Olvasóterem - orosz Elektronikus Könyvtár 1

Között a híres tenyésztők, mélyen szenvedélyes képzési engedelmesség - Dzhim Hem, a tulajdonos a kennel „Sterling Heights”, Michigan. Jim nem csak tenyésztő dalmaták, de Border terrier. A pár kezdte, hogy vegyenek részt a dalmát sonka, vásárol egy kiskutyát ajándékba napján az ötéves fia született. kutya karrier tartott kilenc év. Ez volt az amerikai bajnok és kanadai Biscuit Bugatti, UDT - az első dalmát, hogy a cím és ez a mérték. Hemy tenyésztett és látható mindkét fajtában, kívánnak folytatni tevékenységüket a jövőben.Sokan emlékeznek Dan, mint egy kiváló junior-kezelő. Azon kapta magát, háromszor a döntőben Westminster és egyszer nyert ott osztályban.

Az évek során a kutyát „Touchstone” kapott több mint tizenöt címeket, egy kanadai bajnoki címet és negyven fok az engedelmesség. Ez igen jelentős rekordot a gyerekszobában, ahol az új alom születik évente egyszer.

Tovább kennel, ahol a kutya képzés engedelmesség úgy nagyon fontos - „Dapper Dan Dulce” Ed és Mary Enn Merfi. Járnak a kiállításokra, és a képzés területén, és úgy gondoljuk, hogy az egyensúly a két fél a kutyatenyésztés nagyon fontos egy jó kutya. Az bajnok Pettyes Dapper Dan, UDT, Kan. CDX volt a negyedik bajnok a történelem, a fajta, hogy ezeket az okleveleket. Kétszer kapott három különleges kiállítások és több bajnoki rangsor pontot rövid idő alatt vált többszörös győztes a fajta. Foltos élt legfeljebb tizenöt éves. Az ő energiája és intelligenciája kéri Murphy, hogy továbbra is felléptek bemutatók és vizsgálatok, akkor ezt nagy sikerrel.

Míg a sors foglalkozott Gilda Tucker Owens Cross Roads, Alabama, a csapást, amely, gondolta, ő nem áll helyre, Gilda képes volt visszatérni a hobbija a képzésben. Her Tachstouns Szia Holly, az UD a ház előtt, a háziasszony szeme ütött egy autó. Ezen a kurva egy csodálatos karrier. Beszéd tizenegy alkalommal az osztály kezd, Holly kilenc alkalommal volt díjnyertese kétszer nyerte meg a NIT. Ugyanebben az évben ő kapta a díjat „Béke Kutya” a nyílt osztályban, és nyert egy UD cím a következő évben. Ma Gilda reméli, hogy is lesz a bajnok Hollitris Copper Chelsea.

1989-ben megkapta a mértéke engedelmesség százegy dalmát nyert némi többször miután sikerült összesen 141 alkalommal. Száma dalmaták, hangsugárzó vizsgálatokban növeli ugrásszerűen. Sok tulajdonosok jelennek meg a gyűrű és a képzés területén.Köztük van a jól ismert Dzhon Mett, aki szintén a bíró engedelmesség. 1989-ben az ő dalmát M, M'c Hobo s Berded Oaks, az UD megkapta a legmagasabb pontszámot, köztük több osztályában haszonelvű, amelyek ellensúlyozzák a termelés forgatták. Akkoriban ezt az írást, a Hobo mintegy ötven pontot ápolni.

Syu Makmillan tartja kutyák fokú engedelmesség, és egy bizonyos fokú a nyoma.

Győztese a legjobb munkások engedelmeskedve vizsgálatok 1989-ben Charles Lidgeyts s Sispot, CDX. Miután megnyerte ezt a fokozatot, ő is megkapta a díjat a magazin „The World of Dogs”, amely által kibocsátott a kutya, minden igényt kielégítő nélkül vereséget, és a pontok száma minden egyes szakaszában nem kevesebb, mint 195). Dalmaták Ketrin Kukson van három CD és UD. Admiral Chelsi Madzhi Sharon Harvey kapott egyéves CD és CDX hiányában eredményeként győzelem mindkét szinten be az első tízbe.

Egyes tulajdonosok, lenyűgözte képzés engedelmesség, majd elment a nyoma. Tachstouns Uinning Színek tulajdonos Dzhinin Navratil kapott UD; Benjamin Franklin Adair, CD Elaine Dotson lett TDX, és Libby Libby Fayrpleys Popcorn Simeninger adunk annak mértéke CDX TDX. Keresni TD kutya nem feltétlenül a CD-t, akkor kap az első fokú, hosszú, mielőtt a képzés terén az engedelmesség.

14. Dalmát: vadász, pásztor, edző kutya

Szinte mindenki, aki foglalkozott a dalmát, észre, hogy megáll emelése a mellső lábak. Ez kétségtelenül a szokás megmaradt őseik mutatók. Dalmaták is dolgozni Pointer vadászat.

Sokan úgy vélik, hogy a dalmát nagyon nehéz megtanulni, hogy semmit. És amikor azt halljuk, egy ilyen történetet, képesek vagyunk nyomon követni a problémát, és összekapcsolja azt a tényt, hogy a tréner elkényeztetett kutya - nem volt elég erősen vagy túl sokat várnak tőle, nem teszi egyértelművé, hogy mit várunk vele.

Dalmaták könnyen a vonat, és nem feltétlenül kezdeni a kutya képzési őket korán. Mint már mondottuk, az első bajnok Dalmát - diplomás UD elkezdett edzeni engedelmesség, amikor tíz éves.

Házastársak Falks Medford, Oregon, képzett vadászni a dalmaták. Due dalmaták képes felemelni a madár szárny Falksy sikeresen használják őket fácánok és a galambokat. Vadászat Dalmát nem fél a vizet. Ő esett a vízbe hozza a madár éppen olyan könnyen, mint a földön.

Uolter Bak Illinois használt Dalmát a vadászat ötven évvel ezelőtt. Férj Katrin Braund, Buzz, gyakran vadászik dalmát a saját kennel. Vannak, akik úgy vélik, hogy a dalmát nem rosszabb kurtshaar, drathaaram és Poynter.

Uolter Bak, beszél a dalmát, mint egy vadászkutya fajta azt mondta: „Ez az intelligens, élénk, nagyon szívós kutya a józan ész, a jó szaglás és az agresszív ahhoz, hogy jó vadász.” Azt is megjegyzi, az előnyök gyapjú szikla fedél terepmunka. Mert rövid, nem tapadnak meg repi, és ha a kutya nedves lesz, a haja gyorsan szárad.

Walter figyelmeztet, hogy két-három év, hogy a vonat egy jó vadászatot dalmát. Rajongók a területen a vizsgálat fogja megmondani, hogy két-három év, hogy felkészüljenek minden vadászkutya.