Oltás körte almafa - Tippek tapasztalt kezek - hogyan lehet a legjobban

Elkapott egy levelet egy kertész, aki akarta, hogy csepegtetni egy körte az almafa, de félt, hogy csináld. De azt mondják, hogy nem számít, milyen bátrak, vagy volt egy ilyen ötlet, hogy - a helyes. És ez elég lehet végrehajtani. Volt egy körte oltott alma, és semmi - szült megfelelően finom.Megmondom érdekében. Amikor vettem néhány almáskertben nőtt ott.

És gyerekkorom óta szerettem volna, hogy növekszik a saját izzó, nos, örülök, hogy most már tudom, hogy egy ajándék. Íme, amikor a palánták ennek a kultúrának nem volt lehetősége megszerezni. És akkor nézek - a szomszédok növekszik több fajta körte Tartózkodási a szovjetek.

Arra kérem őket, három ága. Azok, akik tudják, mit mondta, az egyik hang azt mondta, hogy én fogant az üres hüvelyt. De a gyümölcs a Szovjetunió olyan nagy, szép és édes (és minőségű, hogy ugyanaz a korai), de annyira szerettem volna, hogy a körte, hogy mertem. És növényi vesszőből egy almafa Sic Szaratov.

A beavatkozás után félt, hogy még nézni ebbe az irányba, de még mindig nem sikerült a kísérlet, bár a három ág fogott egyetlen.Figyelmeztette a férje és a gyerekek, és nem jön közel a fa - nem hagyja valaki szünetet oltást. És ez az ág a nyáron nőtt 70 cm-t.

Jövő tavasszal, levágta a felsőjét, és ő nőtt fel. És a harmadik évben a termőtest gallyak meghatározott (az alma volt 20 éves abban az időben - egy erős és egészséges).

A negyedik évben oltott körte virág és adott egy csomó a petefészkek. És bár sokan utazott körbe a minta még mindig van néhány nagy, szép és finom gyümölcs. Hogyan rendeljünk! Szomszéd dicséret.

Meglepődött, és azt mondta: „És mégis leesik az ág, akkor nem lép almafa.” De a körte minden évben csak lendületet és adta az összes nagyobb hozamot. Miután a piacon, láttam egy férfi egy hároméves palánta körte Severyanka.

És bár a pénz fogy, vettem egy fa, mert ez a fajta hallottam csak a jó dolgokat (beleértve ez egy nagyszerű beporzó). Én tettem. És körte, ahogy tetszett az a tény, hogy a harmadik évben adta gyümölcs.

Ízletes és lédús voltak, mi csak fújva őket. És ami a legfontosabb, hogy beérett a két héttel később a Szovjetunióban. Röviden, mindannyian beleszeretett vele.

De ha oltott körte zarevnovala és a következő évben adott egy ilyen termés, hogy még az ág letört. Volt, hogy egy biztonsági másolatot, de hiányzott az, hogy van ... én meg kellett vágni egy csomót, de a helyén mind nagyon jól benőtt, és most megint megy csepegtetni az alma, körte. És az összes hétvégi házak tanácsot, hogy ezt - próbálja, és kapsz. Csak meg kell igazán akarja.

Az alábbiakban a többi bejegyzés témája „Hogyan készítsünk saját kezét - a házigazda!”