le meleg vízzel.
 7. A maszk a kókuszolaj. Ez a maszk nagyon egyszerű. Be kell, hogy 2 csepp levendula olajat, két evőkanál kókuszolaj és két teáskanál mézet. Minden jó mix, és melegítsük vízfürdőben. Alkalmazása előtt a maszk a hajad, meg kell kihűlni. Akkor kell alkalmazni a maszk, pakolás egy törülközőt, és mossuk le 40 perc után a sampont.


 1. Karina. Folyamatosan csökkenteni a tippeket, hogy én csak még nem próbáltam ki. De valahogy a gyógyszertárban rátaláltam a homoktövis olaj és úgy döntött, hogy kipróbálja. 2 hét után a saját tippek váltak észrevehetően jobb, mint egy új élet. Miután úgy döntött, hogy vásárolni és kókuszolaj. Most felváltva havonta kókusz- és homoktövis olaj.
 2. Svetlana. Van egy nagyon gyenge és töredezett, folyamatosan küzd ezzel a problémával. Miután minden fodrász haj kezd szét néhány nap után. Úgy döntöttem, hogy próbálja ki a népszerű és olcsó eszközökkel. Vettem jojobaolaj és homoktövis olaj. Őszintén szólva, nem vártam ilyen eredményt. Használom már fél éve, és töredezett lehet számítani az ujjakon.
 3. Angelina. Számomra megváltás a harc egészséges tippeket lett mandulaolaj. Igen, ez az egész egy csoda orvosság. Mindig használja az olajat hajmosás után, és tegye az arcon. Hair olaj, puha, nem törik, de az arca, mintha átalakult, a bőr ki van feszítve és ragyog!
 4. Marina. Szeretem bojtorján és ricinusolaj! Ők nagyon jól védi a hajhullás, korpásodás és különböző külső tényezők. Hair megállt esik ki, és lebontani, akár hónapokon használat olajok!
 5. Katerina. Száraz és törékeny ötletek - nem probléma! Megmentett jojobaolaj és a bojtorján. Ezek tökéletesen hidratálják és táplálják a tippeket, nekik egy frissesség és új életet.